Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 27, 2016

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΦ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εικόνα
Ο σύλλογος της ΓΕφ εκφράζει την οδύνη του για την αναπάντεχη απώλεια της μικρής αθλήτριας του συλλόγου μας Πασχαλιάς Πετροπούλου και συλλυπάται βαθύτατα την οικογένεια της.Το Δ.Σ αποφασίζει να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του παιδιού. Η πρόεδρος του Δ.Σ της ΓΕΦ Νεδέλκου Χαρίκλεια

ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Πρακτικό της 31-3-2016 Πράξης του Δ.Σ της Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ και το άρθρα 14,26, 27, 28, 29 του Καταστατικού της Ένωσης . Καλούνται τα Σωματεία –Μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 14 Απριλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 στα Γραφεία της Ένωσης στο ΔΑΚ Αμυνταίου, με θέματα Ημερησίας Διάταξης :

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 03-04-2016 θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές , για την εκλογή Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο., μελών Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής (ΔΗΜ.Τ.Ε.) και αντιπροσώπων (συνέδρων) στο Ι΄ τακτικό Εθνικό Συνέδριο .

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Εικόνα
Συνεχίζονται οι εργασίες του 5ου Διεθνούς Μαθητικού Συνεδρίου με θέμα «Οδυσσέας Ελύτης. Ο ποιητής του Αιγαίου», που διοργανώνει το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και είναι αφιερωμένο στην ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο, με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων της Πατριαρχίας Του.

ΣΤΙΣ 15-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ 15ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Όπως είναι ήδη γνωστό, στις 15 και 16 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το 15ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας, τον ΣΕΓΑΣ και τη Διεθνή Ομοσπονδία.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 4 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 3:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Περάσμα. 

Ε.Κ.Φ.: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι στην υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας κατέληξαν σήμερα ΓΣΕΕ και εργοδοτικοί φορείς, μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε η Συνομοσπονδία, με ομόφωνη εντολή του Συνεδρίου της και υπέγραψε με εξουσιοδότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου ο πλειοψηφών σύμβουλος Γιάννης Παναγόπουλος.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνέντευξη του Δικηγόρου Βαγγέλη Ιωαννίδη από το Αμύνταιο στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδάμου για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. και την υποψηφιότητα του ως συνέδρου.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Ο καιρός έχει γίνει ανοιξιάτικος. Το δάσος έχει γεμίσει πολύχρωμα λουλούδια και όλα είναι ιδανικά για μια βόλτα στο βουνό. Σας προσκαλούμε για μια εκδρομή στην υπέροχη φύση του Γράμμου, στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης, για ένα ταξίδι στην πρόσφατη ελληνική ιστορία.Ξεναγήσεις θα γίνουν αυτή την Παρασκευή 1 Απριλίου, το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου και θα αρχίζουν στις 12 το μεσημέρι.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ 9ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 9χρονη στην πόλη της Φλώρινας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός εγκατέλειψε την 9χρονη αφού όπως υποστήριξε δεν κατάλαβε ότι παρέσυρε το κορίτσι και συνέχισε τη πορεία του προς την έξοδο της πόλης όπου τον σταμάτησε η Αστυνομία της Φλώρινας. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Φλώρινας. Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν θα παραθέσουμε με το επίσημο δελτίο της Αστυνομίας.

Ο "ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ξεκινώντας από το Ιράν, εξαπλώθηκε η ιδέα σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να φτάσει και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Λάρισα. Αντικείμενο της ιδέας;; Πρόσφορα ανθρωπιάς ανώνυμα. Κρεμάστρες στους τοίχους της πόλης μας φτιαγμένες για να αφήνει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε δεν χρειάζεται. "Άφησε ο,τι δεν χρειάζεσαι - Πάρε αν τα χρειάζεσαι"

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΛΙΜΝΑΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ" (BINTEO)

Εικόνα
Η προσωρινή παραλαβή του έργου “Λιμναίες υποδομές Αγίου Παντελεήμονα Βεγορίτιδας” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κώστα Γέρου.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 9ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα 9 χρόνο κοριτσάκι σημειώθηκε στην πόλη της Φλώρινας.Φορτηγό που έφευγε από το τελωνείο Φλώρινας παρέσυρε τη μικρή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

"ΖΩΟ...ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΔΟΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ "Η ΑΓΚΑΛΙΑ"

Εικόνα
Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αμυνταίου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ», σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 με θέμα: «Ζώο..φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης» με ομιλήτρια την κ. Κατερίνα Παπαποστόλου εκπαιδευτικό και εκπαιδεύτρια σκύλων.

ΟΙ "ΣΑΡΙΣΕΣ" ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-"ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ"

Εικόνα
Στην σημαντικότητα ανόδου της γυναικείας ομάδας στην Α1 κατηγορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αναφέρθηκαν χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας. Στη συνέντευξη μίλησαν ο πρόεδρος Γιώργος Λυγούρας, ο γενικός γραμματέας Κώστας Φωτιάδης και ο έφορος Γιάσερ Ελσάμι.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος στα γραφεία της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής καθώς και στελέχη της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η μελέτη και η χρηματοδότηση για τη βελτίωση της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας – Φλώρινας (τμήμα Πτολεμαΐδα – Φλώρινα).

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Στην επαρχιακή οδό Λάγκα – Βράχο, στη θέση βρύση, βρέθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες, προκειμένου να δουν από κοντά τα σημεία που θα παρέμβει με εργασίες της η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, για την κατακρήμνιση επικίνδυνων βράχων.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΛΑΓΓΟΝΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ανακοίνωση σχετικά με την οριοθέτηση αναπαραγωγικής αποικίας της λαγγόνας στη λίμνη Ορεστιάδα Καστοριάς και συγκεκριμένα στη Νότια παραλία περιοχή ΄΄ΧΑΣΑΝ ΚΑΤΤΗ’’, μεταξύ Εμπορικού Κέντρου και του χώρου στάθμευσης του παλιού Νομαρχιακού Μεγάρου (νύν Περιφερειακής Ενότητας) εντός της λίμνης (παραλίμνιας και λιμναίας έκτασης ) 2 στεμμάτων περίπου και μήκους 1200 μέτρων στη παρόχθια ζώνη.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Εικόνα
Δύο ημεδαποί (38 και 35 χρονών) για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε περιοχή των Γρεβενών.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥΣ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 33ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 33χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.Ειδικότερα, σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω, βρέθηκε μια μεταλλική συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς και ένα μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΟΕ «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ»

Εικόνα
Αγαπητοί Συνάδελφοι της ΔΟΕ, σας απευθύνω συναδερφικό και εγκάρδιο λόγο, προκειμένου να σας κοινοποιήσω μερικές απλές σκέψεις μου, μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, που ίσως σας δώσουν έναυσμα για προεκτάσεις και προβληματισμό. Πολλές παθογένειες του εκπαιδευτικού συστήματος εδράζουν στην αφύσικη κατάτμηση της Εκπαίδευσης σε βαθμίδες, στεγανά διαχωρισμένες μεταξύ τους, που έχουν απολέσει την αυτοτέλειά τους εξελισσόμενες ως «γέφυρες» μετάβασης η μια για την άλλη, με αποκορύφωμα το Λύκειο, που αντιμετωπίζεται ως προθάλαμος του Πανεπιστημίου.

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Εικόνα
Για το προσφυγικό Κατατίθεται τις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για την διαχείριση του Προσφυγικού. Στο νομοσχέδιο ρυθμίζονται, μεταξύ άλλων, ζητήματα όπως: · Η λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών. · Ο τρόπος λειτουργίας, στελέχωσης και διάρθρωσης των Υπηρεσιών Υποδοχής και Ταυτοποίησης. · Ενισχύεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει έκτακτες ανάγκες υποδοχής και φιλοξενίας.

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Εικόνα
Είναι γνωστό ότι με την ανακεφαλαιοποίηση του κ. Τσίπρα, οι Τράπεζες πέρασαν στους σημερινούς τους ιδιοκτήτες αντί πινακίου φακής και το Δημόσιο έχασε σε μια νύχτα τουλάχιστον 20 δις Ευρώ από την εκμηδένιση των συμμετοχών του και φυσικά τον έλεγχο της πλειοψηφίας των Τραπεζών. Ο κ. Τσίπρας είναι συνεπής ̇ από το 2011 καταψήφισε κάθε άρθρο και κάθε νόμο για τον έλεγχο των Τραπεζών από το Δημόσιο.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ “GROW GREEK TOURISM ONLINE” ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων το 2016, η Google ταξιδεύει για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες στον τουρισμό, παρουσιάζοντας: ● Μία ομάδα ειδικών συμβούλων (Online Advisors) που θα ταξιδέψουν στην Καστοριά για να εκπαιδεύσουν δωρεάν επαγγελματίες του τουρισμού ● Μία νέα δωρεάν πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΦΥΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΠΕΛΑΓΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Μια ημερίδα με ονοματεπώνυμο διοργανώθηκε στη Βεύη Φλώρινας στην αίθουσα τελετών «Αδελφών Γεωπόνων, Αθανασίου και Ζαφειρίου Άμπα». Την εκδήλωση διοργάνωσε το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Οικονομίας Ζωικής Παραγωγής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ., το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών ΕΛΓΟ "ΔΗΜΗΤΡΑ", το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου "St. Kliment Ohridski", ο Δήμος Dolneni, το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Νέας Μεσήμβριας και ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας.Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή του Προβάτου Φλώρινας – Πελαγονίας και η παρουσίαση της προοπτικής που δίνει η εκτροφή του.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΛΟΓΩ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ

Εικόνα
Επιστολή προ τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη με Θέμα: Λειτουργία Ορυχείου Αμυνταίου σε σχέση με την παρουσία της αρχαιολογικής σκαπάνης απέστειλε το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Εικόνα
« Να διασωθεί και να διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα της η ΛΑΡΚΟ», αυτό ήταν το συμπέρασμα που κατέληξε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο 26 Μαρτίου, μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ κ.κ. Μπάκανου Γ. και Σπανοθύμνιου Λ. συνοδεία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σερβίων κ. Γιάννη Θύμνιου και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ.κ. Δημητριάδη Μ., Μουμουλίδη Θ., Θεοφύλακτου Γ. και Ντζιμάνη Γ. στα γραφεία του κόμματος στην Κοζάνη.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΥΛΟΥ

Εικόνα
Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 30 Μαρτίου 2016, με μοναδικό κατεπείγον θέμα την έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας της εκλεκτής Συμπολίτισσάς μας Βικτωρίας Στύλου, μητέρας του πρώην Δημάρχου Φλώρινας, κ. Δημητρίου Στύλου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας στη 12η τακτική Ειδική Συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, με μοναδικό θέμα «Ενημέρωση και προοπτικές για τα δεδομένα και τα προβλήματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Δομών Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φλώρινας, καθώς και διαβούλευση – κατάθεση προτάσεων για τον Επανασχεδιασμό του Χάρτη Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητές τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, Δήμαρχο Φλώρινας, και τον κ. Σταύρο Γιαννακίδη, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Υπεύθυνου του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών (θυμάτων βίας) Δήμου Φλώρινας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΑΡΙΣΕΣ" ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ για τη μεγάλη επιτυχία της να ανέβει στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας Α1.Με τη συμμετοχή της στους τρεις τελευταίους αγώνες στο ΣΕΦ τερμάτισε πρώτη και αήττητη με τις πρωταθλήτριες Χριστίνα Φίλη, Φιλαρέτη Εξάρχου και τη νεάνιδα Οικονόμου Ευαγγελία σημειώνοντας μόνο νίκες και χωρίς αντίπαλο.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 18ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στις περιφερειακές εκδηλώσεις του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), την Τετάρτη 6, Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, στις 8:30 μμ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "'ΧΑΡΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στη δημιουργία ενός «χάρτη» επιχειρηματικότητας στοχεύει ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καλαϊτζόπουλος με στόχο την ανάπτυξη των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας ξεχωρίζοντας τη κάθε περιοχή με τα δικά της συγκριτικά πλεονεκτήματα. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαϊτζόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Φλώρινα όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Σάββα Σαπαλίδη.

ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΖΑΡΚΑΔΙ ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Το πέμπτο κατά σειρά τροχαίο ατύχημα συνέβη την 27-3-2016 με θύμα ένα αρσενικό ζαρκάδι στην περιοχή της Εορδαίας και συγκεκριμένα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού σε μικρή απόσταση από την Ανατολική έξοδο προς Πτολεμαΐδα στον κόμβο του Ανατολικού.Για το περιστατικό ενημερώθηκε, από μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας, αρχικά η Θηροφυλακή και κατόπιν με τη συνδρομή των θηροφυλάκων, που υπηρετούν στην έδρα του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας και των δασοφυλάκων που υπηρετούν στο Δασαρχείο Κοζάνης, το ζαρκάδι μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική υπηρεσία για την περαιτέρω διαδικασία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ» (ΕΣΠΑ 2014-2020)

Εικόνα
Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ανακοινώνει ότι ξεκίνησε από την Τρίτη 29.03.2016, 12 μ.μ., η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων, για τους ενδιαφερόμενους της δράσης «Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» Οι δράσεις του Δικτύου Πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού και καλές πρακτικές για την προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων στο Σχολείο

Εικόνα
Επιστημονικό συνέδριο για τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Μακεδονίας με θέμα "ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"-Οι δράσεις του Δικτύου Πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού και καλές πρακτικές για την προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων στο Σχολείο διοργανώνεται αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου και μεθαύριο Παρασκευή 1η Απριλίου στη Κοζάνη στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΚΟΥ "ΕΓΩ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"

Εικόνα
Το ντοκιμαντέρ του Αλέξανδρου Μάρκου “Εγώ... το πρόβλημα” (I... the problem) συνεχίζει το κινηματογραφικό του ταξίδι ανά την Ελλάδα στο πλαίσιο των περιφερειακών προβολών του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.Στις 07 Απριλίου στην Ξάνθη, στον χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου από την Κινηματογραφική Λέσχη Ξάνθης. Στις 5, 11, 12 και 19 Απριλίου στην Πρέβεζα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας από την τοπική Κινηματογραφική Λέσχη.Στις 13 Μαΐου στη Μυτιλήνη στο Θέατρο των Αστέγων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΒΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΥΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Εικόνα
Τον Πεντάλοφο Βοίου επισκέφτηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης.Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Κώστα Χονδροκώστα και συζήτησαν την πρόταση του τοπικού συμβουλίου για φιλοξενία 40 μαθητών – προσφύγων , στο «Καρούτειο» διαπολιτισμικό Γυμνάσιο- Λύκειο Πενταλόφου. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Πενταλόφου.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ Χ.ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ

Εικόνα
Ανοιχτή εκδήλωση-παρουσίαση του προγράμματος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης πραγματοποιεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (κτίριο Π.Ε. Κοζάνης). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ -ΠΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα
H συντονιστική επιτροπή αγροτών και κτηνοτρόφων του μπλόκου Αμυνταίου – Πύργων καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Περιοχής σε συνάντηση στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου, την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 και ώρα 20:00, με σκοπό τον απολογισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων, την αλλαγή μορφής αυτών και τη συνέχιση τους.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΤΤ

Εικόνα
Με τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική Έκθεση «ΜΙΤΤ 2016», που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα 23-26 Μαρτίου, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει την προσπάθεια: α) αξιοποίησης των εγγενών πλεονεκτημάτων του τουριστικού αποθέματος της Δυτικής Μακεδονίας, β) της προβολής των ιδιαίτερων, ποιοτικών προϊόντων της (γούνα, ροδάκινα, κρόκος, κρασί), ως πρώτων εξαγώγιμων προϊόντων της ελληνικής οικονομίας στη ρωσική αγορά και γ) της προώθησης ενός τουριστικού προϊόντος, με ενιαία εικόνα και περιεχόμενο ως προορισμός ποιοτικών εναλλακτικών “εμπειριών” και απώτερο σκοπό την αύξηση της ελκυστικότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ

Εικόνα
H Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (Α.Σ.Ε.Π.Α) ενημερώνει ότι όσοι από τους παραγωγούς επιθυμούν να φυτεύσουν νέα αμπέλια με οινοποιήσιμες ποικιλίες , να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ στα γραφεία του Συνεταιρισμού για να υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση “Άδειας νέας φύτευσης” έως τις 15 Απριλίου 2016.

ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 17 Απριλίου όλη η Ελλάδα θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού! Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετέχουν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece. Η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού» θα πραγματοποιηθεί από 11/4 – 15/4.

Μεγάλη η επισκεψιμότητα στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Εικόνα
Παρά την κακοκαιρία περισσότερα από 120 άτομα επισκέφτηκαν το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης το τριήμερο που μας πέρασε. Οι επισκέπτες εκφράστηκαν με ενθουσιώδη σχόλια για την εμπειρία της ιστορικής ξενάγησης καθώς και για το φαγητό που πρόσφερε ο συνεταιρισμός Γυναικών Νεστορίου που διαχειρίζεται το εστιατόριο του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CBIP ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΑΛΒΑΝΙΑΣ 2007-2013

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17.03.2016 στον Δήμο Κορυτσάς, η 2η συνάντηση των εταίρων του έργου CBIP “CrossBorderInfrastructuralProject” στα πλαίσια του Διασυνοριακού Προγράμματος Ελλάδας – Αλβανίας 2007-2013 και στο θεματικό πεδίο 1: Ενίσχυση της Διασυνοριακής Οικονομικής Ανάπτυξης, ως μέρος του Μέτρου 1.4: Διευκόλυνση της προσβασιμότητας των συνόρων μέσω υποδομών μικρής κλίμακας.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πρόοδος των έργων σε Ελλάδα και Αλβανία ενώ τέθηκε το χρονοδιάγραμμα για τα υπολειπόμενα παραδοτέα μέχρι το τέλος του έργου. Την Παρασκευή 18.03.2016έγινε ξενάγηση των εταίρων στους χώρους της Κορυτσάς στους οποίους αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες το επόμενο χρονικό διάστημα (Φωτισμός Περιφερειακής Οδού με λαμπτήρες LED, αναβάθμιση του μονοπατιού FanNoliστην Κορυτσά).

ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ" ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ -ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Άσκηση Συνεργασίας Πλήρους Κλίμακας με την κωδική ονομασία «ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στον ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων (ΣΑΕΚ) σε συνεργασία με την Πυροσβεστική .

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-"ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, 53 και 27 χρονών για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, συνέλαβαν στην Κέλλη Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, για την ίδια υπόθεση αναζητείται 48χρονη ημεδαπή. Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Κέλλη Φλώρινας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ( καφενείο-ψητοπωλείο ) ιδιοκτησίας 48χρονης ημεδαπής, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, επέτρεπε στον 53χρονο τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Εικόνα
Δυο ημεδαποί ,41 και 39χρονών, για κλοπή συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι προχθές (26-03-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, εισήλθαν εντός καταστήματος 42χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, μια (1) φωτογραφική μηχανή και χρηματικό ποσό σε κέρματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Φίλες και φίλοι, Επέλεξα τον δρόμο της ευθύτητας, της αλήθειας, της συνέπειας, των αρχών και των νέων προτάσεων πάντα. Επέλεξα να σας κοιτώ στα μάτια και να ακολουθώ τον δύσκολο δρόμο χωρίς να χαϊδεύω αυτιά για να είμαι αρεστός. Ήρθε η στιγμή, για πρώτη φορά να ζητήσω την ψήφο των μελών της ΝΔ για την υποψηφιότητα μου προκειμένου να εκλεγώ σύνεδρος της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας στο συνέδριο του κόμματος .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ 2016

Εικόνα
Διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 27/03/2016 στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Άνω Λιόσια οι αγώνες Καράτε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών 2016.Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εικόνα
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση - παρουσίαση του προγράμματος της Ανοιχτής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, στις 11 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (κτίριο Π.Ε. Κοζάνης).Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Αναπληρωτής ΥπουργόςΔιοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 28 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Μελίτης, που εδρεύει στο Νομό Φλώρινας για 8 μήνες και συγκεκριμένα: 5 άτομα ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών – Υποσταθμών (βάρδιας) 15 άτομα ΔΕ Μηχανοτεχνίτες (βάρδιας) 8 άτομα ΔΕ Μηχανοτεχνίτες (ημερήσιοι)Υποβολή Αιτήσεων από 30.03.2016 έως και 08.04.2016 Δείτε όλη τη προκήρυξη εδώ: Για το έντυπο της αίτησης εδώ: