Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 6, 2015

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Εικόνα
Ομιλία Θέμη Μουμουλίδη στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα το σ/ν του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ''Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2014/60/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 15ης  Μαϊου 2014 σχετικά με την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, που έχουν απομακρυνθεί παράνομα από το έδαφος κράτους-μέλους.'' https://m.youtube.com/watch?v=HSZ3hUjb4Ks&feature=youtu.be

Πρεμιέρα για τον Αριστέα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών της ΕΣΠΕΜ

Στη μάχη του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, ρίχνεται την Κυριακή (13/12 στις 18:00) η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα, η οποία φιλοξενείται στην πρεμιέρα από τον τοπικό Ίκαρο Έδεσσας.

Κυριακή στην Ιστορία και στη Φύση

Εικόνα
Αυτή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο καιρός θα είναι ιδανικός για μια επίσκεψη στην υπέροχη χιονισμένη φύση του Γράμμου. Σας καλούμε για ένα ταξίδι στην Ιστορία και τη φύση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης.

Είναι δέσμευση ότι όσοι πόροι και να χρειαστούν θα τους διαθέσουμε Δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης στην Ημερίδα για την Λίμνη της Καστοριάς

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την «Άσκηση των Αρμοδιοτήτων του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης της Καστοριάς», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού και το αντίστοιχο τμήμα Περιβάλλοντος της ΠΕ Καστοριάς.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Εικόνα
Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας πραγματοποίησε ο σύλλογος των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.Οι υπάλληλοι αντιδρούν στην απόφαση μεταφοράς της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των Περιφερειών από τον Κρατικό προϋπολογισμό στους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους των Περιφερειών.

ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Παζάρι Αγάπης θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 από 10:00 έως 13:00 στο χώρο του Γυμνασίου από το Γυμνάσιο Αμυνταίου.Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι "Έχουμε βάλει όλο το μεράκι και τη φαντασία μας για να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και όχι μόνο.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εικόνα
Το Επιμελητήριό Φλώρινας στην προσπάθεια που καταβάλλει για την ανάδειξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας συναντήθηκε με την Αντιπρόεδρο των ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας κα. Μητλιάγκα, με την Πρόεδρο του Παραρτήματος Φλώρινας κα. Παππά καθώς και την πλειοψηφία των καθηγητών του Τεχνολογικού Τμήματος.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 μέχρι τη 13:00 στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του δήμου Αμυνταίου, μπροστά από το 1ο παλιό δημοτικό σχολείο Αμυνταίου. Περιμένουμε και αυτή τη φορά τη υποστήριξη και την αγάπη σας!!!

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOODEX SAUDI 2015

Εικόνα
Στην επιτυχημένη συμμετοχή των επιχειρήσεων από την Φλώρινα στην Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τροφίμων FOODEX SAUDI 2015 αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας. Στη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας συμμετείχαν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εθνικού Δρυμού Πρεσπών ‘’Πελεκάνος’’, Αφοί Α. Ναουμίδη Ο.Ε. και Αφοί Δημητρίου- Γεωργοπούλου Ο.Ε.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Εικόνα
Χρηστικές συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς,σ ε θέματα διάσωσης και αντιμετώπισης ατυχημάτων στο σχολείο και σωστής διατροφής των παιδιών δόθηκαν από τους διασώστες ΕΚΑΒ Μπιτόπουλο Ευάγγελο και Καποδίστρια Γεώργιο και τη διατροφολόγο Αναστασίου Θωμαή, στην ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνω, Προσέχω, Νοιάζομαι…», που συνδιοργάνωσαν οι σύλλογοι διδασκόντων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Δ/2015

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε το ΦΕΚ 11/08.12.2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ που αφορά τροποποίηση της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων καθώς και των δικαιολογητικών συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Δ/2015 (ΦΕΚ 7/29.10.2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, εκατό (100) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και είκοσι μία (21) θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74/Α/26-3-2014), τακτικού προσωπικού διαφόρων κλάδων-ειδικοτήτων σε Δήμους της χώρας καθώς και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Τέσσερις ημεδαπούς (19, 20, 21 και 22 χρονών), για κατοχή, χρήση και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση συνέλαβαν στα Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, με αφορμή την μεταφορά της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των Περιφερειών από τον Κρατικό προϋπολογισμό στους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ), ο Σύλλογος υπαλλήλων ΠΕ Φλώρινας απόφαση στην έκτακτη γενική συνέλευση να πραγματοποιήσει στάση εργασίας την Παρασκευή 11-12-2015.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στο Βελβεντό ο Αίαντας Αμυνταίου

Εικόνα
Την Κυριακή (13/12 στις 20:00) ο Αίαντας Αμυνταίου φιλοξενείται από το Βελβεντό, για την 7ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.Το συγκρότημα του Λάζαρου Φωτιάδη, μετά την -εντός έδρας- νίκη επι του Αμύντα Σκοπιάς, πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βεβλεντό, με σκοπό να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο από την αναμέτρηση, η οποία βάσει της βαθμολογίας, φαντάζει αμφίρροπη.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Κόντρα στην Καστοριά ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Αύριο, Σάββατο (12/12 στις 18:00) ο Αμύντας Αμυνταίου υποδέχεται τον ΑΟΑ Καστοριάς, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β Εθνικής χάντμπολ ανδρών.

Χωρίς Άγχος Κόντρα στη Νέα Ιωνία ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Στην Αθήνα θα βρεθεί το Σάββατο η ομάδα του Αμύντα, που φιλοξενείται το Σάββατο (12/12 στις 18:00) από την νταμπλούχο Νέα Ιωνία, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στο Πέρασμα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη  15 Δεκεμβρίου 2015 η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 13:30 στο Γραφείο του Δημάρχου.

INACT: ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IPA ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2007-2013

Εικόνα
Το 2ο Διασυνοριακού ΦΟΡΟΥΜ για την Επιχειρηματικότητα & την Ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Περιφέρειας Κορυτσάς,  θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ.στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κοζάνη.Εκ μέρους του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, διοργανωτή του Φόρουμ στο πλαίσιο του προγράμματος ΙNACT.

Επιστολή Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στον Υπουργό Εσωτερικών.

Εικόνα
 «Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, χωρίς ανεπτυγμένη Περιφέρεια.Τα προβλήματα του Καλλικράτη: Ερήμωση χωριών , αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια και δημιουργία νέων Δήμων», απαραίτητο να αντιμετωπιστούν άμεσα».

Πάρις Κουκουλόπουλος: Ευκλείδη, please, πες μας τον αριθμό Τζόκερ!

Εικόνα
Ο κ. Τσακαλώτος το Σάββατο έδωσε 3+1 αριθμούς για το τζόκερ.Προτείνω ένα συνδυασμό εξίσου καλό και σίγουρα πιο πλήρη με 5 αριθμούς (8,4,3,24,15) και αφήνω τον τζόκερ στον Υπουργό.

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΝΕΟ Δ.Σ

Εικόνα
Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας συγκροτήθηκε σε σώμα.

Ε.Κ.Φ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 1Κ/2015

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα  της Προκήρυξης 1Κ/2015 (ΦΕΚ 1/11-3-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν τριών (103) θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Ανώνυμη Εταιρεία Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.).

ΑΝΑΚΟΙΝΏΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκαν από τη ΔΕΗ τα αποτελέσματα τον 8μήνων για τον ΑΗΣ Μελίτης. Δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

Ημερίδα Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης «Περιβαλλοντικές και πολιτιστικές διαδρομές στη γη του Αμυνταίου» Αγ. Παντελεήμονας Αμυνταίου

Εικόνα
Ημερίδα με θέμα «Περιβαλλοντικές και πολιτιστικές διαδρομές στη γη του Αμυνταίου»  διοργανώνει το Σάββατο 12 και τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης στον Αγ. Παντελεήμονα Αμυνταίου.

Το ημερολόγιο του 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας «Φλώρινα της ομορφιάς και της τέχνης»

Εικόνα
Με ιδιαίτερη χαρά και φέτος, για δεύτερη χρονιά, δέχτηκα ένα όμορφο δώρο από τους μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας, ένα ξεχωριστό ημερολόγιο που φιλοτέχνησαν με θέμα τους καλλιτέχνες της Φλώρινας. Το καλαίσθητο ημερολόγιο παρουσιάζει δώδεκα σύγχρονους ζωγράφους και γλύπτες της περιοχής μας, παραθέτοντας ένα σύντομο σημείωμα της καλλιτεχνικής πορείας και της προσφοράς τους και μια εικόνα από ένα εμβληματικό τους έργο.

Ε.Κ.Φ.: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι από την ισχύουσα νομοθεσία όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται Δώρα Εορτών.Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Έργα κόντρα στην κρίση για την σχολική στέγη στο Δήμο Δέλτα Θεσσαλονίκης

Εικόνα
Το έργο του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Μαγνησίας, που θεμελιώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Δουζδαμπάνη και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σοφία Καραπαύλου.

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Μ.Μ.Ε.

Εικόνα
Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται η Δημοσιοποίηση των καταστάσεων α) πληρωμών β) απορριπτόμενων που αφορά την Δράση 1.2. Βιολογική Κτηνοτροφία (νέες εντάξεις πενταετία ) στην Π.Ε. Φλώρινας .

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΤΟ "ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Π.Γ.Δ.Μ. -ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Εικόνα
Εικόνα από φράχτη στην Ειδομένη Φράχτη στα σύνορα τις χώρας μας με την ΠΓΔΜ στο συνοριακό σταθμό Νίκης Φλώρινας προσπαθούν να στήσουν εδώ και δύο μέρες οι γειτονικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες  μηχανήματα από χθες προχωράνε στη τοποθέτηση πασσάλων για την εγκατάσταση των συρμάτων έτσι ώστε να αποτρέψουν την είσοδο των μεταναστών και από αυτή την πλευρά  της Νίκης όπως έγινε στην Ειδομένη.

8 ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ

Εικόνα
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Νοέμβριο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 56 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Έναν 56χρονο ημεδαπό για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών καθώς και περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς συνέλαβαν στην διασταύρωση Καληράχης - Επταχωρίου Γρεβενών αστυνομικοί της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπούς (41, 43 και 46 χρονών), για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση συνέλαβαν σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε).

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Βουλγαρίας και δύο ημεδαπούς, για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση συνέλαβαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ συνεχίζονται οι προβολές τις Κινηματογραφικής Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

Εικόνα
Μία μόνο γιατρός καλύπτει τέσσερις βάρδιες στη μονάδα τεχνητού νεφρού, όπου εξυπηρετούνται 40 νεφροπαθείς. Η αιμοκάθαρση γίνεται με προβλήματα, τα οποία θα ενταθούν επεσήμανε ο Σύλλογος Νεφροπαθών στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου. Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Κετσετζή δήλωσε πως γίνονται ενέργειες για την πρόσληψη δεύτερου γιατρού και σημείωσε πως πρόσφατα η μονάδα εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα αιμοκάθαρσης.

Συνάντηση του Βουλευτή Φλώρινας Κ.Σέλτσαμε το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.ΙούλιοΣυναδινό

Εικόνα
Ο Βουλευτής Φλώρινας, κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος συνάντησε σήμερα (08.12.2015) το Γενικό Γραμματέα   Αθλητισμού κ.Ιούλιο Συναδινό, στο γραφείο του στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κύριο θέμα συζήτησης ήταν η υπόθεση του κλειστού γυμναστηρίου του Φιλώτα. Ο ΓΓΑ ενημερώθηκε για μια υπόθεση που χρονίζει (από το 2003 που ξεκίνησε ως σήμερα έχουν περάσει 12 χρόνια).

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΑΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.

Εικόνα
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και κατ΄επέκταση δικαίωση για τους εργαζόμενους, το γεγονός ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ εξέλεξε τον Άρη Βατάλη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης για την περίοδο από 18.12.15 έως 17.12.18. Μετά από αυτή την εξέλιξη αποκτά μέγιστη σημασία και αξία το γεγονός ότι η περιοχή μας έχει πλέον και τρίτο εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της επιχείρησης, που προέρχεται από τα σπλάχνα της ΔΕΗ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττες για τις Γυναίκες και τα Ηλικιακά του Αίαντα Αμυνταίου

Εικόνα
Τη Δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Αίαντα. Οι παίκτριες του Λάζαρου Φωτιάδη, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους και της απειρίας τους, δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην Πτολεμαΐδα του τοπικού Απόλλωνα, ομάδα με μεγάλη διαδρομή στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ Δ.Α.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ 10:00

Εικόνα
Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ο «Αθλητικός Σύλλογος Αριστέας Φιλώτα» διοργανώνει στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης (βόλεϊ) με τη συμμετοχή δύο συλλόγων της γειτονικής μας Κοζάνης, τους Πάνθηρες και το Γυμναστικό Σύλλογο. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 6-13 ετών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 /12/20 15 11:00 – 18 :00 ΔΕΥΤΕΡΑ 21 /12/20 15 08: 3 0-14:00 & 17:00-20:30 ΤΡΙΤΗ 22 /12/20 15 08: 3 0-14:00 & 17:00-20:30 ΤΕΤΑΡΤΗ 23 /12/20 15 08: 3 0-14:00 & 17:00-20:30 ΠΕΜΠΤΗ 24 /12/20 15 08: 3 0 - 17:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 /12/20 15 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 /12/20 15 ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 /12/20 15 ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 /12/20 15 08: 3 0-14:00 & 17:00-20:30 ΤΡΙΤΗ 29 /12/20 15 08: 3 0-14:00 & 17:00-20:30 ΤΕΤΑΡΤΗ 30 /12/20 15 08:30-14:00 & 17:00-20:30 ΠΕΜΠΤΗ 31 /12/20 15 08: 3 0 - 17:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 / 01 /20 16 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πάρις Κουκουλόπουλος:Νέοι φόροι είναι το «δώρο» το Χριστουγέννων;

Εικόνα
Η Κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο της αναξιοπιστίας θρυμματίζοντας και τα τελευταία ψήγματα εμπιστοσύνης που υπάρχουν.Το απόγευμα ο αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Τρ. Αλεξιάδης ανακοινώνει δημόσια αναδρομικές αλλαγές στη φορολογία των εισοδημάτων του 2015 και το άλλο πρωί το διαψεύδει.

Ολοκληρώθηκε το έργο βελτίωσης-διαπλάτυνσης της οδού Κοζάνης-Σερβίων- Παραδόθηκε το τμήμα της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από διασταύρωση με δημοτική οδό Κρανιδίων έως διασταύρωση με δημοτική οδό προς Αυλές-Ρύμνιο(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Παραδόθηκε την Τρίτη στην κυκλοφορία το τρίτο τμήμα (Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από διασταύρωση με δημοτική οδό Κρανιδίων έως διασταύρωση με δημοτική οδό προς Αυλές-Ρύμνιο) του έργου διαπλάτυνσης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Κοζάνης Σερβίων, με το οποίο ολοκληρώθηκε συνολικά η β’ φάση του έργου.Στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον ανάδοχο και τόνισε ότι η παράδοση του έργου “είναι το ελάχιστο μπροστά στο μείζον.

ΟΗΕ: 9 Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας των Θυμάτων του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και Πρόληψης του Εγκλήματος αυτού

Εικόνα
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος και η Πανελλήνια Ένωση Ασσυρίων, με αφορμή την καθιέρωση απ’ τον ΟΗΕ της 9ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης και Αξιοπρέπειας των Θυμάτων του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και Πρόληψης του Εγκλήματος αυτού, προβαίνουν στα ακόλουθα: - Στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης σ’ όλους τους λαούς του κόσμου, που υπέστησαν Γενοκτονία, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα συνεχίσουν το μέγιστο αγώνα για την αποτροπή τέτοιων εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας.

Ζήσε αλλιώς..., Νιώσε αλλιώς ....”: Προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας στη Greek Tourism Expo

Εικόνα
Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2015, η οποία έληξε στις 06.12.2015, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, Αθήνα.Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το μήνυμα "Ζήσε αλλιώς ..., Νιώσε αλλιώς...": στοχεύοντας στον επανακαθορισμό της θέσης της στην τουριστική βιομηχανία με τη δημιουργία ενός διακριτού, ελκυστικού και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο θα συνδέεται με την ταυτότητα της περιοχής και θα ενσωματώνει την εικόνα της, και διασφαλίζοντας ποιότητα στην εμπειρία της αναψυχής, σχεδιάζει την ανάπτυξη και προώθηση ενός τουριστικού προϊόντος, με ενιαία εικόνα και περιεχόμενο ως προορισμός ποιοτικών εναλλακτικών “εμπειριών”.

Ε.Κ.Φ.: ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας ενημερώνει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σχετικά με τη χορήγησης άδειας του τρέχοντος έτους 2015 ότι ολόκληρη η οφειλόμενη ετήσια άδεια ανάπαυσης και το επίδομα αδείας πρέπει να χορηγηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015.Τα θέματα χορήγησης ετήσιας άδειας με αποδοχές στους μισθωτούς ρυθμίζονται από τις διατάξεις του Α.Ν. 539/1945, όπως αυτός ισχύει σήμερα μετά τις τροποποιήσεις που έχει υποστεί με το άρθρο 6 του Ν. 3144/2003 και το άρθρο 1 Ν. 3302/2004.

Στη 2η θέση των νικητών η Μούκα Παρασκευή

Εικόνα
Το γυμναστήριο Body Active Gym συγχαίρει δημόσια την αθλήτρια και μέλος του γυμναστήριου Μούκα Παρασκευή (Βούλα) για την κατάκτηση της δεύτερης (2ης) θέσης με χρόνο 00:54:19 στον αγώνα βουνού 10 χλμ που πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Πόζαρ της Αριδαίας το Σάββατο, 5/12/2015.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στη Θεματική Ημερίδα Εργασίας, για την εξειδίκευση των δράσεων του τομέα της Αγροδιατροφής, με τη διαδικασία της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Ιβερίς» στη Σιάτιστα, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015.