Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 26, 2023

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΥΑΦ : ΤΟ ΝΕΡΌ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ

Εικόνα
Με το σύνθημα "Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. 'Οχι στην ιδιωτικοποίηση" οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Φλώρινας προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις την περασμένη εβδομάδα και σε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο όπου στεγάζεται η ΔΕΥΑΦ.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Το πρόγραμμα δράσεων του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας για την τρέχουσα χρονιά παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος του Γραφείου Μιχάλης Χάτζιος. Ο κ. Γιαννάκης ανέφερε στην τοποθέτησή του: "Όπως πολλές φορές έχουμε πει ο εθελοντισμός αποτελεί μια συνειδητή δράση ανιδιοτέλειας και ευαισθησίας και για την δημοτική αρχή αποτελεί μια στάση ζωή, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ανθρώπινες αξίες. Σήμερα, θα σας ανακοινώσουμε τον προγραμματισμό των νέων εθελοντικών δράσεων που, όπως θα δείτε και εσείς, αναπτύσσονται σε ένα πολυεπίπεδο φάσμα σε όλη την ηλικιακή πυραμίδα.   Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπογράφτηκε ένα σύμφωνο συνεργασίας με το "Χαμόγελο του Παιδιού" και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του, αλλά και όσους ασχολήθηκαν με αυτό, γιατί μέσα από τέτοιες δράσεις αναδεικνύουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο και δείχνουμε τη διάθεση μας για συνεργασία με άλλες δομές.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
2 Χρυσά, 3 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια ο εξαιρετικός απολογισμός της Γ.Ε.Φλώρινας στο Πανελλήνιο κύπελλο στο νησί των Φαιάκων!  Αποστολές με εξαιρετικές παρουσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ Ένα παραμυθένιο Σαββατοκύριακο μας επιφύλασσαν οι αθλητές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Συνολικά 35 αθλητές μας αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο και έδειξαν την αγάπη τους για την ξιφασκία. Προπονητές, γονείς και συνοδοί έβαλαν τα δυνατά τους έτσι ώστε να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να περάσουμε καλά!  Απολογισμός, 2 γυναικείοι τελικοί με άρωμα ΓΕΦ, 2 αθλητές μας στο βάθρο στην κατηγορία των νέων, ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία νέων-γυναικών, πολλές παρουσίες στις τελικές 8αδες και πολλά πολλά χαμόγελα

ΜΟΥΣΕΙΟΣΚΕΥΗ "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τη μουσειοσκευή με τίτλο «Κάτω από τις Πέτρες», παρουσιάζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση και ανάδειξη Ακρόπολης και τμήματος του Νότιου Πλατώματος ελληνιστικής πόλης Πετρών Αμυνταίου»του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στις 17:00 μ.μ. Για τον σχεδιασμό της μουσειοσκευής θα μιλήσει η Ελπινίκη Ναούμ, Δρ. Αρχαιολόγος-Μουσειολόγος, και θα προλογίσει η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων, Ευαγγελία Τσελέπη-Κωστίκα.