Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 11, 2015

ΣΎΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η διέλευση του αγωγού TAP από την Π.Ε. Φλώρινας αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας προσκαλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους,συνταξιούχους στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας.

"Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΝΝΑ ΣΠΥΡΤΟΥ

Εικόνα
Ο «Πίνακας του βουλευτή», σε κάθε χωριό, σε κάθε καφενείο. Τρεις μεγάλες φράσεις βγαίνουν από τα καφενεία των χωριών, αυτές τις μέρες. «Αγανάκτηση για αυτά που ζούμε». «Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ». «Πού είναι οι βουλευτές; Μόνο πριν τις εκλογές παρουσιάζονται.»

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΟΣΔΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις γυναίκες της Φλώρινας μιλησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.  στην Φλώρινα Σωτήριος Βοσδου στο πλαίσιο των συναντησεων του με κατοίκους της περιοχής .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
 Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριαζει την Δευτερα 19 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Εικόνα
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TOP CHANNEL της Δυτικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ παραχώρησε η Πέτη Πέρκα, υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ

Εικόνα
Τους υποψηφίους βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Φλώρινα παρουσίασε σε πολιτική εκδήλωση στο ΕΚΦ η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το  Γυμνάσιο Φιλώτα, στα πλαίσια υλοποίησης Προγραμμάτων και Δράσεων της Ο.Δ.Π. (Ομάδα Δράσεων Πρόληψης) του Κοινωνικού Σχολείου, σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία Τοπικών Φορέων στο χώρο του Γυμνασίου, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 10.00 π.μ. με θέμα: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση φαινομένων Σχολικής Βίας   και Εκφοβισμού στις Σχολικές Μονάδες».

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Εικόνα
Σας καλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, επί της οδού Παύλου Μελά 47, στον Πεζόδρομο, που θα γίνουν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ....ΠΗΔΗΜΑ

Εικόνα
Ένα μάλλον προκλητικό λογοπαίγνιο θέλησε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Ρόδο.

ΠΛΗΡΩΜΗ 23 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ

Εικόνα
Νέα πληρωμή ύψους 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση του 2014 πραγματοποιήθηκε  από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για 38.864 δικαιούχους αγρότες, μετά τον αναγκαίο έλεγχο των δηλώσεών τους.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Εικόνα
Με βάση τα καινοτόμα ηλεκτρονικά «εργαλεία» του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι μη επιδοτούμενοι άνεργοι και οι δικαιούχοι των λοιπών παροχών, πλην της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων και του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, μπορούν να ανανεώνουν τα δελτία ανεργίας και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για όλες τις λοιπές παροχές χωρίς να προσέρχονται στα ΚΠΑ2 του Οργανισμού, αλλά με απλά «βήματα» μέσω της ιστοσελίδας www.oaed.gr.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Εικόνα
Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε τοπικές κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ. . Αντωνιάδης. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΩΤΉΡΗ ΒΟΣΔΟΥ

Εικόνα
Ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Σωτήρης Βόσδου,προσκαλεί τις Φλωρινιώτισσες σε εκδήλωση – ομιλία την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 5μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’Λύγκος’’.  

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ

Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Από το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ευχαριστεί θερμά τον Φαρμακευτικο Σύλλογο Καστοριάς και άλλους συλλόγους για την προσφορά τροφίμων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Κοζάνη και την Φλώρινα θα επισκεφθει  ο Προεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένος το Σάββατο 17 και τη Κυριακή 18  Ιανουαρίου.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ

Εικόνα
Πόλεμος πάντων πατήρ» διακήρυξε ο Ηράκλειτος, o oποίος δεν έβλεπε στο πρόσωπο του πολέμου μονάχα την υπέρτατη δύναμη δημιουργίας των όντων, αλλά και τη δύναμη η οποία θεμελιώνει κάθε πολιτική, κοινωνική και ηθική τάξη. Κοσμογονική δύναμη ανεγνώριζε στον πόλεμο και ο Εμπεδοκλής. Όλοι δε ανεξαιρέτως οι αρχαίοι φιλόσοφοι παραδέχονταν, ότι ο πόλεμος συνιστά παράγοντα αρετής, εφ’ όσον επιβάλλεται για την ωφέλεια της Πατρίδας και όχι για πράξεις πλεονεξίας. Άρθρο του κ. Ιωάννου Πασχαλίδη Υποστρατήγου Ε.Α. 

ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜ-Θ

Εικόνα
Την έκθεση Τέχνες και Τεχνουργήματα στην αρχαιότητα: Επιλεγμένα ευρήματα από τη βασιλική νεκρόπολη των Αιγών φιλοξενεί από χθες, το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης. Επιλεγμένες και σχολιασμένες φωτογραφίες χαρακτηριστικών ευρημάτων συγκροτούν μια εικαστική περιήγηση στο ανάκτορο, το θέατρο, την αγορά και το νεκροταφείο των Αιγών. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Μηνά Δόγα, για τη δωρεά είκοσι (20) βιβλίων δικής του συγγραφής, με τίτλο «Θησαυρός Μακεδόνων», προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ

Εικόνα
Συνεχιζει τις επισκέψεις του σε φορείς της περιοχής ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Φλώρινα Στελιος Μαυρίδης. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔ

Εικόνα
Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε Τοπικές Κοινότητες ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Φλώρινα Γιάννης Αντωνιάδης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνέντευξη Δικηγόρου Αμυνταίου Ευαγγελου Ιωαννιδη για εκλογές στην ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και στην Θωμαη Αδαμου. -

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνέντευξη εκπροσωπου ΣΥΡΙΖΑ Φλωρινας Παύλου Γεωργίου στην ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και στην Θωμαη Αδαμου για τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.  

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνέντευξη Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λεωνιδα Καλυβιανου στην ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και στην Θωμαη Αδαμου για τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με δύο ταινίες συνεχιζονται οι προβολές της Κινηματογραφικης Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Με την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "ΚΟΥΜΠΑ: ΜΙΑ ΖΕΒΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ" και την ελληνική κωμωδία "ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ".

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΔΕΗ ΑΡΘΟΥΡΟ ΖΕΡΒΟ

Εικόνα
Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, συναντήθηκε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δ. Καραστέργιος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, ευχαριστεί θερμά την ΄΄Μ.Ε.Τ.Ε. Α.Ε.΄΄ και ειδικότερα τον κ. ΜΕΣΣΗΝΗ Κωνσταντίνο για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που προσέφερε και διανεμήθηκε σε Αστυνομικές Υπηρεσίες.

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ"

Εικόνα
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας υλοποιεί πρόγραμμα παρέμβασης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης μαθητών Λυκείων και Γυμνασίων στο θέμα της Έμφυλης Βίας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας όπως παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και την Κοπή Βασιλόπιτας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7.00 μμ στο Hotel "Φαίδων Palace" στη Φλώρινα. Από το Δ.Σ.

Εκλογές 2015: Τι ισχύει για τις εφορευτικές και τους αντιπροσώπους των κομμάτων

Εικόνα
Πολλοί θα είναι οι πολίτες που θα κληθούν να συμμετάσχουν στις εφορευτικές επιτροπές των εκλογικών τμημάτων για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Φλώρινας προσκαλεί όλους τους πολίτες και φορείς του Νομού Φλώρινας την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας όπου και θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος ενόψει των Εθνικών Εκλογών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ

Εικόνα
Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΠΕ Φλώρινας, Στέλιος Μαυρίδης, Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής, θε επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 14/1/2015 το Πρωτοδικείο Φλώρινας, την Εισαγγελία Φλώρινας και το Ειρηνοδικείο Φλώρινας. Ακολούθως, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΝΤΟΣΦΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Εικόνα
Τα εγκαίνια της εκθεσης Ζωγραφικής «Η αγιότητα είναι πειρασμός» του Χάρη Κοντοσφύρη θα γίνουν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στις 20:00 στη Γκαλερί Παπατζίκου, Βέροια.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ RHINO:LAST HE(A)RD ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Η εκθεση Rhino: Last He(a)rd του Γαβριήλ Φτελκόπουλος εγκαινιαζεται την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις 19:00 το βράδυ ΓΚΑΛΕΡΙ ΛΟΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ | Τσιμισκή 52, Θεσσαλονίκη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΡΙΖΑ Κ. ΣΕΛΤΣΑ

Εικόνα
Με τον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σέλτσα Κωνσταντίνο, συναντήθηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Εικόνα
Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στο club DADA (κεντρικός πεζόδρομος - πρώην ΑΣΤΡΟΝ), καλεί τους πολίτες της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλοπουλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. Ι.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Εικόνα
Το πρόγραμμα των επισκεψεων του ανακοίνωσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. Ιωάννης Αντωνιάδης.  

ΑΠΟΓΡΑΦΉ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Εικόνα
Τo Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι παρατείνεται λόγω της κακοκαιρίας μέχρι τις 21 Ιανουαρίου η διαδικασία ολοκλήρωσης της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, παράλληλα δε ξεκινούν έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την καταγραφή των απωλειών στη γαλακτοπαραγωγή εξαιτίας του καταρροϊκού πυρετού.

ΣΤΙΣ 9:00 ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας από την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 έως και την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΟΑΕΔ: ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 52.818 ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Εικόνα
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θα ξεκινήσει απο τον ΟΑΕΔ το προγρμμα κοινωφελους εργασιας που αφορα 52.818 ανεργους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Φλώρινας προσκαλεί όλους τους πολίτες και φορείς του Νομού Φλώρινας την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας όπου και θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος ενόψει των Εθνικών Εκλογών. 

ΕΚΦ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ. - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου θα δώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015.

ΕΟΠΥΥ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εικόνα
Την ηλεκτρονική συνταγογράφηση για όλες τις παροχές Υγείας προωθεί ο ΕΟΠΥΥ επιχειρώντας να κλείσει κάθε «μαύρη τρύπα» διαφυγής δημοσίων πόρων μέσω ανεξέλεγκτων και πολλαπλών διαδικασιών στον χώρο της υγείας.

ΟΑΕΔ: ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

Εικόνα
Λιγες ημέρες ακόμη έχουν οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα voucher που απευθύνεται σε 7.000 πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Εικόνα
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμμετέχει στις εκλογές μέσα από τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας με την Πρωτοβουλία για την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση και άλλα ανατρεπτικά ρεύματα,αγωνιστές και αγωνίστριες, στη βάση της κοινής πολιτικής συμφωνίας που ανακοινώθηκε.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει σήμερα Τρίτη 13 Ιανουαρίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας   Δυτικής   Μακεδονίας.

ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ 84 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Νεκρός, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, εντοπίστηκε 84χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, το Ανατολικό Εορδαίας Κοζάνης.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ- ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα
Τα τραγικά γεγονότα του Παρισιού είχαν προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στους περισσότερους, υγειά σκεπτόμενους, ανά την υφήλιο.

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Εικόνα
Επειδή η Ελλάδα βρίσκεται «κυριολεκτικά» στον κόσμο της, χωρίς καν να θέλει να αντιληφθεί τι πραγματικά γίνεται στον κόσμο, θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε μια αναφορά στα τεκταινόμενα περί το λεγόμενο πολιτικό Ισλάμ, το οποίο συνταράσσει και δοκιμάζει τις δομές της Δύσης αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΧΟΜΠΙΤ" ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Εικόνα
Η κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας ενημερώνει  ότι η ταινία "ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ" θα προβληθεί εκτάκτως την Τρίτη 13/1 στις 18.00 με ειδική προσφορά για όλους: Έρχονται δύο, πληρώνει μόνο ο ένας!

ΣΤΙΣ 9:00 ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις 9:00 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία πρωτοβαθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης στην Φλώρινα με αποφαση του Δημάρχου Φλώρινας. 

ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 34 και 32 χρονών, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, καθώς και τρεις (3) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 34, 29 και 30 χρονών για πλαστογραφία συνέλαβαν χθες το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος οδηγός του οχήματος, από κοινού με τον 32χρονο συνοδηγό του, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας έναντι αμοιβής, τους τρεις προαναφερόμενους αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, πεζή, χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις.