Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 29, 2022

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΡΤ3

Εικόνα
Αίτηση για να λάβουν εφάπαξ ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεσή της παροχής ρεύματος, μπορούν να υποβάλλουν οι κάτοικοι του Δήμου Αμυνταίου.   Σκοπός του βοηθήματος είναι η στήριξη των καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα,οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οι προς εξέταση δικαιούχοι του ειδικού βοηθήματος για να υποβάλουν αίτηση στον κατά τόπο αρμόδιο Δήμο, πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια: Α. Να έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και να αποσυνδεθούν ή να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο μέχρι τις 30.06.2022 και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του άρθρου 3.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π. ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εικόνα
Στο Ειδικό Πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια για τις λιγνιτικές περιοχές, αναφέρεται σε δήλωση της η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα υπογραμμίζοντας πως " η Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων στο πλαίσιο προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση σημαντικού μέρους της τοπικής οικονομίας που αφορά πολλούς κλάδους και παρέχεται άμεσο όφελος στο εισόδημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων". Μεταξυ άλλων επισημαίνει ακόμα "Βεβαίως εκτός από την χρηματοδότηση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η ύπαρξη του απαιτούμενου ηλεκτρικού χώρου, ώστε να μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ και να μην παρατηρηθούν ξανά τα τραγελαφικά γεγονότα που παρατηρήθηκαν στην Φλώρινα και σε άλλες λιγνιτικές περιοχές, όπου πολλοί πολίτες μπήκαν στο Εξοικονομώ, προχώρησαν σε φ/β στις στέγες ή Ενεργειακές Κοινότητες και διαπιστώσαν στην πορεία ότι δεν υπάρχει ο ηλεκτρικός χώρος για να συνδεθούν. Δυστυχώς δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα έργα υποδομής, οι υ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Εικόνα
Πρόταση για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων με τίτλο «Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων", προϋπολογισμού 219.840 €, κατέθεσε ο Δήμος Φλώρινας. Πρόκειται για υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης 120 ανέργων εντός των διοικητικών ορίων της πόλης της Φλώρινας, οι οποίοι δύναται να παρακολουθήσουν ένα από τα εξής προγράμματα κατάρτισης: · Τεχνίτης Θερμομόνωσης · Διαχείριση και Εμπορία αγροτικών προϊόντων · Τεχνικός εφαρμογών λογισμικού σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις · Στέλεχος digital marketing Χειριστής Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης · Στέλεχος Διαχείρισης και Οργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κατάρτισης, οι ωφελούμενοι θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων. Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 5€/ώρα και θα καταβληθεί στους ωφελούμενους από τον δικαιούχο, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης. Ο Δικαιούχος θα καταβάλλει και τις ασφαλιστικές εισφορές.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά και Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα, με αφορμή τις χαμηλές επιδοτήσεις 40% για την αναδιάρθρωση καλλιεργειών στις περιοχές ενεργειακής μετάβασης.κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης, τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Πουλάς, τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Αντιπρόεδρος της Βουλής Οι βουλευτές ζητάνε να μάθουν γιατί επέλεξαν να ορίσουν το χαμηλότερο ποσοστό ενίσχυσης για την Δυτική Μακεδονία 40% και για την Πελοπόννησο 50% και αν προτίθενται να προβούν στις αναγκαίες αλλαγές και τροποποιήσεις για τις περιφέρειες που πλήττονται από την διαδικασία απολιγνιτοποίησης.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με μια σειρά δράσης και εκδηλώσεις θα γιορτάσει η Φλώρινα την Παγκόσμια Ημέρα  Περιβάλλοντος (5η Ιουνίου),  κάνοντας πράξη την περιφερειακή συνείδηση λειτουργίας της δημοτικής αρχής, θα πραγματοποιήσει Εβδομάδα Εθελοντικών Δράσεων Φροντίδας του Περιβάλλοντος, που θα περιλαμβάνει καθαριότητα, εξωραϊσμό και φύτευση λουλουδιών από εθελοντές/τριες σε χώρους της πόλης και κοινοτήτων του Δήμου μας. Το πρόγραμμα των δράσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής: Παρασκευή 3.6.2022, ώρα 10:30' Φύτευση λουλουδιών στην πλατεία της κοινότητας Αγ. Παρασκευής. Σάββατο 4.6.2022, ώρα 10:30' Φύτευση λουλουδιών σε χώρους της κοινότητας Περάσματος.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Η ανάγκη περαιτέρω συνεργασιών στην μετά COVID εποχή, επιχειρηματικών αποστολών και εμπορικών συνεργασιών των Ελληνικών επιχειρήσεων στη Βόρειο Μακεδονία, αναδείχθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του προέδρου του ΕΒΕ Φλώρινας Σαββας Σαπαλίδης με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Μοναστήρι Βιδούρη Αλέξανδρο. Ο κ. Σαπαλίδης ανέδειξε τη διαχρονικά καλή συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με το προξενείο και διαβεβαίωσε τον Πρόξενο πώς το Επιμελητήριο Φλώρινας θα είναι πάντα δίπλα στο Ελληνικό Προξενείο και στην Ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Τέλος συναποφασίστηκε να γίνει συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φλώρινας στο Προξενείο το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς επίσης και μία σειρά δράσεων που έχουν στόχο την ενδυνάμωση των επιχειρήσεών.

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ "ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα
Η στελέχωση του ΕΚΑΒ Φλώρινας ήταν το κυριότερο θέμα της συνάντησης που είχε ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης στο Κέντρο Διοίκησης του ΕΚΑΒ με τον Πρόεδρο Νίκο Παπαευσταθίου. Ο κ. Αντωνιάδης τόνισε στον κ. Παπαευσταθίου ότι για την καλύτερη λειτουργία του ΕΚΑΒ Φλώρινας, είναι απαραίτητο να διοριστούν είτε από τον πίνακα των επικουρικών είτε ακόμα καλύτερα μόνιμοι υπάλληλοι οι οποίοι με την παρουσία τους θα δώσουν μια μακροπρόθεσμη λύση στην υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Φλώρινας. Τόνισε δε ότι "Οι αποσπάσεις στελεχών από άλλες περιοχές, λύνουν μεν προσωρινά το πρόβλημα αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της υποστελέχωσης και της ελλιπούς λειτουργίας του ΕΚΑΒ Φλώρινας". Από την πλευρά του ο κ. Παπαευσταθίου δεσμεύτηκε πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει λύσεις και απαντήσεις για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ Φλώρινας.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΟΡΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Εικόνα
Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη "Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές. Μία ακόμη δύσκολη σχολική χρονιά, με πολλές ιδιαιτερότητες, φτάνει στο τέλος της. Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σηματοδοτεί τη λήξη της σχολικής ζωής και της μαθητικής ιδιότητας και ταυτόχρονα την είσοδο στην ενήλικη ζωή. Οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση των προσπαθειών σας ενώ αποτελούν σταθμό για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Η αγωνία και το άγχος σας, όπως επίσης και των γονέων και των καθηγητών σας είναι υπαρκτά συναισθήματα και μάλιστα πολύ έντονα, καθώς βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας. Ως βουλευτής και ως εκπαιδευτικός, είμαι μαζί σας σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και ενώνω τις σκέψεις μου με τις δικές σας και των γονιών σας για ευόδωση των κόπων σας. Η επιτυχία στις παν

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εργολαβία για την ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση υφιστάμενων κατεστραμμένων οδοστρωμάτων και κοινόχρηστων χώρων, στον Οικισμό Εργατικών Κατοικιών του Δήμου Αμυνταίου, έργο που συμβασιοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στον οικισμό των παλαιών και καινούργιων εργατικών κατοικιών με ασφαλτόστρωση των δρόμων εντός των οικισμών. Το έργο πραγματοποιείται κυρίως για τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλούς και ανεμπόδιστης διέλευσης πεζών και οχημάτων από τις δημοτικές οδούς και πλατείες όπου γίνονται παρεμβάσεις. Επιπροσθέτως επιτυγχάνεται βελτίωση της αισθητικής των εν λόγω κοινόχρηστων χώρων, οι οποίοι εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση σημαντικό όγκο διερχόμενων δημοτών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ Τ.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Την παραβίαση της κλειδαριάς με την οποία σφραγίστηκε καθώς και τη ρίψη μάζας σιδήρου και μπετόν με αποτέλεσμα την καταστροφή της Δημοτικής Γεώτρησης η οποία βρίσκεται στην τοποθεσία «Πευκάκια» και η οποία θα εξυπηρετήσει την ύδρευση της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, καταγγέλει ο Δήμος Αμυνταίου. Ο Δήμαρχος Αμυνταίου με οργισμένη θλίψη, καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες γίνονται εις βάρος της Δημοτικής Περιουσίας αλλά και εις βάρος όλων των Δημοτών. Η συγκεκριμένη Δημοτική Γεώτρηση θα εξυπηρετούσε την ύδρευση της πόλης του Αμυνταίου κατά τους θερινούς μήνες που υπάρχει μεγάλη ανάγκη για πόσιμο νερό. Μηνυτήρια αναφορά έχει ήδη κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Το θέμα της λειτουργίας του Μεθοριακού Σταθμού του Λαιμού στις Πρέσπες, έθεσε ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου. Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης "ζήτησα επίσης από τον υφυπουργό, όταν θα λειτουργήσει ο Μεθοριακός Σταθμός, ένας μεγάλος αριθμός των αστυνομικών που θα χρειαστούν για τη λειτουργία του μεθοριακού σταθμού, να καλυφθεί από Φλωρινιότες αστυνομικούς που υπηρετούν σε διάφορές περιοχές της Ελλάδος. Παράλληλα συζητήσαμε τις δυνατότητες ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας με έμψυχο υλικό και εξοπλισμό.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΝΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάνε τα μαθήματα τένις για παιδιά του νηπιαγωγείου από την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να περάσουν τα παιδιά τους ένα διαφορετικό δημιουργικό αλλά και συναρπαστικό καλοκαίρι μπορούν να απευθυνθούν στους υπεύθυνους της ομάδας Βασίλη Κουτσοτόλη (6937032611) και Φανή Γυφτοπούλου (6948548658) για να ενημερωθούν αναλυτικά για αυτή τη νέα τενιστική εμπειρία.

Π. ΠΕΡΚΑ : ΕΚΤΟΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Εικόνα
"Η Φλώρινα δεν συμπεριλήφθηκε στις πόλεις που θα συμμετέχουν στη νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής « 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις μέχρι το 2030», αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα σε δήλωση της για την απόφαση να μείνει εκτός η Φλώρινας από τη νέα Πρωτοβουλία για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις» Σημειώνει ακόμα η κα. Πέρκα "παρά τις περί του αντιθέτου αιτιάσεις, η κυβέρνηση ‘ξέχασε’ για ακόμα μια φορά τη Φλώρινα.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Διήμερο φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής διοργανώνει ο Δήμος Αμυνταίου και οι Ομάδες Ρομποτικής Αμυνταίου RoboHopes ΑΠΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΚΔΑΠ AbebablΩm, Γυμνάσιο Αμυνταίου, 1ο ΕΠΑΛ και ΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, που θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2022 στο Παλαιό Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου 10.00 π.μ-13.00 μ.μ.Τηλέφωνα για Ραντεβού Σχολείων: 6972079938 και 6944321976.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με σύνθημα "Δώσε αίμα ...χάρισε ζωή" η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας διοργανώνει Εθελοντική αιμοδοσία . Η αιμοδοσία θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 09:00 εώς τη 13:00, στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας. Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες. Λίγα λεπτά αρκούν για να σώσουμε μια ζωή.

ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
H ανάγκη για την μετά covid εποχή ευρύτερης συνεργασίας σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, διασυνοριακές συνεργασίες, σε b2b συναντήσεις και εν γένει σε δικτυώσεις που έχουν στόχο την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας, αναδείχθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης εργασίας στο Ρέσεν της Βόρειας Μακεδονίας στην οποία συμμετείχαν μέλη του ΕΒΕ Φλώρινας παρουσία του Δήμαρχου Ρέσεν, του Δημάρχου Μπίτολα και της εκπροσώπου της Κεντρικής Ένωσης Βορείου Μακεδονίας. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης "το Επιμελητήριο Φλώρινας έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με 12 ξένα Επιμελητήρια και το 2015 με το Επιμελητήριο Μπίτολα με πολύ καλά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε τις επαφές και τις δικτυώσεις μας με το γειτονικό Επιμελητήριο αλλά και με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια που έχουμε σύμφωνα συνεργασίας με στόχο την ενδυνάμωση των εξαγωγών και την διείσδυση μας στις ξένες αγορές".

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΒΑ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Στην διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, παρέλαβε προϊόντα βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους" προχωράει η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας στις 30 & 31 Μαΐου 2022 Στον Δήμο Αμυνταίου η διανομή των τροφίμων θα γίνει στις 30 Μαΐου 2022 10:00 πμ -14:00 μμ στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Αμυνταίου και στους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών στις 31 Μαΐου 2022 9:00 πμ -2:00 μμ στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Κλειστό Γυμναστήριο) επί της οδού 3ο χιλιόμετρο Φλώρινας – Νίκης απέναντι από τα πανεπιστήμια