Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 15, 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ

Εικόνα
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένω εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)που θα επηρεάσουν και την Δυτική Μακεδονία έως και την Δευτέρα (23-01-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιονοπτωσεις στα ορεινά. Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να λάβουν έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης των επιπτώσεων από την εμφάνιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης, με θέμα: «Εργασιακά Δικαιώματα και Υποχρεώσεις» διοργανώνει το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ – Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας / Φλώρινα, σε συνεργασία με το Εργοταξιακό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση της Α.Ε. με την Επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο «ΤΟΤΤΗΣ» που εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» .Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας (Ηπείρου 26) την Κυριακή 22/1/2023 και ώρα 18:00 – 21:00.

Ζ. ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ : "ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ"

Εικόνα
Στο πρώτο κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας στην Καστοριά αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλαγιάς υπογραμμίζοντας πως "Η καινούρια χρονιά ξεκίνησε με μία δομή πολλά υποσχόμενη για την υγεία και την αποκατάσταση στο Νομό Καστοριάς.Το πρώτο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΚΔΗΦ είναι γεγονός και άρχισε ήδη να παρέχει τις υπηρεσίες του σε εγκαταστάσεις ευρύχωρες,λειτουργικές με πλούσιο και σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό". Σημείωσε δε ακόμα ότι "Κυρίως όμως βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό του το οποίο με τις επιστημονικές του γνώσεις,το μεράκι και τον ενθουσιασμό αναμένεται να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και αποκατάστασης στους συνανθρώπους μας παιδιά και ενήλικες που τόσο το είχαν ανάγκη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της πρωτοποριακής αυτής επιστημονικής επένδυσης στην Καστοριά.Οι πρώτες ημέρες λειτουργίας του φαίνεται πως δικαιώνουν όσους πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά τους".

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Στη συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων και τρακτέρ στις πλατείες του κάθε χωριού, με συγκέντρωση στις πλατείες του κάθε χωριού στις 11 το πρωί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιου του Αγροτικού Συλλόγου περιοχής Αμυνταίου, "σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, αλλά, και τους υπόλοιπους φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, θα δώσει το παρόν, στις πλατείες των χωριών ώστε να καταμετρηθούν οι δυνάμεις, και η συμμετοχή των παραγωγών, με στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μπλόκα σε εθνικούς δρόμους".

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εικόνα
Σε συγκεκριμένες κοινές δράσεις ανάπτυξης μητρώων ασθενών, σε ασφαλές και συμβατό με την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων περιβάλλον νέφους, υποδομών για τη συλλογή δεδομένων μεγάλου όγκου μέσω φορέσιμων αισθητήρων και διαδικτύου των πραγμάτων, πλατφόρμας διαχείρισης και επεξεργασίας ιατρικών δεδομένων και δεδομένων υγείας μεγάλου όγκου ψηφιακών εφαρμογών προς όφελος των ασθενών, των επαγγελματιών υγείας και των φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας και εφαρμογών τηλεϊατρικής για την φροντίδα ασθενών σε απομακρυσμένες περιοχές, θα προχωρήσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στην έρευνα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ιατρική και στην υγεία. Αντικείμενό της συνεργασίας αυτής είναι η φιλοξενία δεδομένων και η χρήση υπολογιστικού χρόνου στις υπολογιστικές υποδομές υψηλής χωρητικότητας και υπολογιστικής ικανότητας του κέντρου δεδομένων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ

Εικόνα
Σύσκεψη με τους κτηνοτρόφους της περιοχής, λόγω εντόνων παραπόνων και καταγγελιών που εκφράστηκαν από κατοίκους του χωριού αλλά και επισκέπτες για την ελεύθερη διέλευση και παραμονή μεγάλων ζώων (Αγελάδων) σε κοινόχρηστους χώρους τα οποία ήταν ανεπιτήρητα, πραγματοποιήθηκε στην Πρέσπα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πρεσπών, Πασχαλίδη Παναγιώτη. Στη σύσκεψη συζητήθηκε η άμεση εφαρμογή του Κανονισμού διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων & παγίας δωρεάν διάθεσης παραγόμενων προϊόντων από την κτηνοτροφική εκμετάλλευση του Δήμου Πρεσπών. Στην συνάντηση προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν: η πλειονότητα των εμπλεκόμενων κτηνοτρόφων, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ψαράδων, ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Πρεσπών καθώς και αρκετοί από τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Πρεσπών. Μετά από την ενημέρωση που έγινε από την υπηρεσία του Δήμου Πρεσπών, σχετικά με το τι προβλέπεται από τον Κανονισμό διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, οι κτηνοτρόφοι που τους αφορά το θέμα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση με θέμα «Γιατί το πρόγραμμα ΄Φώφη Γεννηματά’ για τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο μαστογραφίας δεν λειτουργεί στην ΠΕ Φλώρινας;» προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, έχοντας τη συνυπογραφή 23 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η κ. Πέρκα και οι συνυπογράφοντες/ουσες Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναδεικνύουν το γεγονός ότι είναι απαράδεκτο, άδικο και άνισο, η εν λόγω πλατφόρμα να μην δίνει τη δυνατότητα στις Φλωρινιώτισσες να αιτηθούν εξέτασης στην περιοχή τους, ούτε σε δημόσιο φορέα αλλά ούτε και σε ιδιωτικό. Σημειώνουν ότι η πολυδιαφημιζόμενη καμπάνια του Υπουργείου τελικά δεν στοχεύει σε όλες τις γυναίκες, αφού οι Φλωρινιώτισσες πρέπει να μετακινηθούν εκτός της περιοχής τους για να προβούν σε δωρεάν προληπτική εξέταση και ζητούν απάντηση για τις άμεσες ενέργειες του Υπουργείου Υγείας για την ένταξη της Φλώρινας στο εν λόγω πρόγραμμα. Ερωτάται ο κ. Υπουργός Τι μέτρα θα λάβει για την άμεση λύσ

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ

Εικόνα
Η ενίσχυση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου για τη συμμετοχή του στο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών και ορχηστρών που θα διεξαχθεί στη Ρώμη, την πρωτεύουσα της Ιταλίας, ήταν το κυριότερο θέμα της συνάντησης του Βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κώστα Τασούλα. Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης "τόνισα στον Πρόεδρο της Βουλής ότι είναι το μοναδικό σχολείο από την Ελλάδα που θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο διεθνές φεστιβάλ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλεται η Βουλή των Ελλήνων να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης αφού πρόκειται ουσιαστικά για εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό. Ο κ. Τασούλας, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής του μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ της Ρώμης, δεσμεύτηκε να ενισχύσει το όλο εγχείρημα με ένα σημαντικό ποσό ύψους 10.000€ ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες".

ΕΡΩΤΗΣΗ Π. ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με  Θέμα: «Ανάγκη άμεσου διορισμού σχολικού νοσηλευτή/τριας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φλώρινας» κατέθεσε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα την οποία συνυπογράφουν 19 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτάται ο Υπουργός Τι μέτρα θα λάβει για την άμεση πρόσληψη Σχολικού Νοσηλευτή/τριας για να υπηρετήσει στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φλώρινας.

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τους εφτά νέους Αντιδημάρχους για τον Δήμο Φλώρινας όρισε ο Δήμαρχος  Βασίλειος Γιαννάκης, με θητεία από την 13η Ιανουαρίου 2023 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2023. Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι η Χαρούλα Βοζινίδου ως έμμισθη Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Βασίλειος Χατζητιμοθέου, ως άμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, ο Ευάγγελος Μητσκόπουλος ως έμμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. , της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής & της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, ο ΠΠαναγιώτης Τσακμάκης  ως έμμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ο Λάζαρος Αντωνιάδης  ως έμμισθος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, η Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη  ως έμμισθη Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού και ο Νικόλαος Γρηγοριάδης ως άμισθος Αντιδήμαρχος  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα  συνελήφθησαν δύο άτομα μια 51χρονη αλλοδαπή και ένας 53χρονος ημεδαπός,  από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, στην Πτολεμαΐδα και Κατασχέθηκαν συνολικά -8- κιλά και -700- γραμμάρια λαθραίου καπνού, -339- αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων, -140- ευρώ και -4- κινητά τηλέφωνα.Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς εντοπίστηκε η 51χρονη, η οποία παρέδωσε στον 53χρονο, -7- συσκευασίες με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους -350- γραμμαρίων.  

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ "ΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

Εικόνα
Το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «ΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ», παρουσιάζει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στις 18:00, στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου (Πλατεία 7 Ηρώων 1944, Φλώρινα), ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» και οι Εκδόσεις Λιβάνη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Φώλιας, πρώην Υπουργός, Ιωάννης Μάζης, Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής ΕΚΠΑ. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος Όλγα Τρέµη. Στοιχεία επικοινωνίας: Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, τηλ.: 210 3661200, e-mail: info@livanis.gr Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», τηλ.: 23850 22754, e-mail: aristotelisfsf@yahoo.gr

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 24-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Το πρώτο Βυζαντινό Φόρουμ, θα διεξαχθεί στις 24, 25 και 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Limneon στην Καστοριά. Η δράση στοχεύει στην ανάδειξη του πλούσιου βυζαντινού αποθέματος της περιοχής, στην μεταλαμπάδευση της γνώσης του βυζαντινού πολιτισμού και στην εν γένει περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία είναι εφικτή μέσω της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης και προβολής των θρησκευτικών και πολιτιστικών μνημείων που διαθέτει.

ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Εικόνα
Με 2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια επιστρέφουν οι Αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας ΣΑΡΙΣΕΣ από το Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Πάτρας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο 14-15/1/2023. Πήραν μέρος 173 παιδιά από 41 συλλόγους της χώρας. Οι Σάρισες συμμετείχαν με 16 παιδιά. Από αυτά τα 13 βρέθηκαν στην 8άδα της κατηγορίας τους, γεγονός που είναι ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Με τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών στις 22 Ιανουαρίου θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγροτές της περιοχές του Αμυνταίου, σύμφωνα με την κοινή απόφαση τους στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο. Ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικου Συλλόγου  ανατολικής εορδαίας και νότιας λεκάνης βεγορίτιδας  Τάσος Αϊβαζίδης τόνισε αρχικά ότι "η σύσκεψη, αποτελεί συνέχεια μιας πολύμηνης αγωνιστικής δραστηριότητας. Επίσης κάλεσε τους αγροτοκτηνοτρόφους να μην πέσουν στην παγίδα που θέλει να σπείρει η Κυβέρνηση με το διαίρει και βασίλευε και να βγουν αποφασίστηκα με τα τρακτέρ στις 22 Ιανουαρίου. Να κλείσουν τα αυτιά τους σε αυτούς που τους καλούν να καθίσουν στον καναπέ και στο καφενείο με την δικαιολογία ότι μας έταξαν ότι θα μας τα δώσουν. Επίσης ανέφερε ότι ο σύλλογος το επόμενο διάστημα θα βρίσκετε σε συνεχείς εξορμήσεις στα χωριά για να οργανώσει την κινητοποίηση της Κυριακής".