Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 26, 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Tα νέα του μέλη υποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Φλώρινας συνεχίζοντας το άνοιγμά του στην κοινωνία, την Δευτέρα 04 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00, στην Ταράτσα του Ξενοδοχείου Λύγκος με τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα να χαιρετίζει την εκδήλωση. Σε μήνυμα κάλεσμα τους αναφέρουν "Ανταμώνουμε ξανά παλιά και νέα μέλη του κόμματος. Όλοι και όλες μαζί, δυναμώνουμε το αύριο".

"ΕΠΕΣΕ" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το πρώτο διοικητικό πρόστιμο για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα, επιβλήθηκε σε γυναίκα από τη Φλώρινα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας. Το διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε για φωτιά σε χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου στην Σ.Σ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας σύμφωνα με την υπ’ αριθ.. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Φλώρινας. Ο Διοικητής ΔΙ.ΠΥ.Ν. Φλώρινας Κων/νος Γ. Μαυροματίδης ΠΥΡΑΡΧΟΣ Γ.Κ.

1 ΤΟΝΟΣ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
1 τονος ακατέργαστης κάνναβης καταστράφηκε με μέριμνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ποσότητες ναρκωτικών οι οποίες προέρχονται από υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Επιπλέον καταστράφηκαν -2- κιλά και -430- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, -4- κιλά και -197,3- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σκόνης, 2- κιλά και -248,5 γραμμάρια και -109- ml κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή ελαίου, 148- δενδρύλλια κάνναβης, 111- ναρκωτικά δισκία, 71,1- γραμμάρια ηρωίνης, 0,058- γραμμάρια κοκαΐνης και 491- ml μεθαδόνης. Η καταστροφή πραγματοποιήθηκε με καύση σε περιοχές της Κοζάνης ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προέδρευσε η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς και συμμετείχαν ως μέλη οι Προϊστάμενοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ"

Εικόνα
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο: «Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγικών ζώων και άγριας πανίδας» διοργανώνει για 3η χρονιά τo Τμήμα Γεωπονίας , της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.  Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας από 01/07/2022 μέχρι 15/09/2022 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ankonstantinidou@uowm.gr ή ταχυδρομικώς (σφραγίδα ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφορών), στην παρακάτω διεύθυνση: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γραμματεία Τμήματος Γεωπονίας ΠΜΣ «Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγικών ζώων και άγριας πανίδας» Τέρμα Κοντοπούλου, τ.κ. 50100 Φλώρινα Τηλ. 2385054610 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται: Α) Στη Γραμματέα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (κα Άννα Κωνσταντινίδου), τηλ.: 23850 54610 και email: lwm@uowm.gr B) Στη Διευθύντρια του ΠΜΣ (κα. Αικατερίνη Μέλφου), τηλ. 6932726093

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Τριποτάμου «Ο Άρης» σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στον Τριπόταμο Φλώρινας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Η αιμοδοσία ξεκινάει από τις 09:00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τη 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Τριποτάμου. Οι εθελοντές αιμοδότες εξασφαλίζουν σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τους ίδιους και για τους οικείους τους, τόσο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όσο και από τον Σύλλογο ο οποίος έγινε πρόσφατα μέλος του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ. ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Εικόνα
Απάντηση στις καταγγελίες της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ. σχετικά με την απόλυση ειδικεύομενων ιατρών από το Νοσοκομείο Καστοριάς δίνει με δελτίο τύπου η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς. Όπως αναφέρει στην απάντηση "το τελευταίο διάστημα το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς δέχεται πολλαπλές και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις από εκπροσώπους της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ. Οι επιθέσεις αυτές είναι άδικες και συκοφαντικές και βασίζονται σε ανύπαρκτα, ανακριβή και ψευδή δεδομένα. Δυστυχώς παρά τις αναλυτικές διευκρινίσεις που δόθηκαν, εμμονικά, συνεχίζουν".

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
Υποψήφιος βουλευτής της Περιφέρειας Φλώρινας με την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα είναι ο πρώην αστυνομικός Γιώργος Ηλιόπουλος στις επερχόμενες εκλογές. Ο κ. Ηλιόπουλος γεννήθηκε και κατοικεί στη Φλώρινα, είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ιδρυτής της εταιρείας κατασκευών αθλητικών αεροπλάνων G- Aerosports και πρόεδρος της αερολέσχης Φλώρινας. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Ηλιοπούλου και έχει 3 τέκνα και 4 εγγόνια!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 4 ΚΑΙ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που ξεκινάει από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου υποδέχεται το καλοκαίρι ο Δήμος Καστοριάς. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο περιόδους, του Ιουλίου και του Αυγούστου. Το πρόγραμμα της πρώτης περιόδου: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΥΛΗΣ Δευτέρα 4 Ιουλίου Κινηματογραφική βραδιά “Η Μέρα που Σώπασαν τα Πουλιά” Ντοκιμαντέρ του Σπυρίδωνα Αναγνώστου Αυλή Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (αρχοντικό Πηχεών, συνοικία «Ντολτσό») Ώρα 21:30 Διάρκεια προβολής 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Π. ΠΕΡΚΑ : "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ"

Εικόνα
Το δίκαιο, όπως το χαρακτηρίζει, αίτημα της επιπλέον μοριοδότησης της περιοχής -όπως συνέβη για αντίστοιχες σεισμοπαθείς περιοχές της χώρας το προηγούμενο διάστημα, υπενθυμίζει με δήλωση της η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα αναφερόμενη στην ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων. Σημειώνει μεταξύ άλλων πως "η αγωνία παραμένει ακόμα έκδηλη για την απόδοση του δικαίου που τόσο καιρό η περιοχή μας αναμένει". Οι αγώνες της ζωής τώρα ξεκινούν και δεν κρίθηκε τίποτα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Εκδηλώσεις για την υγεία θα διοργανωθούν στο Αμύνταιο 4 και 6 Ιουλίου από την Περιφέρεια Δυτική Μακεδονίας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου στις 11 με ομιλία από τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας και θέμα την στοματική Υγιεινή ενώ θα ακολουθήσει και ομιλία από το  Γραφείο Προστασίας Πολιτών από καταστροφές ΠΕΔ Δυτ.Μακεδονίας, Επιστ. Συνεργάτης Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας Π.Δ.Μ Δούφλια Ευάγγελο, MSc «Διαχείριση καταστροφών και κρίσεων»  με θέμα " Άτομα με αναπηρία και ανθρωπογενείς φυσικές καταστροφές- Μέτρα Αυτοπροστασίας ".

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Εικόνα
Παιδικά εργαστήρια σε ωφελούμενα παιδιά ηλικίας 5 -12 ετών του Προγράμματος ΤΕΒΑ,θα υλοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν στην πλατεία Φουντουκλή για 3 Τετάρτες, ξεκινώντας από 29 Ιουνίου – 6 Ιουλίου & 13 Ιουλίου και ώρα 18:00. Οι παραπάνω δράσεις θα περιλαμβάνουν κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι και άλλες παρόμοιες δράσεις. Στο χώρο θα παρευρίσκονται η υπεύθυνη υλοποίησης του εργαστηρίου καθώς και υπεύθυνος υλοποίησης των συνοδευτικών δράσεων για την Π.Ε.Καστοριάς Πασχάλης Γιαννάκης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Εικόνα
Δημοτικό σχολείο στην πόλη της Καστοριάς, επισκέφθηκε ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς Α/Α΄ Κωνσταντίνος Κοτσώνης, ο οποίος ενημέρωσε μαθητές της έκτης δδημοτικού για το επάγγελμα του αστυνομικού.  Παράλληλα περιεργάστηκαν αστυνομικό εξοπλισμό όπως κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και είδαν από κοντά τις δίκυκλες μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Εκδήλωση παρουσιάσης του έργου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Φλώρινα και το Αμύνταιο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Lingos στις 18.00 μμ. Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα ακολουθήσει η τελετή αποφοίτησης των εκπαιδευομένων του Β’ Κύκλου. Προσκαλούμε παλιούς και νέους εκπαιδευόμενους και τους φίλους του ΣΔΕ να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, με θέματα που αφορούν τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών αντιπυρικής περιόδου έτους 2022, συνεδρίασε για δεύτερη φορά όπου δεσμεύτηκαν να εκτελέσουν τα απαραίτητα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την νέα αντιπυρική περίοδο 2022. Διαπιστώθηκε η καλή κατάσταση των πυροσβεστικών υδροστομίων για κατάσβεση πυρκαγιάς ή πλήρωση πυροσβεστικών οχημάτων, η ανάγκη συνέχισης περαιτέρω ενεργειών διάνοιξης τμημάτων του δασικού οδικού δικτύου, η συνέχιση των εργασιών απομάκρυνσης κατακείμενων ξύλων από τα περιαστικά δάση της πόλης και η ικανοποίηση της επέκτασης του δικτύου σημείων υδροληψίας μετά την τοποθέτηση τριών νέων δεξαμενών πυροπροστασίας από τον Δήμο Φλώρινας στις κοινότητες Ακρίτα, Αγίου Βαρθολομαίου και Φλώρινας.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ

Εικόνα
Ξεκίνησαν εδώ και μερικές ημέρες οι εργασίες κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Φλώρινας. Τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας εργάζονται σε καθημερινή βάση προκειμένου να τηρηθεί πιστά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος οι εργασίες θα ξεκινήσουν και στις κεντρικές οδούς της πόλης.

ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΊΑΣ 2.620.000 ΕΥΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΎ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ

Εικόνα
Πέντε προτάσεις για τη χρηματοδότηση έργων που αφορούν τη βελτίωση προσβασιμότητας στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις υπέβαλλε ο Δήμος Άργους Ορεστικού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με συνολικό προϋπολογισμό 2.620.000 €.

14 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΛΏΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΆ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Εικόνα
Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου στις 10:00 η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τα οποία τα 14 αφορούν τις Περιφερειακές Ενότητες Φλώρινας και Καστοριάς.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Αντιπολεμική μουσική εκδήλωση θα διοργανώσει την Τετάρτη 29 Ιουνίου η ΕΛΜΕ Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο και το Γραφείο Εθελοντισμού,  ενάντια στην επέμβαση στην Ουκρανία, οι άσχημες συνέπειες της οποίας επεκτείνονται καθημερινά όχι μόνο στα άμεσα εμπλεκόμενα κράτη αλλά και στην καθημερινότητά των πολιτών της Ελλάδας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα του Μουσικού Γυμνασίου-Λ.Τ. του Αμυνταίου, το Χοροθέατρο της Λέσχη Πολιτισμού, αλλά και εκπαιδευτικοί και μαθητές από σχολεία του Νομού με μουσικά έργα, ζωγραφιές, ποιήματα κλπ. Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα παρουσιαστεί το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Περιφερειακό Τμήμα της Φλώρινας και θα συλλέξουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

ΤΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗΧΡΉΣΤΟ ΒΡΆΒΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον οδηγό αγώνων Αναστάσιο Χατζηχρήστο τίμησε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, στο περιθώριο του «5ου Prespa 4×4 Offroad Τrip and more», «για την διάκριση του στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις και την για την πολύτιμη, ουσιώδη και ανιδιοτελή συνεισφορά του στα δρώμενα του τόπου».