Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 25, 2024

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τρίτη  θέση στην κατηγορία Μικτό Ομαδικό U21 Σύνθετου Τόξου  με τους ΜΑΡΓΑΡΗ Χρήστο και ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία και 4η θέση με ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινα, ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία και ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία στο Ομαδικό Γυναικών U18 Ολυμπιακού Τόξου (recurve), για τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας U21 και U18 Κλειστού Χώρου, που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο ΄΄ΑΟΤ ΤΟΞΟΚΛΗΤΟΙ΄΄ Κοζάνης στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης την 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024. Στο Μικτό Ομαδικό Ολυμπιακού Τόξου U18 με ΒΟΣΔΙΚΗ Σωτήριο και ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία η ΣΑΛΦ κατατάχτηκε στην (9η) θέση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Εικόνα
Με κλιμάκιο της ΓΣΕΕ συναντήθηκε στο γραφείο του την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης. Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο Αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Δημήτρης Ταχματζίδης και ο Γραμματέας Τύπου κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Σιάκος. Οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ έθεσαν υπόψη του κ. Γιαννάκη τα βασικά αιτήματά τους και τον ενημέρωσαν για την πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που προγραμματίζουν στις 17 Απριλίου. Ο κ. Δήμαρχος, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα και τους προβληματισμούς και αναφέρθηκε στην πραγματικότητα της περιοχής μας και στις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης, αλλά και στους στόχους της δημοτικής αρχής, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή του.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάνε από την Παρασκευή 1 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων για τις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Α’ εξεταστικής περιόδου 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Φλώρινας. Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά έως και την Δευτέρα 11 Μαρτίου.  Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 για την πιστοποίηση της γνώσης των γλωσσών Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής για τα επίπεδα: α) Α1+Α2 (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση»), με ενιαία διαβαθμισμένη εξέταση. β) Β1+Β2 (Β1 «μέτρια γνώση» και Β2 «καλή γνώση»), με ενιαία διαβαθμισμένη εξέταση. γ) Γ1+Γ2 (Γ1 «πολύ καλή γνώση» και Γ2 «άριστη γνώση»), με ενιαία διαβαθμισμένη εξέταση.» Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Εξετάσεις, παρακαλούμε να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας για την υποβολή της αίτησής τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας. 

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της Enaon EDA, της Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων, για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στον δήμο Άργους Ορεστικού. Αυτό το διάστημα, ξεκινάει ακόμη ένας κύκλος εργασιών για την επέκταση του δικτύου διανομής και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία σύνδεσης, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια οικονομική, εύκολη στην χρήση και φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας.