Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 10, 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου για όλες τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Π.Ε. Φλώρινας σε ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Εικόνα
ΑΕ ΒΑΤΟΛΑΚΙΟΥ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-1 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-0 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 4 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ3 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2 ΑΕ ΒΑΤΟΛΑΚΙΟΥ 1  Την Κυριακή 17-5-2015 στις 5 το απόγευμα ΠΑΣ Φλώρινα – Παναργειακός (ΔΑΚ Φλώρινας) Και ΑΕ Βατολακίου – Εορδαϊκός Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαίας Αθλητικής Εφημερίδας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ

ΤΟ RUN GREECE ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς Αδαμόπουλος Σωτήριος, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής & ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαος Παναγιώτου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του RUN GREECE Καστοριάς την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 ώρα 10:00-13:00.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ-ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Με το σύνθημα "Τρεχω για τη Ζωή -τρεχω για τη μνήμη " η Πανποντιακη Ομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει ποδηλατοδρομια Μνήμης την Κυριακή. 17 Μαϊου στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 8 θέματα στη. Ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει τη Δευτέρα 18 Μαϊου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η Συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις  18  Μαΐου στις 13:30 και στο Γραφείο του Δημάρχου.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, απέτρεψε ακόμα μία περίπτωση αυτοκτονίας, η οποία εκδηλώθηκε από 32χρονη ημεδαπή. Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», ενημερώθηκε ότι χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, εκδήλωσε την πρόσθεσή της να αυτοκτονήσει.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των μελών της, σε μια προσπάθεια για ψυχαγωγία αυτών (μελών) και με δεδομένο την επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα ΤΟΥΡΝΟΥΑ (8Χ8)  που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν καθιερωθεί πλέον ως θεσμός,  αποφάσισε την διεξαγωγή του 8ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (8Χ8) μεταξύ ομάδων, οι οποίες συγκροτήθηκαν από κάθε Υπηρεσία της Α.Δ. Φλώρινας στο συγκρότημα ΄΄BALL D΄ ORO΄΄ των αδελφών ΜΑΝΟΥ Γεωργίου και Παντελή.

"ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΠΕΡΑΣ: Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΈΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με την παρουσία πλήθους κόσμου,  γονέων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής τέχνης «Κοστούμια Όπερας: H Eκδοχή των Παιδιών» που πραγματοποίησε το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Σκηνογραφίας και Ενδυματολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Μια έκθεση για την οποία τα παιδιά δουλεψαν σκληρά βάζοντας όλη τους τη τέχνη και την ψυχή τους για την κατασκευή των κουστουμιων.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ

Εικόνα
Η Ν. Ε του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του κινήματος  και του προσυνεδριακού διαλόγου ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα μέλη, του Κινήματος, σε  συγκέντρωση – συζήτηση  το Σάββατο  16 Μαΐου 2015  και ώρα 12:30΄, στο Ξενοδοχείο Φαίδων Μαζί μας ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας  Κωνσταντινόπουλος για  να συζητήσουμε, να αξιολογήσουμε, να προτείνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Η μαθητιώσα νεολαία, τα νέα και ¨καθαρά¨ μυαλά της πατρίδας μας αποτελούν την ελπίδα της Ελλάδας και σε αυτή την ελπίδα έχουμε, όλοι μας, στηρίξει τα όνειρα και το μέλλον. Πεπεισμένοι ότι δεν θα διαψευσθούμε στην εμπιστοσύνη που έχουμε –και πρέπει ξεκάθαρα να εκδηλώνουμε- στα παιδιά τούτου του τόπου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες και κάθε άλλη εξεταστική διαδικασία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Β.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Συνέντευξη για όλες τις πολιτικές εξελίξεις έδωσε στην ΕΡΑ Φλώρινας και στην Θωμαη Αδαμου ο Δικηγόρος  Βαγγέλης Ιωαννίδης, ένας απο τους νέους ανθρώπους της Π.Ε. Φλώρινας που ασχολείται ενεργά με την πολιτική τόσο την τοπική όσο και τη γενική καθώς επίσης και με την ανάλυση όλων των πολιτικών εξελίξεων.

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ 78ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΖΗ ΤΗΣ

Εικόνα
Στο χειρουργειο βρίσκεται η γυναίκα την οποία χτύπησε με το αυτοκίνητο του 78 χρόνος μπροστά στο Σούπερ μαρκετ Lidl στην Φλώρινα στο τροχαίο που έγινε νωρίς το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν πίσω απο το όχημα που οδηγούσε ο 78χρόνος ο οποίος κανωντας οπισθεν δεν την είδε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σοβαρό Τροχαίο ατύχημα συνέβη πρίν λίγη ώρα στην Εθνική οδό Φλώρινας -Θεσσαλονίκης στο ύψος του Σούπερ Μαρκετ LIDL.Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε αργότερα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Φέρομεν εις γνώσιν των ευλαβών και φιλαγίων Χριστιανών οτι την ερχομένη Κυριακη 17η Μαΐου 2015 .η Ιερά Μητρόπολή μας τιμα την μνήμη του συντοπίτου μας Αγίου Ενδόξου νεομάρτυρος Αγαθαγγέλου, του εν τη πόλει του Μοναστηρίου μαρτυρήσαντος. Κέντρον του εορτασμού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Φλωρίνης.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις επιχειρήσεις- μέλη του ότι σύμφωνα με τον ν. 4072/2012 θεσπίστηκε το σήμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο να ταυτοποιήσει την ελληνική προστιθέμενη αξία προϊόντων και υπηρεσιών διαφόρων κατηγοριών, εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων. Απονέμεται προαιρετικά, εφόσον ζητηθεί από τις επιχειρήσεις, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται από τον οικείο κανονισμό , κατά κατηγορία προϊόντων ή υπηρεσιών.

ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη χρήση του Πυροσβεστικού Οχήματος του Δήμου από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας στον περιβάλλοντα χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκπαιδεύθηκαν ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας κ. Δανιήλ Στεφανόπουλος, ο υπάλληλος του Δήμου (χειριστής) κ. Κωστόπουλος Λάζαρος και μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Φλώρινας Η εκπαίδευση έγινε με σκοπό την εξοικείωση των συμμετεχόντων στις ιδιαιτερότητες και στον τρόπο λειτουργίας του Πυροσβεστικού Οχήματος του Δήμου Φλώρινας, με σκοπό την αποτελεσματική αρωγή του Δήμου σε δράσεις δασοπυρόσβεσης του Πυροσβεστικού Σώματος.  Το πλήρωμα του Πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου Φλώρινας συγκροτείται από έναν οδηγό/χειριστή του μόνιμου προσωπικού του Δήμου και από εκπαιδευμένα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Φλώρινας σε δράσεις δασοπυρόσβεσης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ SHOOTERSIS CUP

Εικόνα
Στον διεθνή αγώνα πρακτικής σκοποβολής Shootersis Cup αγωνίστηκε  ο εκπαιδευτής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Ηλίας Μούλελης, ο οποίος κατάφερε στην πρώτη του συμμετοχή να πλασαριστεί στην 16αδα και να καταταχθεί 11ος Έλληνας αθλητής στο τέλος του αγώνα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ Ε.Μ.ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Οι εκδηλώσεις του 1ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Γυμνασίου Καστοριάς, συνεχίζονται την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 20:00 στην ΕΔΗΚΑ, με ομιλητή τον διεθνούς φήμης Ομότιμο Καθηγητή του Ε.Μ.Πολυτεχνείου κ. Θεοδόση Π. Τάσιο, που γεννήθηκε στην Καστοριά.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

Εικόνα
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμούκαι το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς σας προσκαλούν στην Ημερίδα «Θεσμικό Πλαίσιο & Προστασία Παραδοσιακών Οικισμών», που πραγματοποιείται στην Καστοριάτο Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 09:30 (εγγραφές), σε συνεργασία με τονΔήμο Καστοριάς.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Εικόνα
Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικων Αγώνων Φλώρινας Π   Ρ   Ο   Κ   Η   Ρ   Υ   Σ   Σ   Ε   Ι AΘΛΗΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Κλασσικός Αθλητισμός 03 Ιουνίου 2015 9:00 Όλα τα Δημοτικά Ν. Φλώρινας ΔΑΚ Φλώρινας Ποδόσφαιρο 08 Ιουνίου 2015 9:00 Όλα τα Δημοτικά του Δήμου Φλώρινας ΔΑΚ Φλώρινας Ποδόσφαιρο09 Ιουνίου 2015 9:00 Όλα τα Δημοτικά του Δήμου Αμυνταίου ΔΑΚ Αμυνταίου Καλαθοσφαίριση 09 Ιουνίου 2015 9:00Δ.Σ. Αγ. Γερμανού με συνεργαζόμενα σχολεία Δ.Φλώρινας Πατουλίδειο Αθλητικό κέντρο         ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ( 03.06.2015 ΔΑΚ Φλώρινας ) Το κάθε σχολείο μετέχει με ένα  ( 1 ) μαθητή και μία  ( 1 ) μαθήτρια σε κάθε αγώνισμα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές- μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, ανεξαρτήτως έτους γέννησης. Η κατάσταση συμμετοχής ( υπόδειγμα 6β ) να σταλεί το αργότερο έως την Τετάρτη 27.05.2015 στο FAX:23850 44373 ή στο e-mail grfa@dide.flo.sch.gr

ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Δύο (2) ημεδαπούς (46 και 80 χρονών) για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση συνέλαβαν στο Άργος Ορεστικό, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. 

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εξιχνιάστηκε μία ακόμα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων, οι οποίες τελούνταν κατ’ εξακολούθηση μέσω διαδικτύου, σε βάρος 14χρονης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού.Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης προσέγγισε την 14χρονη κόρη του σε ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και την προέτρεπε να του αποστείλει, μέσω προγραμμάτων διαδικτυακής επικοινωνίας, γυμνές φωτογραφίες της.

Ε.Κ.Φ.: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησε  η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις. Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ :

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας στη προσπάθεια που καταβάλει για την στήριξη και προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχ/σεων, εκπαίδευση δέκα εξαγωγικών επιχειρήσεων προσφέροντας τεχνογνωσία στον τομέα των εξαγωγών. Το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε θεωρία και πρακτική στο χώρο των επιχειρήσεων από ειδικούς καθηγητές στο medoring.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Εικόνα
Την θέση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της κατασκευής της Μονάδας «Πτολεμαΐδα V», μετέφερε –και δια ζώσης- στο Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης επίσημης συνάντησής τους στο γραφείο του.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΘΕΣΗ "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΠΕΡΑΣ:Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Σκηνογραφίας και Ενδυματολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Φλώρινας παρουσιάζουν την έκθεση παιδικής τέχνης «Κοστούμια Όπερας: H Eκδοχή των Παιδιών».Η έκθεση παρουσιάζει ένα ταξίδι στον κόσμο της όπερας μέσα από τη φαντασία και το βλέμμα των παιδιών με έργα μαθητών που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος της έκθεσης «Κοστούμια Όπερας» του Τάσου Πρωτοψάλτου στη Φλώρινα και του εκπαιδευτικού προγράμματος «Γνωριμία με την παραστατική τέχνη της Όπερας» της Νατάσας Καππάτου.Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 στις 7 το απόγευμα στην κεντρική αίθουσα εκθέσεων της «Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Αριστοτέλη».

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ Ε.Ο.4 ΚΟΖΑΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 14 Μαΐου 2015 από τη γέφυρα που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Ε.Ο.4 Κοζάνης - Θεσσαλονίκης, το γκρέμισμα των δύο γεφυρών του ΟΣΕ. Στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης δηλώνοντας τα εξής: Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και τους επισκέπτες της περιοχής.

"ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ - ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ

Εικόνα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στην Δροσοπηγή η ομιλία των Στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας με θέμα: «Στιγμές Μητρότητας – επιμέρους διαστάσεις της γυναικείας ταυτότητας». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δροσοπηγής ενόψει της Γιορτής της Μητέρας.

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΣΕΛΤΣΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ-VIDEO

Εικόνα
Το σημερινό Ν/Σ ανήκει στη σειρά νομοθετημάτων που κινούνται προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του προγράμματος της Θεσ/νικης,   τουλάχιστον ως προς το οικονομικό του κομμάτι.Τα 2 σκέλη του περιλαμβάνουν τους άξονες στους οποίους δίνουμε προτεραιότητα είναι: Η κοινωνική προστασία των πληγέντων στρωμάτων από την κρίση και Η  παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.Ειδικότερα,  η στήριξη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, η οποία είχε οδηγηθεί στο κλείσιμο από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβάνεται στους άξονες αυτούς.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
19 χορογραφιες θα παρουσιάσει την Κυριακή 17 Μαϊου το τμήμα χοροθεατρου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα θεάτρου του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".Χορεύουν τα 80 μέλη του Χοροθεατρου και η χορευτικη ομάδα του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας. Χορογραφιες: Βιβη Κοσκοσα, Φανή Βραντση και Μαρία Γερου

ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Κάθε χρόνο χιλιάδες νέα παιδιά κατατάσσονται στον Ελληνικό Στρατό και υπηρετούν τη θητεία τους, ενώ μόνο στην Γ7ΕΣΣΟ του Μαΐου αναμένεται να καταταγούν περίπου 5.500 χιλιάδες νεοσύλλεκτο». Οι νεοσύλλεκτοι αυτοί κατανέμονται στα 13 Κέντρα Νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σε όλη την ελληνική επικράτεια. Πιο συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο υπάρχουν πέντε (5) Κέντρα, στη Στερεά Ελλάδα πέντε (5), στην Κρήτη ένα (1), στην Ήπειρο ένα (1) και στη Δυτική Μακεδονία ένα (1).

ΤΟ RALLY GREECE OFFROAD ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στο πλαίσιο διεξαγωγής του RALLY GREECE OFFROAD στην Π.Ε. Φλώρινας δόθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Γιώργου Αντωνιάδη, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, του Αντιδήμαρχου Δήμου Φλώρινας κ. Μιχάλη Καρακόλη και των μελών της οργανωτικής επιτροπής του RALLY κ.κ. Αλέξανδρου Παπαθάνου και Κώστα Θεολόγη.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΗΣ Π.Δ.Μ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Εικόνα
Με επιτυχία έληξε το 6ο Agro Quality Festival - Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, το οποίο  διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (Ε.Ο.Σ.Σ) από 8- 10 Μαΐου 2015 στο Εκθεσιακό κέντρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με δυναμική και ουσιαστική παρουσία στο φεστιβάλ, την οποία επιμελήθηκε το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού Παύλου Τσότσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού της Δ/νσης Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού και της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΑ 14-15&16 ΜΑΪΟΥ

Εικόνα
Διακοπή στην ηλεκτροδοτηση λογω απαραίτητων τεχνικων εργασιών κατασκευών θα πραγματοποιηθούν, σημερα Πέμπτη  14.05.2015, Παρασκευή 15.05.2015 και 16.05.2015 ημέρα Σάββατο.

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ C.B.I.P. CROSS BORDER INTFRASTRUCTURAL PROJECT

Εικόνα
Εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου C.B.I.P “Cross Border Infrastructural Project” πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12.05.2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,  στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Ελλάδας – Αλβανίας 2007-2013 και στο θεματικό πεδίο 1: Ενίσχυση της Διασυνοριακής Οικονομικής Ανάπτυξης, ως μέρος του Μέτρου 1.4: Διευκόλυνση της προσβασιμότητας των συνόρων μέσω υποδομών μικρής κλίμακας.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΥΟ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Οι συμβάσεις δύο έργων συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, παρουσία των αναδόχων. Συγκεκριμένα η πρώτη σύμβαση αφορά στην εκτέλεση του έργου: «Κοπή – καθαρισμός βλάστησης ερεισμάτων και νησίδων στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας συντήρησης της Δ.Τ.Ε. (Έδρας) / Π.Δ.Μ.».

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΗΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Τον Δήμαρχο Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α κ.Ρόμπερτ Σάντερς στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Φλώρινα. Ο κ. Σάντερς έδειξε τον ενθουσιασμό του για την περιβαλλοντική ομορφιά που περιβάλλει την περιοχή αλλά και για τη χροιά την παραδοσιακή που διατηρούν τα κτίρια και ειδικά αυτό του Δημαρχείου. Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στη διάθεση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Προξενείου για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της περιοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 26ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-05-2015 ΩΡΑ 5.00 μ.μ. ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΑΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-05-2015 ΩΡΑ 5.00 μ.μ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΙΤΑΡΙΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΒΟΡΡΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

Εικόνα
Τέσσερις αλλοδαπούς (42, 40, 23 & 47 χρονών), υπηκόους Αλβανίας, για κατοχή αδασμολόγητου καπνού συνέλαβαν στην Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 6,6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΈΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εικόνα
Εγκαινιάστηκε σήμερα στην Κοζάνη η φωτογραφική έκθεση για τα είκοσι χρόνια από τον σεισμό των 6,6 Ρίχτερ.

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΔΕΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ 3ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ. Ε.Ο. 4 ΚΟΖΑΝΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι, λόγω της έναρξης των εργασιών του έργου: «Κατεδάφιση Γεφυρών του ΟΣΕ στις διασταυρώσεις με τις Ε.Ο Κοζάνη - Λάρισα και Κοζάνη - Θεσ/νίκη», για το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 μέχρι Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όλων των τύπων τα οχήματα από τον κυκλικό κόμβο Λάρισας - Θεσσαλονίκης προς την Ε.Ο. 3 Κοζάνης - Λάρισας. Η κυκλοφορία θα  συνεχίζεται μέχρι τον κόμβο  «Τσελίκα», όπου θα εκτρέπεται στην Περιφερειακή οδό του άλσους «Κουρί» έως τον κόμβο με την Ε.Ο. 4 Κοζάνης - Θεσσαλονίκης (Στρατόπεδο Ρωμανέλη) και αντιστρόφως.

16ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ(VIDEO)

Εικόνα
Για ενα μήνα σε Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. θα πάει η 16 χρονη μαθήτρια απο την Φλώρινα Αγάπη Γκουλεκα η οποία θα βρεθεί στην Αμερική με υποτροφία του προγράμματος Μπέντζαμιν Φραγκλιν που δίνει κάθε χρόνο του Προξενείο των Η.Π.Α. στην Θεσσαλονίκη.  Ο Πρόξενος των Η.Π.Α βρέθηκε σήμερα στην Φλώρινα για να γνωρίσει απο κοντά την 16χρονη μαθήτρια και να της δώσει γην υποτροφία.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε το 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. Χορωδιακά και χορευτικά συγκροτήματα υψηλής ποιότητας από Εσθονία, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Κύπρο και Ελλάδα, παρουσίασαν ένα υπερθέαμα χορογραφιών, μελωδιών και χρωμάτων, σε μια μοναδική στο είδος της διοργάνωση από τη Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ».

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι στο Πέρασμα, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Εικόνα
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς-Τμήμα Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων, Αρχαιογνωστικής Έρευνας και Μουσείων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, συμμετέχουμε στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2015 με τρεις εκπαιδευτικές δράσεις, για Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, σε τρεις χώρους, με θέμα: 'ΜΟΥΣΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ', 13 Μαΐου με 21 Μαΐου από τις 09:30 έως 12:30

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SHOTOKAN KARATE 2015

Εικόνα
Στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Shotokan καράτε 2015, το Σαββατοκύριακο 16&17/5/2015, θα δώσει το παρόν ο αθλητής του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”  Σιώκης Λουκάς. Ο αθλητής του συλλόγου θα είναι και πάλι παρόν σε τελικούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος εκπροσωπώντας την Πόλη μας και τον σύλλογο. Το Δ.Σ του εύχεται καλή επιτυχία.

431 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τετρακόσια τριάντα ένα (431) άτομα συνελήφθησαν, κατά το μήνα Απρίλιο του έτους 2015, σύμφωνα με τη συνολική δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Π.Δ.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με στόχο την παροχή διευκρινίσεων για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη Στρατηγική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Κοινωνική Ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας για την Προγραμματική Περίοδο 2014-20120, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12-05-2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.