Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 1, 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μια σημαντική συνάντηση έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εσωτερικών (πρώην Μακεδονίας Θράκης). Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας συναντήθηκε με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Μαρία Ευστρατίου Κόλλια- Τσαρουχά όπου κατέθεσε προτάσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Π.Ε Φλώρινας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το γραφείο του Πρωθυπουργού όπου κατέθεσε προτάσεις αναπτυξιακού περιεχομένου ενόψει της σημερινής επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 50 χρονών για παράβαση του νόμου περί παιγνίων συνελήφθησαν στην Φλώρινα.  Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος ιδιοκτήτης του επέτρεπε στον 50χρονο να διενεργεί το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνεχίζει να χιονίζει από χθες το απόγευμα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας με το χιόνι να ξεπερνάει τα 20 εκατοστά αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης της Φλώρινας και τη Θερμοκρασία να αγγίζει αυτή την ώρα τους -5 βαθμούς κελσίου.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "ΘΩΜΑΣ ΜΑΝΔΑΚΑΣΗΣ", ΜΕ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει, ότι ύστερα από δημόσιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο του 2016 από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, στον οποίο συμμετείχε ως υποψήφια ανάδοχος του έργου «υπηρεσίες αρχιμουσικού» σχετικά με την οργάνωση της φιλαρμονικής του, επιλέχθηκε έναντι άλλων υποψηφίων, ώστε να οργανώσει τη Φιλαρμονική του Δήμου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας με θέμα «Πολιτιστικός Χειμώνας 2016». Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Ξύλινο Χωριό η «Γιορτή Σοκολάτας», όπου μικρά παιδιά όλων των ηλικιών, είχαν την δυνατότητα να γευτούν ζεστή και ρευστή σοκολάτα μαζί με βουτήματα και κεράσματα.

ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Εικόνα
Εικόνα Αρχείου Για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε, συνελήφθη 38χρονος στην Φλώρινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΕΣ.

Εικόνα
Δεν είναι λίγες οι φορές που παιδιά συναδέλφων διέπρεψαν σε διαφόρους τομείς, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους που μέσα στους κόλπους και της δικής μας «οικογένειας» υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν, προσφέρουν, διαπρέπουν, διακρίνονται.Αυτή τη φορά, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποδώσει τα εύσημα στις θυγατέρες δύο συναδέλφων που πέρασαν στον δικαστικό κλάδο.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΛΑΙΚΗ ΣΤΗ Τ.Κ. ΜΕΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 7/2017 ΘΕΜΑ: Μεταφορά ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Τ. Κ. Μελίτης Δήμου Φλώρινας λόγω αργίας .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ο Αγροτικός Σύλλογος Περιοχής Αμυνταίου καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί, με τη συμμετοχή της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 & ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Κακοκαιρία προβλέπεται σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Δυτική Μακεδονία από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 05-01-2017 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές ,χιονοπτώσεις , σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους.Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση και θα πέσει κάτω από το μηδέν για 3-4 24ωρα , από την Παρασκευή 6-1-2017 έως και την αρχή της επόμενης Εβδομάδας.

ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης θα δεχτεί ευχές για την ονομαστική του εορτή στις 7 Ιανουαρίου 2017 από τις 11 έως τις 14:00 μ.μ στο γραφείο του επί της οδού Παύλου Μελά 43.

ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

Ε.Β.Ε.: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ : ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εικόνα
Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Φλώρινας.Η ημερίδα έχει θέμα « Δάνεια – Τράπεζες : τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις » και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Μεγαρόβου 19- 2ος όροφος), την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 

ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ "ROGUE ONE: A STAR WARS STORY"

Εικόνα
Με τη ταινία ROGUE ONE: A STAR WARS STORY ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1: 18.00 & 21.00 ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1: 17.30 & 20.30 ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1: 19.00 & 22.00 ΤΡΙΤΗ 10/1: 21.00 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ! Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

Εικόνα
Πρός τόν Ἱερό Κλῆρο,  τίς Μοναστικές Ἀδελφότητες καί τόν εὐσεβῆ λαό τῆς Μητροπολιτικῆς περιφερείας μας.  Ἀγαπητοί μου Ἀνερχόμενοι στὴν μεγαλειώδη κλίμακα τῶν θαυμασίων γεγονότων τῆς ἐπὶ γῆς παρουσίας τοῦ Κυρίου μας ἀξιωνόμαστε νὰ φθάσουμε καὶ στὰ ἅγια Υῶτα ἢ τὰ Θεοφάνειά Σου. Ἕνας μεγαλειώδης κρίκος στὴν κένωσι καὶ συγκατάβασι τοῦ Κυρίου εἶναι καὶ τὸ βάπτισμά Σου στὸν Ἰορδάνη ἀπὸ τὸν Ἰωάννη. Εἶναι συγκατάβασι, διότι: ἕνα φτωχὸ λυχνάρι μὲ ἐλάχιστο φῶς, ὁ Πρόδρομος, προηγεῖται καὶ φωτίζει τὸν Ἥλιο τῆς δικαιοσύνης. Ἡ αὐγὴ ποὺ βρίσκεται ἀνάμεσα στὸ σκοτάδι καὶ στὸ φῶς, φωτίζει τὸν ὁλόλαμπρο Ἥλιο.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν πλέον τα κρούσματα επιθέσεων ενάντια σε εργαζόμενους της ΔΕΗ, επειδή πράττουν το αυτονόητο, ήτοι τη δουλειά τους.Δυστυχώς η νέα επίθεση, αυτή τη φορά κατά 2 υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ στη Ναύπακτο που πήγαν να ελέγξουν υπόθεση ρευματοκλοπής, έληξε με την διακομιδή του ενός στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΤΗΝΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Εικόνα
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας ενημερώνει ότι στις 19/12/2016 εμφανίστηκε κρούσμα της γρίπης των πτηνών σε κύκνο στο Δέλτα του Έβρου, το οποίο με βάση τα επιζωοτιολογικά δεδομένα εκτιμάται ότι ανήκει στον υψηλής παθογονικότητας υπότυπο H5N8, που έχει ήδη επιβεβαιωθεί στην Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Κροατία.

ΕΥΧΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ευχές ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος στο γραφείο του στην Π.Ε. Φλώρινας. Στο μήνυμά του προς όλους ο κ. Μπίρος ευχήθηκε καλή και δημιουργική νέα χρονιά, με υγεία, ευημερία και αγάπη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά αποχαιρέτησε το χρόνο που πέρασε και υποδέχτηκε το νέο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ Φλώρινας.

ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 30 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 36ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός  σε περιοχή της Καστοριάς.Στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, προχώρησαν στη σύλληψη του ανωτέρω.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 56ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ακόμη -5- ατόμων, εκ των οποίων -4- ημεδαποί, ηλικίας 40,45,63 και 48 ετών και -1- υπήκοος Αλβανίας 36 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθη  σε περιοχή της Κοζάνης .

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 39ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
39χρονη υπήκοο Αλβανίας για κλοπή συνέλαβαν  σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων. Η  προαναφερόμενη αφού εισήλθε σε κατάστημα - σούπερ μάρκετ στα Σέρβια, αφαίρεσε είδη ένδυσης και λευκά είδη.Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 49ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
49χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα συνέλαβαν το απόγευμα σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 02 Ιανουαρίου του έτους 2017 έως 08 Ιανουαρίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα:

ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΜΠΑΜΠΑΡΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία αναβίωσε το πατροπαράδοτο έθιμο Μπαμπάρια σε χωριά της Φλώρινας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς για να είναι Καλή η καλλιεργητική χρονιά και να είναι εύπορη η γη.Άντρες και αγόρια του χωριού ντύνονται με προβιές ζώων φορώντας κουδούνες στη μέση γυρνάνε σε όλα τα σπίτια του χωριού για να ευχηθούν καλή γεωργική χρονιά μαζί με τη νύφη, που συμβολίζει την ευφορία της γης, την οποία προσπαθούν να κλέψουν κάτοικοι και επισκέπτες. Στην προσπάθεια προστασίας της νύφης τα μπαμπάρια "ξυλοκοπούν" με τις μαγκούρες που κρατούν τους επιδέξιους "κλέφτες". Πηγή: www.ert. gr/news/florina

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Εικόνα
Στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε το ΕΒΕ Φλώρινας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου αναφέρθηκε στην απολογιστική συνέντευξή τύπου Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλιδης. Όπως είπε ο κ. Σοσιαλιστής το εβε πέτυχε την υπογραφή μνημονίων συνεργασίας με επιμελητήρια από τη Σερβία τη Γερμανία και τη Κύπρο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών και την προώθηση των τοπικών προϊόντων. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Πάνω από 4.000 χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και τη γειτονική χώρα την ΠΓΔΜ πέρασαν στην Φλώρινα τις εορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Φλώρινας για το θέμα αυτό, στόχος είναι η προσέλκυση τουριστών που θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων. Υπογράμμισε δε ακόμα την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης των διαδικασιών εκπόνησης της μελέτης για το κάθετο άξονα Φλώρινας_Πτολεμαΐδας για την άμεση έναρξη της κατασκευής αυτού που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ασφαλή μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά και όλους τους θεσμικούς φορείς για την καταλυτική συμβολή τους στην παράταση της θητείας των ειδικών ιατρών Παθολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας μέχρι 31/03/2017(λήγει 31/12/2016).