Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 10, 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ

Εικόνα
Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Ημερίδα με θέμα: «Επαγγελματική Εκπαίδευση, Χαρακτηριστικά και Προοπτικές -Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ». που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου « Φαίδων », με κεντρικό ομιλητή τον κ. Σπύρο Παπαχαρίση Υπεύθυνο του ΚΕΣΥ Φλώρινας σε θέματα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και ώρα έναρξης 18:00.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:3ο μ.μ.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «AIDS-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ»

Εικόνα
Το θεατρικό δρώμενο με θέμα «AIDS-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ» παρουσιάζει ο Μορφωτικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» του Παπαγιάννη Φλώρινας σε συνεργασία με μέλη των Φλώρων Εικαστικών στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κόσμου για το AIDS.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 18-11-2019 έως 24-11-2019) Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 18 έως 24 Νοεμβρίου του έτους 2019) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα:

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Έχοντας υπόψη: Τις διατάξεις του ν. 851/1978 «Περι της Εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών και του Διακρατικού Σήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας» (ΦΕΚ 233/Α΄/22.12.1978). Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την 21η Νοεμβρίου 2019 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής : Πέμπτη 21η Νοεμβρίου 2019 Ø Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την Επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2019.

Λάτρης του Ξινού Νερού Φλώρινας δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Δημοτική επιχείρηση Ξινού Νερού Φλώρινας συνοδευόμενος από την Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, τον Γραμματέα του κόμματος Παύλο Γεωργίου, στελέχη και φίλους του κόμματος. Ο κ.Τσίπρας ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου παραγωγής του γνωστού Ξινού Νερού και των αναψυκτικών αυτού και ενημερώθηκε από το Δ.Σ. για την λειτουργία του και τις μελλοντικές προοπτικές του στο τομέα της εξαγωγής των προϊόντων πέρα των ορίων της Ελλαδικής αγοράς. Ο κ. Τσίπρας άλλωστε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην περιοχή ως πρωθυπουργός της χώρας είχε δηλώσει λάτρης του Ξινού Νερού κάτι που δε παρέλειψε να αναφέρει και τώρα . Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή θα ολοκληρωθεί σήμερα με την κεντρική πολιτική του ομιλία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στις 6 το απόγευμα. ΠΗΓΗ: www.ert.gr/news/florina

Εκπρόσωπος φαρμακοποιών Γ.Λίασης: «Σύντομα θα έρθουν τα αντιγριπικά εμβόλια»

Εικόνα
«Σύντομα θα έχουμε τα αντιγριππικά εμβόλια καθώς οι ελλείψεις είναι μεγάλες αυτό το διάστημα λόγω της μαζικής έλευσης των πολιτών το προηγούμενο διάστημα για τον εμβολιασμό τους» ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος των Φαρμακοποιών Φλώρινας και Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης υπογραμμίζοντας ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα προμηθευτούν 600χιλιάδες εμβόλια. Ο κ. Λιάσης επεσήμανε ότι μέχρι πέρσι είχαν εμβολιαστεί 2.200.000 πολίτες ενώ φέτος αναμένεται ο αριθμός αυτός να φτάσεις τα 2.600.000.

Κ. Σέλτσας «Αν ο Δήμαρχος δεν γνωρίζει τι γίνεται στη δημοτική επιχείρηση Ξινό Νερό θα πρέπει να πάει για απιστία»

Εικόνα
«Εάν δεν γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι εδώ και δύο εβδομάδες λαμβάνει εμπόρευμα από τη Δημοτική Επιχείρηση Ξινό Νερό Φλώρινας με δελτία αποστολής η εταιρεία Α.Ε. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ξινό Νερό, θα πρέπει να πάει για απιστία και να επέμβουν οι αρμόδιοι φορείς» ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας αναφερόμενος στην παρέμβαση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της επιχείρησης στην συγκεκριμένη εταιρεία.

ΕΠΙΤΥΧΗ,ΕΝΗ Η 2Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Τετάρτη 13-11-2019 στις 8.00 το βράδυ μετά από πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής της «Επιτροπής Διαβούλευσης-Υποστήριξης και Εξειδίκευσης ζητημάτων» του Επιμελητηρίου Φλώρινας έγινε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη σύσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεγαρόβου 19 με θέμα την εξειδίκευση ζητημάτων και διατύπωση προτάσεων.Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Σάββας Σαπαλίδης ,πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δεκάδες επιχειρηματίες του Νομού εργαζόμενοι και επιστήμονες

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ--ΛΥΚΕΙΟΥ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης του κτηρίου, όπου λειτουργεί το Σχολείο μας τα τελευταία χρόνια. Μετά την ανακαίνιση εσωτερικά (νέα κουφώματα, ελαιοχρωματισμοί κ.ο.κ.), ασχοληθήκαμε και με το εξωτερικό του κτηρίου. Όπως θα καταλάβετε συγκρίνοντας τις εικόνες, πριν, κατά και μετά την ανακαίνιση ήταν μια επίπονη εργασία, που ολοκληρώθηκε με το λιγότερο δυνατό κόστος, χάρη και στην προσωπική εργασία του διευθυντή, του διοικητικού μας υπαλλήλου, κ. Σταμπουλτζή Φίλιππο και την υποστήριξη: α) στα διοικητικά θέματα από τον πληροφορικό μας, κ. Κολομπότσιο Νίκο και β) στα θέματα λειτουργίας του Σχολείου από τη φιλόλογο μας, κα Αλεξοπούλου Σοφία.