Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 28, 2014

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα προσεγγίζονται , τόσο μέσω Διαδικτύου όσο και με φυσικό τρόπο, πολίτες - χρήστες διαδικτύου, κυρίως εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί κ.α., για υποτιθέμενη προσφορά εργασίας σε ημεδαπά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, κολλέγια κ.λπ., με υψηλές αποδοχές.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ 17ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Εικόνα
Δυο 17χρονοι ημεδαποί συνελήφθησαν στην Πτολεμαίδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ 46ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ 78ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ

Εικόνα
Για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοχρησία και απειλή σε αγροτική περιοχή των Γρεβενών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκατης δύο ημεδαποί, 46 και 78 χρονών.

ΣΥΛΛΗΨΗ 53ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Έναν 53χρονο ημεδαπό συνέλαβαν στην Καστοριά  αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη .

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Διακοπή της ηλεκτροδότησης εντός της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις 8:00 έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Οι Πρέσπες στη …Θεσσαλονίκη, ή αλλιώς µια εικαστική πορεία που χαρτογράφησε και ενεργοποίησε πρωτογενείς εικαστικές διαδικασίες στη συνοριακή περιοχή των Πρεσπών.

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕΛΛΙΟΥ

Εικόνα
Επικήδειος λόγος του προέδρου του ΦΣΦΑ Κων/νου Ραπτόπουλου - Χατζηστεφάνου κατά την εκδημία του ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕΛΛΙΟΥ (03/10/2014)

15Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ:ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

Εικόνα
Την 15η εικαστική συνομιλία με τίτλο "Ισορροπία" της Ίριδας Σπίνουλα  διοργανώνει το εικαστικό εργαστήρι του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας στο Goose cafe στις 6 Οκτωβρίου. 

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ

Εικόνα
«Μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα ξεκινήσει η καταβολή των αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους για τον καταρροϊκό πυρετό τόσο για τη χρήση εντομοαπωθητικών, όσο και για τα θανόντα και τα θανατοθέντα ζώα από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες, όπως προβλέπει η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

ΣΥΛΛΗΨΗ 39ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Κ ΟΠΛΩΝ

Εικόνα
Εναν 39 χρόνο ημεδαπο για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών περί όπλων και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα συνέλαβαν  χθες το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, σε περιοχή της Κοζάνης.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Εικόνα
Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι ομολογία αδυναμίας της κυβέρνησης, όπως σας καταλογίζει η αντιπολίτευση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της χώρας δεν θα πραγματοποιηθούν. Ο θεματικός άξονας της ημέρας είναι «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

ΟΑΕΔ: ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕΚ

Εικόνα
Δύο νέες ειδικότητες θα λειτουργήσουν στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας κατά το σχολικό έτος 2014 -2015 με νέα απόφαση του Διοικητή του ΟΑΕΔ  Μαύρου Παντελή.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ Π.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ

Εικόνα
Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας κατέθεσαν Επερώτηση για να συζητηθεί στην επικείμενη σύνοδο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα την υποβάθμιση της διαδικασίας διαβούλευσης και την θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφορικά με την διέλευση του αγωγού TAP. 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ Π.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΘ

Εικόνα
Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας κατέθεσαν Επερώτηση για να συζητηθεί στην επικείμενη σύνοδο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα την δωρεάν μεταφορά των μαθητών από τον ΟΑΣΘ. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ

Εικόνα
Μετά την τελευταία σύσκεψη που αφορούσε στα προβλήματα των πληττόμενων περιοχών από τις δραστηριότητες της Δ.Ε.Η. και των ορυχείων,σήμερα Παρασκευή 3 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφτηκε τους χώρους του ορυχείου Αχλάδας για να διαπιστώσουν από κοντά τα όσα καταγγέλθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανο Μπίρο, επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 3 Οκτωβρίου ο Διοικητής του 1 ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης κ. Λιόντος Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας κ. Χήρας Δημήτριος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. Μιαούλης Ιωάννης.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΗΠΙΩΝ

Εικόνα
Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, στην Π.Ε. Κοζάνης, μετά την ξαφνική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μην καλύπτει πλέον τη δαπάνη για τη μεταφορά των προνηπίων σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ

Εικόνα
Με το Διευθυντή της υπηρεσίας που εποπτεύει, διαχειρίζεται και υλοποιεί το έργο αποπεράτωσης του φράγματος της Τριανταφυλλιάς, κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδηκαι τον κ. Γεωργαλά από την ειδική υπηρεσία στο τμήμα κατασκευής έργων στη Φλώρινα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του. 

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΟΥ

Εικόνα
Τον Δεκέμβριο θα δοθούν οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου- Ακτινοφυσικού και οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου εκτός της περιοχής των ιοντιζουσών ακτινοβολιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμώς τον κ. Μιχάλη Νεδέλκο για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας La Casa Grande για την εκδήλωση έναρξης των μαθημάτων των κατηχητικών σχολείων και γενικότερα για την αγάπη με την οποία περιθάλπει τις εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Εικόνα
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ Το "πολιτικό" κατασκεύασμα (ή σκεύασμα) που προωθήθηκε με κάθε μέσο και τρόπο και που αποτέλεσε την "έκπληξη" των ευρωεκλογών, το Ποτάμι, εγνωσμένης αοριστολογίας και πολιτικής ιδεολογίας, άρχισε να δείχνει τις πεποιθήσεις του και στα εθνικά θέματα και δη εκείνα που σχετίζονται με την Ελληνική Θράκη.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σε κατάληψη των σχολικών τους μονάδων έχουν προχωρήσει οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας και του ΕΠΑΛ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΣ ΣΤΗΝ SIEMENS

Εικόνα
Η συμμορία του Σημιτη κυβερνά και ξεπλένει τα εγκλήματα της, 10 χρονια μετα… Η εξοργιστική απόπειρα ξεπλύματος της Siemens που δεν τόλμησαν να την υπογράψουν με αποτέλεσμα να ακυρωθεί, φαίνεται οτι υλοποιείται νύχτα απο τα απομεινάρια του εκσυγχρονισμού.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ημερίδα με θέμα "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ" διοργανώνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας  σε συνεργασία με τον  Γεωπονικό Σύλλογο Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΖΑΡΟ ΜΕΛΛΙΟ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, οι συνεργάτες περιφερειακοί σύμβουλοι και το προσωπικό της Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για την εκδημία του αγαπητού Λάζαρου Μέλλιου. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΙΠΩΝΤΑ ΛΑΖΑΡΟ ΜΕΛΛΙΟ

Εικόνα
Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2014, με κατεπείγον θέμα, την έκδοση ψηφίσματος λόγω του αδόκητου θανάτου του εκλεκτού Συμπολίτη μας Λάζαρου Μέλλιου.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

Εικόνα
Μετά από 4 χρόνια εφαρμογής των ευρωπαϊκής έμπνευσης πολιτικών των μνημονίων, η πόλη μας έχει κατακτήσει πια “με το σπαθί της” τον τίτλο “Θεσσαλονίκη: ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της ανεργίας”.

ΟΠΕΚΕΠΕ: ONLINE Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Εικόνα
Online μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΕΠΕ οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης για το 2014 τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ θα μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τα αποτελέσματα της διασταύρωσης των στοιχείων τους (λογαριασμός ΙΒΑΝ, ονοματεπώνυμο) με την Τράπεζα.

AEGEAN: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Εικόνα
Ξεκινάει την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014  η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη B’ φάση του προγράμματος της AEGEAN «Κοντά στους Νέους», μέσω του οποίου 500 φοιτητές θα χρησιμοποιήσουν περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

24ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Εικόνα
Μια 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας συνέλαβαν ,στην Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας  για κλοπές σε βάρος ενός 82χρονου ημεδαπού και μιας 68χρονης αλλοδαπής, υπήκοο Αυστραλίας.

ΣΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δύο ημεδαποί, 47 και 59 χρονών, συνελήφθησαν στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης  για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και κλοπή.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εικόνα
Για απάτη μέσω διαδικτύου συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, 25 και 47 χρονών,σε βάρος δυο ημεδαπών (51χρονος και 45χρονη),συνέλαβαν στα Γρεβενά αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών.

ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 29 και 21 χρονών, συνέλαβαν στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς,  για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη . 

ΣΥΛΛΗΨΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
Έναν 32χρονο ημεδαπό συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, γιατί όφειλε προς το δημόσιο χρέη ύψους 3.496.479,65 ευρώ , από την ενασχόλησή του ως εργολάβος χωματουργικών έργων. 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Δυο (2) ημεδαπούς (ένα 42χρονο άνδρα και μια 39χρονη γυναίκα) συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα , αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας , για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπούς, 22, 19 και 21 χρονών, συνέλαβαν στην Κοζάνη αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δηλώσεις σχετικά με αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων και τη σύλληψη ατόμ...

Εικόνα

ΚΙΚΙΛΙΑΣ:ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 3ΟΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Εικόνα
Τα συγχαρητήρια του στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποτροπή τρομοκρατικών υποθέσεων στην Αθήνα με την σύλληψη του 30χρονου στον Βύρωνα Αττικής επεσήμανε σε ομιλία του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας. «Θα ήθελα εξαρχής να συγχαρώ τον Αρχηγό, αλλά και το σύνολο των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, που επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕΛΛΙΟΥ

Εικόνα
Τὸ Δ. Σ. τοῦ ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», διερμηνεύοντας τὰ συναισθήματα ὄχι μόνο τῶν ἑκατοντάδων μελῶν τοῦ Συλλόγου ἀλλὰ καὶ ὅλων τῶν Φλωρινιωτῶν, ἐκφράζει τὴ βαθιά του ὀδύνη γιὰ τὴν ἐκδημία τοῦ Λάζαρου Μέλλιου, τοῦ παλαιοῦ Ἀριστοτελικοῦ, τοῦ αὐθεντικοῦ Φλωρινιώτη.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Με τις ευλογίες της εκκλησίας και με την ευχή εκπαιδευτικού προσωπικού και γονέων, για «καλή πρόοδο και προκοπή» κατά τη σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε, πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού στον βρεφονηπιακό σταθμό της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.  

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε την Τετάρτη 01 Οκτωβρίου 2014, δύο φορές το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα των ζώων θα πραγματοποιηθεί αύριο στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φλώρινας "Η ΠΑΤΟΥΣΑ", τον Φορεα Διαχειρισης του Εθνικου Δρυμου Πρεσπων και τον ιππικό όμιλο Φλώρινας.

ΤΟ STATE DEPARTMENT "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ:ΕΧΕΤΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ

Εικόνα
Από το "Δεν υπάρχουν ισλαμιστές τρομοκράτες στην Ελλάδα του Ε.Βενιζέλου" πήγαμε στο "υπάρχουν και είναι και πολλοί" του State Department.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΙΡΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Τα γραφεία της περιφέρειας στο Αμύνταιο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας κύριο Στέφανός Μπίρος.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙΨΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εικόνα
Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλου στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» και τη δημοσιογράφο Γωγώ Κατσέλη.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ

Εικόνα
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών πραγματοποιηθηκαν στην πόλη της Φλώρινας απο την Π.Ε. Φλώρινας.

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Εικόνα
 Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πανοσιολογιότατου Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου γέροντος Εφραίμ πραγματοποιηθηκε χθεε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, συνοδεία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου και του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεος Αρχιμανδρίτη Ιουστίνου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο Γιάννη επισκέφθηκε σημερα Τετάρτη 01 Οκτωβρίου 2014 στο γραφείο του ο Πανοσιολογιότατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μόνης Βατοπεδίου γέροντα Εφραίμ μαζί με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο.

ΣΥΛΛΗΨΗ 86ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΕΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Εναν 86χρονο ημεδαπο συνελαβαν στη Δεσκατη Γρεβενων αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Δεσκάτης, για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων μεταναστών. 

ΣΥΛΛΗΨΗ 59ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΑΝΟΥ

Εικόνα
Μια 59χρονη ημεδαπη συνελαβαν στην Κοζάνη  αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης γιατί διενεργούσε έρανο για λογαριασμό μη κερδοσκοπικού συλλόγου, χωρίς την απαραίτητη από το νόμο άδεια.