Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 20, 2019

1ος ΔΙΕΘΝΉ ΑΓΏΝΑ 3D ΤΟΞΟΒΟΛΊΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ

Εικόνα
Με στόχο την καθιέρωση του ως θεσμό και με τη συμμετοχή 100 αθλητών από 12 χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Εσθονία και άλλες χώρες, διοργανώνεται τη Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο 1ος Διεθνής Αγώνας Τοξοβολίας 3D με την επωνυμία  “ARKTOS 2019” στα κατάφυτα δάση της Τοπικής Κοινότητας Λεπτοκαρυάς Φλώρινας. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη  του στην ΕΡΤ Φλώρινας  ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Σπύρος Μπάκας «στόχος μας είναι να αναδειχθεί ο αθλητικός τουρισμός στην περιοχή μας που έχει πλούσιο φυσικών περιβάλλον και τις υποδομές για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού». 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΉ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
50χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκίο που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή του οποίου δε μπόρεσε να δικαιολογήσει συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΙΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Εικόνα
Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, στις 8,00 μ.μ. στην Αίθουσα Θεάτρου του "Αριστοτέλη" θα πραγματοποιηθεί συναυλία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 από την Παιδική Χορωδία "Δημήτρης Λιώτσης" του Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης" με παρουσίαση τραγουδιών από το "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ" του Δημητρίου Λιώτση. Διδασκαλία χορωδίας: Σοφία Μούλη. Στο πιάνο συνοδεύει η Χριστίνα Μποσδελεκίδου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 75 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2019 του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 37/4-10-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εβδομήντα πέντε (75) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου 2019, συνήλθε σε συνεδρίαση κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφήσαντος μέλους κ. Κωνσταντίνου Ραπτόπουλου - Χατζηστεφάνου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Ραπτόπουλος – Χατζηστεφάνου Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Άμπας Βασίλειος, Αντιπρόεδρος Παπαδόπουλος Δημήτριος, Γενικός Γραμματέας Δούκας Δημήτριος, Ταμίας Παπαχαρίσης Σπύρος, Κοσμήτορας Αριστείδου Ιωάννης, Έφορος – Διαχειριστής Υλικού