Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 4, 2016

Η 14η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Παρασκευή 16/09/2016 η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας συμμετέχει στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η τελετή αφής της φλόγας έγινε στις 26 Αυγούστου 2016 στην Πάτρα, η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2016 στο εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα, από την πόλη μας η φλόγα θα περάσει στις 16/09/2016.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο παράρτημα Πολύπλατάνου Φλώρινας του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου στην πόλη της Φλώρινας (Βογατσικού 5) και στο τηλέφωνο 6981230390.

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο 8ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ"

Εικόνα
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την διεξαγωγή του 8ου Πανελλήνιου Αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Μνήμες Λιγνίτη», που από το 2009 συνδιοργανώνουν το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ Α.Ε. Η επιτροπή αγώνα βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στην προετοιμασία, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή οργάνωση και διεξαγωγή τόσο του αγωνιστικού μέρους όσο και της εκδήλωσης απονομών κυπέλων και μεταλλείων στους συμμετέχοντες, που έπεται του αγώνα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Εικόνα
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς.

Εθισμός στον τζόγο: Από την μαγεία των αριθμών στην εξάρτηση

Εικόνα
Το  Bookmakers είναι πάντα κοντά σας με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας, αναφορικά με τις εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα. Η ενασχόληση όμως με τα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο, διαδικτυακά ή επίγεια, ελλοχεύει πάντα σοβαρούς κινδύνους όταν χαθούν το μέτρο, η ασφάλεια και η διασκέδαση.Αναφερόμαστε φυσικά στον Εθισμό από τον Παθολογικό Τζόγο. Σε αυτό το άρθρο – έρευνα, θα προσπαθήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό να φωτίσουμε μερικές από τις παραμέτρους που αποτελούν σημεία αναφοράς για τον παίκτη που έχει μπλεχτεί πλέον στο «δίχτυ» της εξάρτησης, καθώς και να αναφερθούμε στους δικούς του ανθρώπους, το άμεσο οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον, που επηρεάζεται άμεσα από την συμπεριφορά του εθισμένου ατόμου.

ΣΥΛΛΗΨΗ 25ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
25χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας στην Κρυσταλλοπηγή. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τον 29χρονο ομοεθνή του, μη νόμιμο μετανάστη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο (2) Εντάλματα Σύλληψης Ανακριτή Θεσσαλονίκης για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΠΑΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Κυβέρνηση - ΣΕΒ - ΕΕ στρώνουν το έδαφος της επόμενης λεηλασίας!Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!Το ΠΑΜΕ απευθύνει στους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικρούς αγρότες, στις γυναίκες και τους νέους κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης των αγώνων, για αγωνιστική απάντηση και αντεπίθεση!

12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Εικόνα
Για 12η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στις 02-03-04 Σεπτεμβρίου 2016, στην Ζ΄ Παιδική Εξοχή Κερατέας, του Ν. Αττικής, από τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Π.Ο.Ε.), με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε. .Το θέμα της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας ήταν «Ο Χριστιανισμός και οι Μονές στον Πόντο». 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εικόνα
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Μετά από παντελώς ανεπιτυχείς παρεμβάσεις και μέτρα, που ΔΗΘΕΝ εξυγίανση και ευημερία υπόσχονταν, το μόνο που εισπράττουμε την τελευταία 5ετία είναι: Απορρύθμιση, Απορρύθμιση, Απορρύθμιση.

Η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ FILIPPOS CUP

Εικόνα
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στον διεθνή αγώνα επιπέδου 3 Filippos Cup, που διοργανώθηκε από τον Σκοπευτικό Όμιλο Καβάλας στο σκοπευτήριο Κοκκινοχώματος στις 4/09/2016. Ο αθλητής της ΣΑΛΦ Σταύρος Μούτσιος και ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης συμμετείχαν σε έναν απαιτητικό και καλοστημένο αγώνα πρακτικής σκοποβολής, στην κατηγορία production (πυροβόλο πιστόλι 9mm, διπλής ενεργείας).

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

Εικόνα
Έχοντας υπόψη την έξαρση (λόγω εποχής) του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμυνταίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: Σύμφωνα με τον Ν4039/12 όπως αυτός ισχύει, ο Δήμος Αμυνταίου είναι υπεύθυνος για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Ειδικότερα είναι υπεύθυνος για την περισυλλογή, σήμανση και στείρωση τους και εν συνεχεία για την απελευθέρωσή τους στο φυσικό περιβάλλον. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν αδέσποτα ζώα τα οποία χρήζουν περίθαλψης και εφόσον υπάρχουν αδειοδοτημένα καταφύγια αδέσποτων ζώων επιτρέπεται η προσωρινή φιλοξενία μέχρι την αποθεραπεία τους, ενώ αμέσως μετά ελευθερώνονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Σημειώνουμε ότι στον Δήμο μας δεν λειτουργεί αδειοδοτημένο καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- 8 ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν από τη Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Κ.Ν.Γ, να λειτουργήσουν το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2016 Β’ στο ΙΕΚ Φλώρινας εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων, ανά τμήμα είναι: 1. ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2. ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 3. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ 4. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΩΤΣΗΣ" ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Από τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» και τα Τμήματα της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» και νέας Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών νέων χορωδών και το πρόγραμμα προβών - μαθημάτων για το χορωδιακό έτος 2016 - 2017. Διδασκαλία και Διεύθυνση Χορωδιών: Σοφία Μούλη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας Έχουν την τιμήν να σας προσκαλέσουν στην εορταστική εκδήλωση με τίτλο «ΕΛΑ-ΧΑΜΟΓΕΛΑ» για τα πρωτάκια τέκνων πολυτέκνων οικογενειών μελών τουΣυλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα Σάββατο 10/09/ 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και ώρα 18:00.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάνω 200 Διακοπές στην Τηλεθέρμανση, Λόγω Ασυνέπειας των Οφειλετών

Εικόνα
Εισήλθαμε και τυπικώς στο Φθινόπωρο, η θερμοκρασία σημειώνει πτώση, οπότε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα υπηρεσίες και νοικοκυριά, θα θέσουν σε λειτουργία τα διάφορα μέσα θέρμανσης.Οι πλειονότητα των κατοίκων του Αμυνταίου, του Φιλώτα και της Λεβαίας, έχουν το προνόμιο να μην προμηθεύονται την πρώτη ύλη για τη θέρμανσης τους, καθώς απολαμβάνουν αυτό το αγαθό, οικολογικά (με τη θερμότητα του νερού) και σε μικρότερο κόστος, μέσα από τα δίκτυα της τηλεθέρμανσης.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τη Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Συνάντηση με τίτλο «Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό της σχολικής χρονιάς που ξεκινά, την επισήμανση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων που προκύπτουν διαρκώς από την άσκηση του διδακτικού και παιδαγωγικού μας έργου, ώστε να τεθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι του νέου σχολικού έτους.

ΣΥΛΛΗΨΗ 37ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Εικόνα
Έναν 37χρονο υπήκοο Αλβανίας για παράβαση του νόμου περί αυτοκινήτων συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος οδηγός του μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας δυο (2) ομοεθνείς του έναντι κομίστρου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Εικόνα
Έναν 36χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών, για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας-περιουσίας (διακεκριμένες κλοπές και αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος), πράξεις που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2016 σε περιοχή της Ιταλίας, συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Ε.Κ.Φ. ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΗ ΚΑΙ CMEC ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ

Εικόνα
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το ΕΚΦ χαιρετίζει την επερχόμενη σύμπραξη – συνεργασία της ΔΕΗ με την μεγάλη κινεζική εταιρεία CMEC. To Μνημόνιο Συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί εντός Σεπτεμβρίου θα αφορά την κατασκευή της δεύτερης λιγνιτικής μονάδας της Μελίτης καθώς και την συνεκμετάλλευση όλων των ορυχείων της περιοχής με σκοπό την συμπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ε.Κ.Θ: ΕΝΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με τα Προεδρεία των Εργατικών Κέντρων των νομών της Βόρειας Ελλάδας και τη συμμετοχή του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ, Βαγγέλη Μουτάφη. Στη σύσκεψη των Προεδρείων, τονίστηκε η πρωτόγνωρη και αδιάλλακτη στάση της Κυβέρνησης που επί 19 μήνες αρνείται κάθε μορφή διαλόγου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, επιλέγοντας προκλητικά να μη συναντηθεί με την Ανώτατη Συνδικαλιστική Οργάνωση της χώρας, τη ΓΣΕΕ.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΟΞΙΦ

Εικόνα
Περισσότεροι από 100 ξιφομάχοι από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ρουμανία εμπιστεύθηκαν μία ακόμα φορά τον ΟΞΙΦ και το Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σαιζόν. Από τις 21 Αυγούστου και για 2 ολόκληρες εβδομάδες, το άθλημα της ξιφασκίας ήταν πιστό στο ραντεβού του με τις Πρέσπες για 10η συνεχή χρονιά! Και φέτος το κάμπ τα είχε όλα: άπειρα παιχνίδια, ατελείωτα χιλιόμετρα τρεξίματος, μίνι κρουαζιέρα με τα ηλιακά σκάφη, ορειβασία, μέχρι και Ιστορική φωτογραφία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΣΠΡΙΩΝ

Εικόνα
Ο Γεωπονικός Σύλλογος Νομού Φλώρινας σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, με θέμα την καλλιέργεια των οσπρίων στην περιοχή του Αμυνταίου. Ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας Μιχαηλίδης Δημήτριος

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΓΙΟΡΤΗ!!

Εικόνα
Συναυλία με το Δημήτρη Ζερβουδάκη και τον Αργύρη Λούλατζη διοργανώνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στην πλαζ Κούλα, στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας, η Κοιν.Σεπ. Gaia Prespa.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  2:00 μ.μ στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας συγχαίρει τους διαιτητές-μέλη του που συμμετείχαν στα αγωνιστικές και γραπτές εξετάσεις της ΚΕΔ ΕΠΟ και αξιολογήθηκαν στις Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα τους : Α) ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο , Διαιτητή Β’Εθνικής Β) ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο , Βοηθό Διαιτητή Β’ Εθνικής Γ) ΚΑΤΗ Αθανάσιο , Διαιτητή Γ’Εθνικής Δ) ΔΡΑΓΟ Σωτήριο , Βοηθό Διαιτητή Γ’ Εθνικής

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η Τράπεζα αίματος της Αρχιερατικής Επιτροπής του Αμυνταίου. Από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

ΣΑΡΙΣΕΣ:ΧΡΥΣΟ Ο ΛΙΒΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Με πέντε αθλητές-βετεράνους συμμετείχε η Φλώρινα στο 1ο Διεθνές Πρωτάθλημα Βετεράνων που διοργάνωσε η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά. Στο πρωτάθλημα αυτό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και λόγω συμμετοχών (130) από την Ελλάδα και από πολλές χώρες του εξωτερικού, αλλά και λόγο της ποιότητας των αθλητών, πρωταγωνίστησε ο Λίβιου Πρεντοάικα, προπονητής και αθήτής των ΣΑΡΙΣΩΝ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

Εικόνα
Σειρά συναντήσεων με τον πρόεδρο και εκπροσώπους των επιχειρήσεων-μελών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κρήτης πραγματοποίησε το τριήμερο 29, 30 και 31 Αυγούστου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γρηγόρη Γιαννόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες. Την οργάνωση των συναντήσεων ανέλαβε η εταιρία ΕΤΑΜ Α.Ε. με την οποία η Περιφέρεια συνεργάζεται στο πλαίσιο της ίδρυσης αγροδιατροφικής σύμπραξης.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την ιστορία των ορυχείων λιγνίτη και την παρουσία της Δ.Ε.Η. (με τρείς μονάδες που είναι άμεσα εξαρτημένες από αυτά!) στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Φλώρινας, λίγο ή πολύ, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, την ξέρουν. Την άμεση εξάρτηση χιλιάδων οικογενειών που η ζωή τους κρέμεται στην κυριολεξία από μια λεπτή κλωστή, αυτό της λειτουργίας των σταθμών παραγωγής ρεύματος άρα και των ορυχείων, και το βιώνουμε καθημερινά στα χωριά και στις πόλεις μας.

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 έγινε η επίσημη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας των ΣΑΡΙΣΩΝ, η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.Η Φλώρινα υποδέχτηκε το τριήμερο 28-30/8 τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα των ΣΑΡΙΣΩΝ καθώς και τον προπονητή της ομάδας που θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

Εικόνα
Η γνωστή υπόθεση των TABLETS υπήρξε η αφορμή για να γίνουν διαπιστώσεις για την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και την συμπεριφορά ορισμένων. Μεταξύ αυτών και δημοσίων υπαλλήλων, ευτυχώς λίγων.Την 1η Ιουλίου 2016 έγινα αποδέκτης της απαντητικής επιστολής του κ. Βασίλη Μιχελάκη, του ασκούντος χρέη Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Ε.Κ.Φ.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Σεπτέμβρη 2016 στις 18.00 στο Άγαλµα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

Ε.Κ.Φ.: ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ

Εικόνα
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το ΕΚΦ χαιρετίζει την επερχόμενη σύμπραξη – συνεργασία της ΔΕΗ με την μεγάλη κινεζική εταιρεία CMEC. To Μνημόνιο Συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί εντός Σεπτεμβρίου θα αφορά την κατασκευή της δεύτερης λιγνιτικής μονάδας της Μελίτης καθώς και την συνεκμετάλλευση όλων των ορυχείων της περιοχής με σκοπό την συμπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 1ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην Επιμορφωτική Συνάντηση με τίτλο «Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό της σχολικής χρονιάς που ξεκινά, την επισήμανση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων που προκύπτουν διαρκώς από την άσκηση του διδακτικού και παιδαγωγικού μας έργου, ώστε να τεθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι του νέου σχολικού έτους. 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στο κτίριο  της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Παρέμβαση του βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Αντωνιάδη την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο νομοσχέδιο για την παιδεία για κατάργηση πανελληνίων, μισθούς εκπαιδευτικών και λευκές σελίδες στην ελληνική ιστορία. Τον λόγο έχει ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Αντωνιάδης. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, καλησπέρα σας. Συζητάμε σήμερα ένα νομοσχέδιο για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική με αναφορές στην ιδιωτική και ειδική αγωγή. Ακόμα όμως σημαντικότερες είναι οι αποκαλυφθείσες προθέσεις του Υπουργού όλες αυτές τις μέρες που συζητάμε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, και για την ιστορία με τις λευκές σελίδες και για τη δημόσια παιδεία και για την κατάργηση των πανελληνίων.

Ε.Κ.Φ.: ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 36 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2016 (ΦΕΚ 2/18-3-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), κλάδου/ειδικότητας Διανομέων,στον Οργανισμό “Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.)” Α.Ε.O πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν και το φετινό καλοκαίρι με ιδιαίτερη επιτυχία οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» του Δήμου Φλώρινας και του οικείου Νομικού Προσώπου.Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, και την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε επίδειξη τένις και πινγκ πονγκ, καθώς και ελεύθερο παιχνίδι από τις ΣΑΡΙΣΕΣ, ενώ το βράδυ της Τρίτης, 30 Αυγούστου 2016, στον αύλειο χώρο του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΣΤΟΤΕΛΗΣ» πραγματοποιήθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ – Πανηγύρι παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ

Εικόνα
Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για την κατασκευή της 2ης υπερσύγχρονης λιγνιτικής μονάδας στον ΑΗΣ Μελίτη (Φλώρινα), όπως προβλέπει το Μνημόνιο Συνεργασίας που θα υπογραφεί στα μέσα Σεπτεμβρίου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη και τον κ. Fang Yanshui, Assistant President της μεγάλης κινεζικής εταιρείας CMEC.Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ανοίξει νέους δρόμους στην εξορυκτική δραστηριότητα της περιοχής, ιδιωτικής και δημόσιας, καθώς μέσω νέας ανεξάρτητης εταιρίας, δίνεται η δυνατότητα για συνεκμετάλλευση και συμπαραγωγή μεταξύ της ΔΕΗ, της εταιρείας CMEC και των ιδιωτών-ιδιοκτητών των λιγνιτωρυχείων, από τα οποία θα τροφοδοτείται ο σταθμός.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Εικόνα
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης στη Δυτική Μακεδονία, που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Γέφυρα Ζωής», με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρότρυνση των πολιτών να γίνουν δότες μυελού των οστών, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και κατά τις ώρες 10:00 – 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικασία λήψης στοματικού επιχρίσματος.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει αιμοληψία στο Ορυχείο Καρδιάς σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΛΙΠΤΟΛ

Εικόνα
Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. Μ. Παναγιωτάκη στις 12 μ. την Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της αξιοποίησης των παλιών εγκαταστάσεων της ΔΕΗ Α.Ε. και να μην προχωρήσει καμία ενέργεια κατεδάφισής τους, εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΤΙΝ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το τμήμα Latin και Ευρωπαϊκών χορών του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη σεζόν 2016 - 2017. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφήβων και ενηλίκων. Αρχαρίων και προχωρημένων.Ημέρα έναρξης: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πληροφορίες: Κική Τρικιλίδου, τηλ.: 6945024123

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας οργανώνει Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης «Επιμόρφωση στη Συστημική Προσέγγιση» το οποίο απευθύνεται σε απόφοιτους ανώτατης εκπαίδευσης, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής, απόφοιτους δευτεροβάθμιας, μεταλυκειακής εκπαίδευσης, γονείς και κηδεμόνες, επαγγελματίες που εμπλέκονται με ομάδες ανθρώπινου δυναμικού.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Με την ενημέρωση επί όλων των θεμάτων (ΝΟΜΕ, λιγνίτες, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, περικοπές, συνδικαλιστικός νόμος, «Πτολεμαΐδα V», συναντήσεις και συσκέψεις με Ευρωβουλευτές και θεσμικούς φορείς) που το προηγούμενο χρονικό διάστημα απασχόλησαν το Σωματείο και αποτέλεσαν αφορμή για την ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων, ξεκίνησε η σημερινή τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Στο φόντο, η ημερίδα που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθότι η διοργάνωση αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης όλο το προηγούμενο διάστημα, ανοίγοντας πεδίο για περαιτέρω συζητήσεις και εξελίξεις επί ζητημάτων που άπτονται της ενέργειας, του λιγνίτη αλλά και όχι μόνο.

ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΣΚΟΥ

Εικόνα
Το λευκό «Μύλος» και το Ροζέ « Μύλος», δύο κρασιά που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το ελληνικό καταναλωτικό κοινό , συνεχίζουν να διακρίνονται και να εντυπωσιάζουν ακόμα και τους αυστηρούς γερμανούς οινοκριτικούς.Η Βεγορίτις , πιστή στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού του διαγωνισμού BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο , εκεί που διαγωνίζονται μερικά από τα σημαντικότερα κρασιά της Διεθνούς σκηνής , σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνισμό, κατέκτησε 2 χρυσά στα δύο μοναδικά χαρμάνια που επέλεξε να εκπροσωπηθεί φέτος.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Εικόνα
Η Ένωσή μας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας την Παρασκευή 09-09-2016 και ώρα 18.00΄ στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-Πλατεία Δικαστηρίων), , εν όψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού της Χώρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αγωνιζόμαστε για άρση των μισθολογικών μας αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, για διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και για να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση των αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας. Η μέχρι σήμερα ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης στα κυρίαρχα και φλέγοντα ζητήματά μας, μας οδηγεί και πάλι στο δρόμο των ένστολων πανελλαδικών κινητοποιήσεων.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΕΝΗ

Εικόνα
Ως εκπρόσωποι των εργαζομένων Αστυνομικών της Φλώρινας θα θέλαμε δημόσια να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη και το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πρεσπών, για την αξιέπαινη και συγκινητική πρωτοβουλία τους για ανέγερση μνημείου στη Μικρολίμνη Πρεσπών προς τιμήν του δολοφονηθέντα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος συναδέλφου μας Ηλία Κωστένη, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών κακοποιών την 8-12-2013 στο Αγκαθωτό Πρεσπών, τα αποκαλυπτήρια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την 27-8-2016 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALIBABA

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ότι στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου η εταιρεία με μερίδιο αγοράς 75% στο ηλεκτρονικό εμπόριο της Κίνας, η ALIBABA έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ύστερα από την πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έξι υψηλόβαθμα στελέχη της θα βρεθούν στο ξενοδοχείο Hilton στις 14/09/2016 και θα παρουσιάσουν το Οικοσύστημα της ALIBABA.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας των Παραγωγικών Φορέων της Χώρας παρουσία του Υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου του Υφυπουργού κ. Πετρόπουλου της Υφυπουργού κ. Αντωνοπούλου του Γενικού Γραμματέα Ελληνικού Εμπορίου κ. Παπαδεράκη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδη καθώς και της Γενικής Γραμματέα ΕΣΠΑ κ. Φωλιονάτα. Είναι πρώτη φορά που πραγματοποιείται συνάντηση αυτού του επιπέδου διαχρονικά. Το κλίμα που διαμορφώθηκε ήταν άριστο η δέσμευση του Υπουργείου για επιδότηση εργασίας γίνεται πλέον πράξη. Επίσης 10,000 θέσεις ανέργων ανακοινώθηκαν σε πρώτη φάση από τον Ο.Α.Ε.Δ.Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κατέθεσε προτάσεις που στόχο έχουν την δικτύωση των επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών και χρηματοδοτικών εργαλείων. Επίσης ζητήθηκε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων εισφορών προς τον ΟΑΕΕ.