Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 23, 2020

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 34 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν αποφάσεις δικαστηρίων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αφουγκραζόμενοι το, ιδιαίτερα, μεγάλο ενδιαφέρον των Φίλων του Τένις σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Αντισφαίρισης του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στο ΟΞΙΦ Αρένα, ανακοινώνουμε τα εξής:   Η ολοκλήρωση των εργασιών, Θεού και Καιρού επιτρέποντος, προγραμματίζεται να γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και το Κέντρο να είναι λειτουργικό με την έναρξη του Σχολικού Έτους και τα Επίσημα Εγκαίνια το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ταυτόχρονα με τους Τελικούς Αγώνες του 31ου Κυπέλλου Ξιφασκίας "ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ".

Ε.Κ.Φ. : ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι την παράταση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και των συμβάσεων των εργαζομένων έως το τέλος του τρέχοντος έτους προβλέπει το άρθρο 27 του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών: «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, νέο πλαίσιο επιλογής στελεχών στον δημόσιο τομέα, οργανωτικές διατάξεις Υπουργείου Εσωτερικών και διατάξεις για την αναπτυξιακή προοπτική των ΟΤΑ», που τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση.

Ε.Κ.Φ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ 18-29 ΕΤΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν σήμερα 28/8/2020 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, οι Προσωρινοί Πίνακες Επιτυχόντων και Απορριφθέντων της αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών, για το «Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση Νο 01/2020. Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σεμινάρια προς τις επιχειρήσεις των Δήμων Αμυνταίου και Φλώρινας για το τοπικό σήμα «Καφέ Αρκούδας» με στόχο την προετοιμασία τους για την υποβολή αιτήματος απονομής του Τοπικού Σήματος «Καφέ Αρκούδας» για τη σήμανση προϊόντων και υπηρεσιών φιλικών προς την Αρκούδα, διοργανώνει τo Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου και η Εταιρεία Συμβούλων LEVER A.E. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας, στο Νέο Πάρκο Φλώρινας και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίο. Στα σεμινάρια θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των απαιτήσεων που πρέπει να πληροί κάθε επιχείρηση ανάλογα με το είδος δραστηριότητάς της και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να λάβει το Σήμα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί τους κτηνοτρόφους της ΠΕ Φλώρινας στην ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Lingos Hotel (Ταγματάρχου Ναούμ 1, Φλώρινα).Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των κτηνοτρόφων σχετικά με το έργο COMPLETE, στο οποίο συμμετέχει η Περιφέρεια ως εταίρος, και η παροχή χρήσιμων συμβουλών για τη πρόληψη της μόλυνσης των ζώων από τον ιό του καταρροϊκού πυρετού μέσα από την καταπολέμηση των σκνιπών.

Ε.Κ.Φ. : ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας συγχαίρει τους νέους και τις νέες του τόπου μας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Με αφοσίωση στοχοθέτηση και σκληρή δουλειά πέτυχαν ένα δύσκολο στόχο.Ο αγώνας στο οποίο επιδίδονται οι νέοι είναι διαρκής και επίπονος μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης και αβεβαιότητας που διανύουμε. Από καρδιάς τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και ανάλογες επιτυχίες στη ζωή τους. Συγχαίρουμε επίσης τις οικογένειες αλλά και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών αυτών που στάθηκαν δίπλα τους, τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και ανησυχίες τους.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Εικόνα
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, συγχαίρω από καρδιάς τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες και σας εύχομαι κάθε επιτυχία και σ’ αυτό το νέο και σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής σας. Είναι πραγματικά σημαντική ικανοποίηση για όλους, ότι οι κόποι τόσων χρόνων δεν πήγαν χαμένοι και επιτεύχθηκαν οι στόχοι που θέσατε.

ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στον καλλωπισμό του κεντρικότερου σημείου της πόλης, του πεζόδρομου, προχώρησε η Δημοτική Αρχή Φλώρινας. Την Τετάρτη 26 Αυγούστου τοποθετήθηκαν κατά μήκος του λικιδάμβαρες (από τα πιο όμορφα φυλλοβόλα δέντρα), φωτίνιες (αειθαλής θάμνος με ιδιαίτερο, λαμπερό και φωτεινό κόκκινο φύλλωμα) και βίνκες (σκληρά, ελαστικά λουλούδια). Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, προσφέροντας περισσότερο ζωτικό «πράσινο» χώρο στους κατοίκους της πόλης μας και μια καλαίσθητη εικόνα στους επισκέπτες. Παράλληλα, αποδεικνύεται έμπρακτα το όραμα του Δήμου Φλώρινας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, εκπέμποντας ταυτόχρονα και ένα ισχυρό μήνυμα για σεβασμό στο ίδιο το περιβάλλον. 

Ε.Κ.Φ. : ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 3.000 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του διαδικτυακού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Ψηφιακό Μάρκετινγκ» (Digital Marketing) στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ - ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι η πρώτη συνάντηση της νεοσύστατης Παιδικής-Εφηβικής Ομάδας Παραγωγής Ταινιών Μικρού Μήκους της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 16.30, στις αίθουσες της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας (Μ. Αλεξάνδρου 78, παλιό ξενοδοχείο «ΔΙΕΘΝΕΣ»). Η πρώτη συνάντηση θα συμβεί εναρμονισμένη με το πρωτόκολλο για την αποφυγή διασποράς του COVID-19. Για τον λόγο αυτό, προσέλθετε κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο. Τηλ. Επικοινωνίας: 6981539929 Υπεύθυνος προγράμματος: Λιθοξοΐδης Στέλιος

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Θετικός στο κορονοιο βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, διασωστης του ΕΚΑΒ στη Καστοριά σημαινοντας  συναγερμό στο ΕΚΑΒ Δυτικης Μακεδονίας, στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στους φορείς της περιοχής. Ο διασωστης βρίσκεται σε κατοικον περιορισμό με ήπια συμπτώματα..

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ

Εικόνα
  Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ροδακινοπαραγωγών του Αμυνταίου για τη χαμηλή τιμή πώλησης των ροδακίνων στις Βιομηχανίες και στους εμπόρους, αφού πωλούνται μόλις για 0,23 λεπτά.

ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ"

Εικόνα
Υποβλήθηκε για ένταξη και χρηματοδότηση η πρόταση του νέου διυλιστηρίου στο φράγμα Τριανταφυλλιάς για την υδροδότηση της Φλώρινας. Η υλοποίηση του έργου θα δώσει τέλος στο πρόβλημα της υδροδότησης της πόλης της Φλώρινας και κυρίως στις ελλείψεις που παρατηρούνται κατά τους θερινούς μήνες. Το έργο με τίτλο «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ» είναι συνολικού προϋπολογισμού 17.520.000€, και αναμένεται να ενταχθεί και να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ : "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΠΤΕΛΕΑ-ΚΡΑΝΟΧΩΡΙ"

Εικόνα
Ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, οργάνωσε συναντήσεις στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.Από τις συσκέψεις προκύπτει: 1) η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα αποστέλλοντας γρήγορα συνεργεία μηχανικών της Διεύθυνσης Φυσικών Καταστροφών και κατέγραψε τις τεράστιες ζημιές στις οικίες και τις αποθήκες των κατοίκων.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - 5 ΘΈΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει στις 31 Αυγούστου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 16:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο σχολείο μας ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους για το σχολικό έτος 2020-2021, μπορούν από την Πέμπτη 27 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου να υποβάλλουν κατ' εξαίρεση «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr Σημειώνουμε ότι για να γίνει η αίτηση είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών του taxis-net του ίδιου του ενδιαφερομένου Επίσης μπορούν να επισκέπτοναι και την ιστοσελίδα του σχολείου: http://epal-esp-florin.flo.sch.gr/site/

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 09.00 έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών ή τους ίδιους εφόσον είναι ενήλικοι.

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Δράση ενημέρωσης – street work, θα πραγματοποιηθεί από τα στελέχη και τους εθελοντές του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Φλώρινας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, από τις 10:00 έως τη 13:00 στην συμβολή των οδών Παύλου Μελά και 25ης Μαρτίου (πεζόδρομος). Στόχος η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στη θεματική της ισότητας των φύλων και της βίας κατά των γυναικών. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνει διανομή έντυπου υλικού για τη βία κατά των γυναικών, καθώς επίσης διανομή υλικού.

ΜΕΣΩ LIVE STREAMING Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μέσω live streaming θα μεταδοθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσα από το επίσημο κανάλι του Δήμου Φλώρινας στο youtube, στη διεύθυνση https://www.youtube.com/channel/UCFUiHxymvhWnKDmDGnyoFdA/featured .

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι εγγραφές για την νέα αγωνιστική περίοδο στα τμήματα των ΣΑΡΙΣΩΝ ξεκινούν την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020. Μπορούν να εγγραφούν αγόρια και κορίτσια από 5 ετών. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας (δίπλα στην Αστυνομία) και ώρες: 17.00-19.00. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 31 Αυγούστου σε ολιγομελή τμήματα και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6937164317.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ

Εικόνα
 Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη 25 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση- κεκλεισμένων των θυρών. Η συνεδριάση θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. 

Ε.Κ.Φ. : "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ"

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει την τροποποίηση της υπ’ αρ. 50175 /7-8-2020 κοινής υπουργικής απόφασης «Διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων της Χώρας από τους Δήμους με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου». Το σημείο α) Εμπειρία του άρθρου 4 της υπ’ αρ. 50175/7-8-2020 κοινής υπουργικής απόφασης αντικαθίσταται ως εξής: «α) Εμπειρία

Ε.Κ.Φ. : ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα έκτακτα μέτρα στην αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 όπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την οργάνωση του τόπου εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την πλήρωση μίας (1) θέσης Εθελοντή Σχολικού τροχονόμου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας του Δήμου Φλώρινας, προκηρύσσει  ο Δήμος Φλώρινας.  Η πρόσληψη θα γίνει για το διδακτικό έτος 2020-2021, και εφεξής 2. Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το αν εργάζεται ή όχι. Αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του. 3. Οι ώρες απασχόλησης είναι: • Από τις 7.45 μέχρι τις 8.20 το πρωί • Από τις 13:00 μέχρι τις 13:45 Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, και μπορεί να αλλάξουν, σε συνεννόηση με τον Δ/ντή του σχολείου, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου. 4. Στον εθελοντή Σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176,00 ευρώ μηνιαίως.

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σε πολύ καλό κλίμα και με βασικό γνώμονα την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης κατά του νέου κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 22 Αυγούστου, το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του «ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ», στο γήπεδο της Τ.Κ. Αετού Δήμου Αμυνταίου, απέναντι στον «Μέγα Αλέξανδρο» Αετού.

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ευρύτερης Περιοχής Αμύνταιου με δελτίο τύπου γνωστοποιεί την προκήρυξη θέση εγρασίας, καθώς και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι/ες.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΠ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Τον Αρχαιολογικό χώρο των Πετρών και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην οποία ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πετρών, Γρηγόρη Κυριακόπουλο, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Γιάννη Κιοσέ, τον Αντιπεριφερειάρη Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Άμπα και τον Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη. 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, προχωρούν καθημερινά, σε διάφορα σημεία της πόλης της Φλώρινας, 

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΟΣ 1940-41 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- 299 ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη, σε συνεργασία με τους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, για την εύρεση συγγενών των 897 Δυτικομακεδόνων πεσόντων κατά το έπος 1940-41,ανταποκρίθηκαν με αίσθημα ευθύνης και χρέους προς τους νεκρούς ήρωες, οι Δήμοι Εορδαίας, Βοΐου, Βελβεντού, Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών και Δεσκάτης. Αναμένεται να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία και οι Δήμοι Κοζάνης και Σερβίων. ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ: Φλώρινα 158 Αμύνταιο 100 Πρέσπα 41  ΣΥΝΟΛΟ: 299

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- 17 ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Εικόνα
  Αλλά τρία νέα θετικά κρούσματα στην Π. Ε. Φλώρινας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Π. Ε. Φλώρινας αυξάνοντας τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων στην περιοχή μόλις σε δύο εβδομάδες σε 17. Οι φορείς της περιοχής εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Φλωρινα τις τελευταίες μέρες. 

ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ Η ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εικόνα
Με όλους τους εκθέτες και τηρώντας όλα τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοιού θα λειτουργήσει αύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου η Λαική Αγορά Αμυνταίοου. Όπως αναφέρει ο Δήμος Αμυνταίου σε ανακοίνωση του οι πωλητές οφείλουν να φορούν γάντια και μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της λαϊκής, θα πρέπει να  τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας των δύο -2- μέτρων από τους καταναλωτές, να έχουν απόσταση μεταξύ των προσόψεων των πάγκων τρία -3- μέτρα με ενδιάμεσο τον χώρο ελεύθερο από αντικείμενα, να χορηγούν γάντια μιας χρήσεως στους καταναλωτές για να μην αγγίζουν τα προϊόντα με τα χέρια,  να τοποθετούν σε εμφανή σημεία αντισηπτικά υγρά για την χρήση των από το καταναλωτικό κοινό, να απολυμαίνουν τους πάγκους σε τακτά χρονικά διαστήματα, να χρησιμοποιούν σκεύος με αντισηπτικό για την απολύμανση των κερμάτων κατά τη συναλλαγή και να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό υγείας.