Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 28, 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η Φλώρινα είναι έτοιμη να υποδεχτεί μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας. Το τριήμερο 3-5 Μαΐου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Φλώρινας η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων (Κ15). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 3/5/2019 το πρωί και θα τελειώσουν την Κυριακή 5/5/2019 το μεσημέρι. Θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι 32 αθλητές και οι 26 αθλήτριες της Ελλάδας που πήραν την πρόκριση μέσα από αγώνες που έγιναν ανά περιφέρεια της χώρας.Θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του ομαδικού, του διπλού και του απλού. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα. Η ομάδα των κοριτσιών μάλιστα είναι και το 1ο φαβορί για τον τίτλο.Προσκαλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να παρευρεθείτε στο Κλειστό και να απολαύσετε τους πρωταγωνιστές του σήμερα, αλλά και του αύριο!!!

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και της ανάγκης εξυπηρέτησης των υποψηφίων, ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, ανοιχτό θα παραμείνει το ΚΕΠ μέχρι τη 12η βραδινή, για τους υποψηφίους, προκειμένου να διευκολυνθούν.Σύμφωνα με την Εγκύκλιο υπ’ αριθ. 12 (ΑΔΑ: 65ΦΔ465ΧΘ7-5ΟΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διενέργεια των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των Δημοτικών Αρχών και συγκεκριμένα κεφάλαιο: 7. Υποχρεώσεις υπηρεσιών - σελ. 76-77, με ευθύνη των Δημάρχων το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και μέχρι τη 12η βραδινή, τα ΚΕΠ θα παραμείνουν ανοικτά για την απρόσκοπτη χορήγηση των απαραίτητων δικαιολογητικών προς όλους τους υποψηφίους.Επισημαίνεται ότι το ΚΕΠ της πόλης θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 4/5/2019 μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου (8.00-14.00) και την Κυριακή 5/5/2019 μέχρι τη 12η βραδινή, θα παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες που αφορούν την εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με την ανωτέρω εγκύκλιο.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στην Φλώρινα θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή 3 Μαίου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης,. Ο κ. Κεφαλογιάννης θα παρευρεθεί στην υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας Σουμελά στη Λεβαία (Λακκιά) μαζί με το βουλευτή του Νομού της Ν.Δ. κ. Γιάννη Αντωνιάδη ενώ το βράδυ θα έχει συνάντηση με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στο Ξενοδοχείο Φιλίππειον στη Φλώρινα.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΗ Τ.Κ, ΛΕΒΑΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ετών από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους, μετά από αίτημα του Συλλόγου Ποντίων Λεβαίας στο Ίδρυμα Παναγία Σουμελά, η Τ.Κ. Λεβαίας υποδέχεται την ξεριζωμένη Παναγιά των Ποντίων Σουμελά.Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 18:30 με τιμές Αρχηγού Κράτους, χοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων και Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου.Σας περιμένουμε όλους, Ποντίους και μη, να προσκυνήσουμε από κοινού, το σημαντικότερο θρησκευτικό σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού, να επικαλεστούμε την χάρη της και να πάρουμε δύναμη.Η εικόνα θα παραμείνει για προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λεβαίας από τις 3 έως τις 5 Μαΐου 2019.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΦ

Εικόνα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της πόλης της Φλώρινας συναντήθηκε την Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, παρόντες, επίσης, ήταν η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, κ. Νίκος Δούμτσης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, κ. Άκης Καραγκιοζίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Από μέρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, παρόντες ήταν από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, ο κ. Θωμάς Χριστόπουλος και ο κ. Στέλιος Αμανατίδης, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, η κ. Ευδοξία Βάσου, από το 3οΔημοτικό Σχολείο Φλώρινας, ο κ. Κωνσταντίνος Μάργαρης, από το 6οΔημοτικό Σχολείο Φλώρινας, η κ. Ζαχαρούλα Λιναρά, από το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, η κ. ΡόζμαριΣιάκου, α