Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 21, 2018

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΛΑΦΙ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ένα νεκρό ελάφι (Cervus elaphus) σε πολύ μικρή απόσταση από την είσοδο του Νυμφαίου εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου! Το άτυχο ζώο βρισκόταν στο δρόμο όταν εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό. Αφού το πλησίασε και διαπίστωσε ότι ήταν νεκρό, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία από την οποία ειδοποιήθηκε η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που έσπευσε στο σημείο μαζί με τη Θηροφυλακή και το Δασαρχείο. Κατά την εξέταση του ζώου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο λαιμό από πυροβόλο όπλο από τα οποία προήλθε και ο θάνατός του.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τους Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, για τη σύλληψη τριών(3) αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι προσπάθησαν να εισάγουν στη Χώρα μας ποσότητα ναρκωτικών(κάνναβη) άνω των 16 κιλών, και τους Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κ. Κλεινών Φλώρινας, για τη σύλληψη δύο(2) ημεδαπών για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης άνω των 550 γραμμαρίων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΙ ΦΣΦ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Οι ομάδες βόλεϊ ,κορασίδων , γυναικών καθώς και τα τμήματα υποδομής του ΦΣΦ ¨Αριστοτέλης¨ έκοψαν την πρωτοχρονιάτική τους βασιλόπιτα. Οι τυχερές της χρονιάς ήταν στις γυναίκες, η Μποντζίδου Αλεξία και στα τμήματα υποδομής ,οι Τσάφκα Ελένη και Νικοπούλου Μάχη. 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΕΓΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργείο Υγείας με ΘΕΜΑ: «Κινδυνεύει να κλείσει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας», κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ενημερωτικών μέσων , ένα βήμα πριν από το οριστικό κλείσιμο βρίσκεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού, με αποτέλεσμα να εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο οι ασθενείς που χρήζουν αιμοκάθαρσης να μεταφερθούν και να εξυπηρετηθούν από την αντίστοιχη μονάδα του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο ΟΑΕ∆ ενηµερώνει τους οικιστές των Εργατικών Κατοικιών πανελλαδικά ότι, βάσει του Νοµοθετικού ∆ιατάγµατος 910 του 1971, άρθρο 1, παρ. 3, δεν επιτρέπεται η κατάσχεση των Εργατικών Κατοικιών για ληξιπρόθεσµες οφειλές, µέχρι την αποπληρωµή του τιµήµατος στον πρώην ΟΕΚ και νυν ΟΑΕ∆ ως καθολικό διάδοχο του πρώτου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με την Πρόεδρο του Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας, κ. Σωτηρία Τριαντάρη, είχε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο. Παρόντες επίσης ήταν και η παιδαγωγός του Τμήματος Νηπιαγωγών, κ. Δόξα Κωτσαλίδου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μπαρδάκας.

17 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20, 22 και 27 χρόνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Φλώρινας κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι, οι τρεις αλλοδαποί που είχαν εισέλθει πεζή παράνομα στη χώρα, μετέφεραν τρεις σάκους, που περιείχαν 16 ανισοβαρείς συσκευασίες κάνναβης, βάρους 16 κιλών και τετρακοσίων έντεκα 411 γραμμαρίων.

ΣΤΙΣ 9 ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ: "ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ"

Εικόνα
Παρά τα μεγάλα λόγια και το ενδιαφέρον, παρά την συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος στην βουλή, παρά τις δηλώσεις έμπρακτου ενδιαφέροντος για την κακοποιημένη εδώ και δεκαετίες λίμνη Βεγορίτιδα η κυβέρνηση δίνει την χαριστική βολή, με την ψήφιση του καινούριου νομοσχεδίου για την δημιουργία φορέων διαχείρισης σε περιοχές natura.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι στη Μ.Υ. ΠΕΔΥ Φλώρινας, Π. Κύρου 5 , ξεκίνησε η λειτουργία Ιατρείου Μεταβολικού Συνδρόμου που αφορά ασθενείς που πάσχουν από παχυσαρκία, υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, σάκχαρο. Το Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη, 8.00πμ - 13.30μμ κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2385 0 24000. Υπεύθυνοι Ιατρείου Μεταβολικού Συνδρόμου : - Κεβρεκίδου Αλεξάνδρα, Γενική Ιατρός - Οικονόμου Αγαθή, ΤΕ Επισκέπτρια Υγείας Ο Υπεύθυνος της Μ.Υ. ΠΕΔΥ Φλώρινας Πέρκας Απόστολος

ΘΕΜΑ : ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 38 ΤΟΥ Ν. 4497/2017.

Εικόνα
ΣΧΕΤ.: ΝΟΜΟΣ 4497/2017 Άρθρο 38 Εμποροπανηγύρεις, Κυριακάτικες αγορές, Χριστουγεννιάτικες και Πασχαλινές αγορές, λοιπές οργανωμένες αγορές. Παρ.3. Στις αγορές του παρόντος άρθρου συμμετέχουν πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και δεν είναι αδειούχοι λαϊκών αγορών, πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου, εφόσον διαθέτουν βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας. Τη βεβαίωση αυτή εκδίδει ο δήμος μόνιμης κατοικίας των ενδιαφερόμενων πωλητών.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας, κ. Χριστίνα Γκόλνα, συναντήθηκε την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, παρουσία και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Πέτρου Σερίδη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣ : ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Εικόνα
Οι Δυτικομακεδόνες υπήρξαμε πάντοτε φύλακες του Ελλαδικού χώρου.Ως φυσικοί διάδοχοι του Ιστορικού Βασιλείου της Άνω Μακεδονίας και ως συνεχιστές της παρακαταθήκης του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, στηρίξαμε ενεργά τους ανοιχτούς ορίζοντες, με καθαρή θέση υπέρ της καλής γειτονίας και διεύρυνσης της συνεργασίας με τους όμορους λαούς.

ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με δύο ταινίες  "Φερδινάδος" και "Τζαμάικα"συνεχίζει τις προβολές ταινιών η Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.  

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με Θέμα: Αποζημιώσεις στους Έλληνες ροδακινοπαραγωγούς για τις καταστροφές από τις βροχοπτώσεις του 2016 και το ρώσικο εμπάργκο, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνίαδης.

8ΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Οι Road Runners Arnissas διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 8ο ημιμαραθώνιο δρόμο γιορτής Λίμνης Βεγορίτιδας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11:00. Με 3 διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-ΚαϊμακτσαλάΓια 8η συνεχή χρονιά τρέχουμε σε μια πανέμορφη, πράσινη και γεμάτη οξυγόνο διαδρομή, που όσοι την γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε. Η διαδρομές είναι χαρτογραφημένες και σηματοδοτημένες. η χάραξη των διαδρομών έχει γίνει με suunto watch.Ο ανεφοδιασμός θα περιέχει νερό και μπανάνα ανά 5km. Η Αφετηρία ο Τερματισμός και οι απονομές θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο της Άρνισσας καθώς υπάρχουν αποδυτήρια με εγκατάσταση ζεστού νερού. Μετάλλια και κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε αγώνα.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Σήμερα Δευτέρα 22 Ἰανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε Γενικὴ Ἱερατικὴ Σύναξη τῶν κληρικῶν τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας, τὴν ὁποία συνεκάλεσε ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδος. Κατὰ τὴ Σύναξη ὁ Σεβασμιώτατος ἐνημέρωσε τοὺς κληρικοὺς γιὰ τὶς τελευταῖες ἐξελίξεις σχετικὰ μὲ τὸ θέμα τῆς ὀνομασίας τοῦ γειτονικοῦ κρατιδίου τῶν Σκοπίων καὶ ἀνέλυσε τοὺς κινδύνους ποὺ ἐγκυμονεῖ μιὰ ἐνδεχομένη χρησιμοποίηση τοῦ ὅρου «Μακεδονία» στὸ ὄνομα τοῦ κρατιδίου. Τοὺς ἐνημέρωσε ἐπίσης καὶ γιὰ τὸ καζίνο ποὺ προγραμματίζεται νὰ λειτουργήσει στὴ Φλώρινα. Κατόπιν τούτων, ἡ Ἱερατικὴ Σύναξη ἐξέδωσε τὸ ἀκόλουθο Ψήφισμα: «Ἐμεῖς οἱ κληρικοὶ τῆς ἀκριτικῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας, ἀφοῦ ἐνημερωθήκαμε ἀπὸ τὸν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο γιὰ τὸ θέμα τῆς ὀνομασίας τοῦ κρατιδίου τῶν Σκοπίων, καὶ ἔχοντες ἰδίαν γνῶσιν τῆς καταστάσεως καὶ τῶν διαθέσεων τῶν γειτόνων μας, δεδομένου ὅτι συνορεύουμε μὲ τὸ κρατίδιο αὐτ

ΜΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ: ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Εικόνα
Σε μία κοινωνία, όπως η Ελληνική, που μαστίζεται από την οικονομική και κοινωνική κρίση των τελευταίων ετών, η προάσπιση των θέσεων εργασίας αποτελεί ή θα έπρεπε να αποτελεί, βασική προτεραιότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ύπαρξη θέσεων εργασίας για τους εργαζόμενους είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της αξιοπρεπούς διαβίωσης και της κοινωνικής καταξίωσης, ενώ για μία τοπική κοινωνία είναι ένας από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης με τη μόχλευση των χρημάτων των μισθών των εργαζομένων και την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας εν γένει.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εικόνα

3η ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ 145 ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ο πίνακας αξιολόγησης των συλλόγων για το 2017. Με βάση αυτόν οι ΣΑΡΙΣΕΣ καταλαμβάνουν την 3η θέση μεταξύ 145 ενεργών σωματείων ανά την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα για τρίτη χρονιά στη σειρά.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εικόνα
Το Σάββατο στις 27 Ιανουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκθέσεων των Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Αριστοτέλη τα μέλη της Ακαδημίας Οίνου του Αριστοτέλη υποδέχονται τη Μαρία Νέτσικα και το «ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ».Γνωρίζουν την χαρισματική χημικό, οινολόγο - συγγραφέα & δημοσιογράφο Μαρία Νέτσικα. Ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του κρασιού και της γαστρονομίας με την Wine Plus.Γνωρίζουν το λαμπερό Κτήμα Αρβανιτίδη και δοκιμάζουν ξεχωριστά κρασιά από τις ποικιλίες Μαλαγουζιά, Chardonnay & Merlot.Συνοδεύουν μοναδικά, με χειροποίητη κιμαδόπιτα (με φλουρί).Κόβουν την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ακαδημίας, με συλλεκτικά δώρα για τον τυχερό!Η χρονιά του 2018 ξεκινάει δυναμικά... Ακαδημία Οίνου Αριστοτέλη: www.fsfa.gr/awa

ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ημέρα εορτής των ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, να παρευρεθείτε στη θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης μας και να τιμήσετε με την παρουσία σας τη δεξίωση που θα ακολουθήσει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας ( Πλ. Γ. Μόδη). ΟΙ Δ/ΝΤΕΣ ΤΩΝ Δ/ΝΣΕΩΝ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΚΙΜΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΕΛΤΣΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

Εικόνα
Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της εκδημίας του αγαπητού συναδέλφου - οδοντιάτρου και φίλου Γρηγόρη Χατζηλάμπρου. Ο Γρηγόρης υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος για όλους τους Φλωρινιώτες. Άσκησε τα ιατρικά του καθήκοντα με ευσυνειδησία και ακεραιότητα. Πλούσια ήταν, όμως, και η καλλιτεχνική του δράση, η οποία ανέδειξε την περιοχή μας με τον καλύτερο τρόπο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα μέσα από τα έργα του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φλώρινας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Παρόντες από πλευράς Επιμελητηρίου ήταν ο Πρόεδρος κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Καραμήτσος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Σιάτσικας Γρηγόριος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Πραπαβέσης Μιχάλης.Ο κ. Μπίρος καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου τονίζοντας πως η επανεκλογή αποτελεί απόδειξη της εκτίμησης των επιχειρηματιών της Π.Ε. Φλώρινας στο πρόσωπο του προέδρου κ. Σαπαλίδη για την μέχρι σήμερα πορεία του Επιμελητηρίου και τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που ανέπτυξε.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στο καφέ ΑΛΣΟΣ στο πάρκο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης.Καλεσμένοι είναι τα μέλη, τα στελέχη, οι αθλητές του ΣΜΑΚ και όλοι οι φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ θα γίνει και ενημέρωση για τις δράσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς .

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΓΔΜ

Εικόνα
Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας αναγνωρίζει το δικαίωμα κάθε λαού να εκφράζεται και να προσδιορίζεται ελεύθερα. Ωστόσο, όσον αφορά το θεσμικό επίσημο προσδιορισμό και την αντίστοιχη εθνική και συνταγματική αναγνώριση της ΠΓΔΜ το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας δηλώνει κάθετο στη μη χρήση του ιστορικού όρου Μακεδονία σε κάθε περίπτωση, καθώς διαστρεβλώνεται κάθε ιστορική έρευνα και επιστημονική γνώση ενώ διακυβεύεται κατάφορα η ελληνική εθνική ταυτότητα και ιστορία. Εκφράζοντας τις αρχές της φιλοσοφίας του Λυκείου των Ελληνίδων η θέση του ΔΣ του ΛΕΦ είναι ότι δε δέχεται την παραχάραξη της ιστορίας αυτού του τόπου και αισθάνεται την ευθύνη να μην επιτρέψει την αλλοίωση, κάτω από πολιτικές σκοπιμότητες, της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», απηχώντας τα συναισθήματα των μελών της μεγάλης Αριστοτελικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την εκδημία του Γρηγόρη Χατζηλάμπρου, του ιατρού και εμπνευσμένου Δημιουργού, του αφοσιωμένου Φλωρινιώτη, του πιστού Αριστοτελικού.Ο Γρηγόρης Χατζηλάμπρου, διετέλεσε γενικός γραμματέας, κοσμήτορας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αριστοτέλη» (1977-1982). Στάθηκε πάντοτε - με την ενεργό συμμετοχή του, τις ιδέες, το λόγο και τα καλλιτεχνικά έργα του - πηγή έμπνευσης, σημείο εκκίνησης και πολύτιμος αρωγός του έργου του «Αριστοτέλη».

ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Το πρόγραμμα ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ είναι ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της Αγροδιατροφικής Εκπαίδευσης που υλοποιείται με χρηματοδότηση του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP (Αγωγός Καλής Ενέργειας) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, στο πλαίσιο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων του Έργου TAP. Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή (ΑΓΣ) και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας &Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) μετέχουν στο πρόγραμμα ως φορείς υλοποίησης. Ειδικότερα, η ΑΓΣ υλοποιεί δράσεις εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, οι οποίες απευθύνονται σε παραγωγούς, μικρές επιχειρήσεις και συνεργατικά επιχειρηματικά σχήματα που ενδιαφέρονται να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Η εκπαίδευση αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του αγροδιατροφικού τομέα, από τη σπορά μέχρι το marketing και τις πωλήσεις ή ακόμη και τις εξαγωγές.

ΟΞΙΦ: «ΈΦΗΒΟΙ…. ΑΠΟ ΜΑΛΑΜΑ!!!»

Εικόνα
Super έκπληξη από τους Έφηβους Ξιφομάχους μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.Συνολικά 4 αγόρια μπήκαν στην Τελική 8άδα ανάμεσα σε 85 αθλητές και κατέκτησαν την 2η, την 3η, την 7η και 8η θέση ενώ στο ομαδικό (16 ομάδες) κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο!!!Ο Φίλιππος Γκώγκος, Πρωταθλητής Εφήβων 2017, προσπάθησε να επαναλάβει την επιτυχία φθάνοντας πολύ κοντά στον στόχο του. Τελικά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ: ΌΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ, ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ. Η ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

Εικόνα
Εκτός Εθνικού Σχεδιασμού και ουσιαστικής προστασίας τίθεται και πάλι η Βεγορίτιδα, μια λίμνη που πολλάκις έχει κακομεταχειριστεί πληρώνοντας την αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους και των τοπικών αρχόντων. Μια λίμνη που συμβάλλει στην ανάπτυξη ορισμένης μερίδας ανθρώπων και πρόσκαιρων κακόβουλων επενδυτών που απειλούν την ίδια την ύπαρξή της. Μια λίμνη που αντιστέκεται στην συρρίκνωσή της, που βίαια της επιβλήθηκε από την ΔΕΗ, χάνοντας το 65% του όγκου της.

ΤΗ Τ.Κ. ΠΕΤΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 21/01/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ Πετρών του Δήμου Αμυνταίου. Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Κυριακόπουλο Γρήγορη επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό χώρο, το Κοινοτικό κατάστημα και την προβλήτα της λίμνης των Πετρών .

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

Εικόνα
Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22/01/2017 και ώρα 10.00 π.μ, ο Πρόεδρος εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Γρηγόρη Χατζηλάμπου, Οδοντιάτρου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το επάγγελμα του, ανέφερε ότι ο μεταστάς υπήρξε σπουδαίος καλλιτέχνης, που αφήνει έντονο το στίγμα του στην καλλιτεχνική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου, μέσα από τα έργα και την προσφορά του. Διακεκριμένος καλλιτέχνης και οδοντίατρος, υπήρξε ενεργός πολίτης συμμετέχοντας στα πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

Εικόνα
Για μία ακόμα φορά η Φλώρινα έδωσε δυναμικό παρόν σε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση. Το Σαββατοκύριακο 20-21/1/2018 στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση παραδοσιακά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αθλητών από όλη την Ελλάδα. Πράγματι και φέτος σημειώθηκαν 300 συμμετοχές από 66 σωματεία της χώρας, καθιστώντας το πρωτάθλημα αυτό το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, 38 και 48 χρόνων, στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού -5,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που προμηθεύτηκαν έναντι χρηματικού ποσού νωρίτερα από 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.Ανωτέρω ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 40 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 56 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη χθες 56χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου .

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την ετήσια βασιλόπιτα της έκοψε η Δημοτική Παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στην κατάμεστη αίθουσα του ξεν/χείου «Λύγκος». Ο επικεφαλής της Παράταξης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του καυτηρίασε την λειτουργία του Δήμου Φλώρινας ενώ κατέθεσε ένα πλαίσιο δεσμεύσεων που αφορά την επόμενη ημέρα μετά τη βέβαιη νίκη της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΑ ΠΡΟΝΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, από την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, άρχισε η καταβολή των επιδομάτων Πρόνοιας και οι επιδοτούμενοι θα μπορούν να εισπράξουν από τους λογαριασμούς τους το επίδομα που δικαιούνται για το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2017.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου η Οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου σχετικά με τις συναντήσεις που πραγματοποίησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα και τις πρόσφατες εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και την Π.Ε. Φλώρινας παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Κων/νου Γέρου, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μπίρος αναφέρθηκε στη ψήφιση του νομοσχεδίου για το ειδικό τιμολόγιο που αφορά τα νοικοκυριά της Δ. Μακεδονίας, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει τη συνέπεια λόγων και έργων από πλευράς περιφερειακής αρχής καθώς και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε προκειμένου να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με Θέμα: Ένας μόνο υπάλληλος στελεχώνει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤ/ΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Εικόνα
Η ψήφιση του ειδικού τιμολογίου ρεύματος για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης από την ελληνική βουλή όπως και η άμεση εφαρμογή του, εκπληρώνει ένα δίκαιο αίτημα της περιφέρειας και των φορέων της ΔΜ επιβεβαιώνοντας την πραγματοποίηση των δεσμεύσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ. ΦΑΜΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τρίτη 23/1/2018 συζητείται στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών και άλλες διατάξεις», με το οποίο προβλέπεται η ίδρυση Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας με προσωρινή έδρα την Καστοριά. Για το θέμα αυτό έχουν γίνει επανειλημμένες τοποθετήσεις του Βουλευτή, ώστε η έδρα του Φορέα να βρίσκεται εντός της Π.Ε. Φλώρινας και συγκεκριμένα στο Αμύνταιο, που βρίσκεται στο κέντρο των περισσότερων λιμνών της Περιφέρειάς μας. Σχετική παρέμβαση θα γίνει και κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου την Τρίτη. Καλούμε, λοιπόν, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, τους Δημάρχους Φλώρινας και Αμυνταίου, τον Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας και όλους του τοπικούς φορείς του νομού να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα και να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΤΗΝ Ε.Ο ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου σε συνεδρίαση του στις 18/01/2018 ομόφωνα αποφάσισε να συμμετάσχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις ύστερα και από απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για την συγκέντρωση των τρακτέρ στα κεντρικά σημεία των εθνικών δρόμων.Σημείο συγκέντρωσης των τρακτέρ και σημείο μπλόκου θα είναι και φέτος ο κόμβος Αντιγόνου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00μ.μ.