Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 18, 2015

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ. Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, υλικού ενίσχυσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας και εξοπλισμού της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 στο Δημαρχείο Φλώρινας .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης – Πιστοποίησης για τον Έλεγχο των Προγραμμάτων Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2015,                 ΚΑΛΕΙ τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης – Πιστοποίησης για τον Έλεγχο των Προγραμμάτων Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2015,

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:¨ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ¨ Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΝΕΙ … ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

Εικόνα
«Όποιος δε θέλει να ζυμώσει όλη μέρα κοσκινίζει». Αυτή αλλά και πολλές ακόμα παροιμίες θα μπορούσαν άψογα να χαρακτηρίσουν και να αποδώσουν την τελευταία κίνηση της ΡΑΕ, η οποία συνεχίζει να «σφυρίζει αδιάφορα» αφού η ενέργειά της να  θέσει σε διαβούλευση προτάσεις «για τη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας και την εξυγίανση της αγοράς», είναι πασιφανές πως αποτελεί  μία ενέργεια «δήθεν». Αποτελεί μία ενέργεια που στήθηκε στη λογική του να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι τώρα την έπιασε ο πόνος για την υφιστάμενη κατάσταση. Τώρα, δηλαδή λίγο πριν η αγορά «βαρέσει κανόνι».

«Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας»¨: Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκαινιάζει μια νέα εποχή επικοινωνίας με τους πολίτες

Εικόνα
Με σύνθημα “Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας”, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκαινιάζει μια νέα εποχή επικοινωνίας με τους πολίτες, αξιοποιώντας τη διαδικασία της διαβούλευσης και τα νέα μέσα επικοινωνίας.Οι πολίτες της περιφέρειας καλούνται να γνωρίσουν την ηλεκτρονική διαβούλευση και τους νέους δικτυακούς τόπους της Περιφέρειας μέσα από τέσσερις ενημερωτικές εκδηλώσεις που γίνονται σε Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά.

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΣΠΑΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Στις εργασίες της ημερίδας που πραγματοποιούν σήμερα, στο αμφιθέατρο της ΣΤΕΠΟ, η Γενική Διεύθυνση Ορυχείων και η Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία συμμετέχει το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.Η Ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης των εργαζομένων σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και έχει ως θέμα «Μηδέν ατυχήματα στους χώρους των Ορυχείων».

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ1 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΣΤΟ 1:58)

Εικόνα
Τα οφέλη του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για τους 340 ηλικιωμένους σε Φλώρινα και Πρέσπα που εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα παρουσιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με το Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ 1:58. 22Οκτ2015 – ΕΡΤ Ενημέρωση (06:00-08:00) :

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Σήμερα θα γίνει η  η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, μηνός Σεπτεμβρίου 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Θεματική Ημερίδα Εργασίας για την εξειδίκευση των δράσεων του κλάδου της γούνας με τη διαδικασία της επιχειρηματικής ανακάλυψης, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο DEDIS στην Καστοριά με ώρα έναρξης 9 π.μ., παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξανδρου Χαρίτση.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σεμινάριο Πρακτικής Σκοποβολής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην  Φλώρινα από τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας. Την Παρασκευή 23-10-2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) θα πραγματοποιηθεί το Θεωρητικό Μέρος του Σεμιναρίου Πρακτικής Σκοποβολής και το Σάββατο 24-10-2015 και ώρα 12:30 το Πρακτικό Μέρος στο Πεδίο Βολής Φλώρινας.

Ο ΟΕΝΕΦ ΥΠΟΔΟΧΕΤΑΙ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ υλοποιεί μια δράση ανταλλαγής νέων σε συνεργασία με εταίρο από την Ιρλανδία. Ο τίτλος του προγράμματος είναι “Opportunities on board” και έχει ως βασικό στόχο να βελτιώσει τις δεξιότητες των νέων ανθρώπων για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με εποικοδομητικό τρόπο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα φυσική και πνευματική υγεία.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  6 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου.Στις 8.30 το βράδυ, θα συνεδριάσει και πάλι το δημοτικό συμβούλιο, όπου σε έκτακτη συνεδρίαση θα λάβει απόφαση για το θέμα: Ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 Δήμου Αμυνταίου

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Τέσσερις ημεδαπούς, μία γυναίκα 28 χρονών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο άνδρες 34 και 51 χρονών και μία 39χρονη γυναίκα, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αρχαιοτήτων συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εικόνα
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το νέο Διά Βίου Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο: «Εκπαιδευτικές Καινοτομίες στις Φυσικές Επιστήμες, το Περιβάλλον και την Τεχνολογία (FeDia)».Οι αιτήσεις θα ολοκληρωθούν στις 30 Οκτωβρίου. Πληροφορίες για το Πρόγραμμα στη διεύθυνση: http://fedia.eled.uowm.gr/ . Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2385055037 & 2385055041.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ. ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"

Εικόνα
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του αρμόδιου υπουργείου για συμμετοχή στην μηνιαία διαβούλευση για το πρόγραμμα «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» http://www.espa.gr/el/pages/newsfs.aspx?item=73 1 και σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο ως Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, προβαίνουμε σε μια σειρά από προτάσεις για την βελτιστοποίηση των όρων και των προϋποθέσεων του προγράμματος.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ "ΤΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ"

Εικόνα
Ολοκληρώνεται σήμερα η δράση με τίτλο: «Το γοητευτικό ταξίδι του ευρήματος, από την ανασκαφή ως την προθήκη της έκθεσης» που διοργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας με σκοπό την προβολή του έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

Εικόνα
«Ως αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουμε μια ουσιαστική και ριζοσπαστική αντιπρόταση για τα θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα καθώς διαφωνούμε ριζικά απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης για τα θέματα τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου των αγροτών και των κτηνοτρόφων του Αμυνταίου και της Φλώρινας κ. Δημήτρης Πεσκέλογλου αναφερόμενος στην συμμετοχή τους στην διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ Η ΘΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα
«Έχει σφίξει η θηλιά για τους επιχειρηματίες με όλα τα νέα φορολογικά μέτρα και ιδίως εδώ στην περιοχή μας και με την αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που θα είναι και η ταφόπλακα των επιχειρήσεων της Φλώρινας» επεσήμανε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣΤΟΥ‏

Εικόνα
Ο μήνας Οκτώβρης είναι παγκόσμια αφιερωμένος στην υγεία του μαστού και συνοδεύεται από πλήθος εκδηλώσεων , με σκοπό την αφύπνιση των γυναικών για τη σπουδαιότητα της πρόληψης.Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή » που είναι ο μοναδικός Σύλλογος Καρκινοπαθών στην Π.Ε. Φλώρινας , συμμετέχει ενεργά και πραγματοποιεί σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, το 3ικαστικό εργαστήρι της σχολής καλών Τεχνών Φλώρινας και την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου, της ΔΗΚΕΑ και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τις παρακάτω δράσεις το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015:

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Καταπληκτικά τα χρώματα αυτή την εποχή στον Γράμμο και σας καλούμε για ένα ταξίδι στην Ιστορία και τη Φύση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης. Οι ξεναγήσεις κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο θα γίνονται κάθε Κυριακή και θα ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι. Προγραμματισμένες ξεναγήσεις θα γίνουν επίσης το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, οι οποίες επίσης θα ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι. Ξεναγήσεις μπορεί να προγραμματιστούν και άλλες μέρες και ώρες ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 103ης Επετείου των Ελευθερίων της Τοπικής Κοινότητας Βεύης κατά την 7η Νοεμβρίου 1912, διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 11.30π.μ. με Ομιλίες στο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Βεύης από ομιλητές που θα ορισθούν από τους Δ/ντές των αντίστοιχων εκπ/κών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων και στις 12.00μ.: Προσκύνημα των Μνημείων των Ηρώων και στέψη των προτομών αυτών από τους μαθητές προσερχoμένους με επικεφαλής δασκάλους και καθηγητές.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με Αναγέννηση Άρτας Και Νέα Ιωνία το Σαββατοκύριακο ο Αμύντας

Εικόνα
Δύο αγώνες πρωταθλήματος μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, καλείται να δώσει ο Αμύντας το Σαββατοκύριακo. Tα κορίτσια του Νίκου Γιώσκου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (24/10 στις 18:00) την Αναγέννηση Άρτας και την Κυριακή (25/10 στις 12:00) σε εξ' αναβολής αναμέτρηση τη Νέα Ιωνία, λόγω των Eυρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αθηναϊκού συλλόγου την προηγούμενη βδομάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι που είχαν υποβάλλει αίτηση για συμμετοχή στο επισιτιστικό πρόγραμμα του ΤΕΒΑ και έχουν απορριφθεί, μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις μέχρι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ

Εικόνα
Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την 4450/109662/09-10-2015 ΥΑ περί ‘Εφαρμογή συμπληρωματικού προγράμματος Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα περιόδου 2015-2016’, καθορίζεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2015-2016, από 21/10/2015  μέχρι την 30/11/2015.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Τζώτζη Ιωάννη και διευθυντές σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 παρουσία και του αντιδημάρχου κ. Θεοδόσιου Καραγκιοζίδη.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ "ΛΥΓΚΗΣΤΕΙΑ 2015" ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας (ΓΕΦ) σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, διοργανώνει αγώνες στίβου με την επωνυμία «Λυγκήστεια 2015». Θα αποτελεί χαρά και τιμή να παραβρεθείτε στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Φλώρινας στις 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:30 για να ενισχύσετε με την παρουσία σας τους αθλητές και τους συλλόγους που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση.

ΕΦΕΤ: ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ" ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΦΕΤ

Εικόνα
Το προϊόν «ΙFANTIS μπουκιές παναρισμένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου», σε συσκευασία 500g, με ημερομηνία παραγωγής: 11.09.2015 και ανάλωση μέχρι: 11.09.2016. Η εταιρεία παραγωγής είναι η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ» ανακαλεί ο ΕΦΕΤ αφού εντοπίστηκε σαλμονέλα σε αυτές.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Το Συντονιστικό Όργανο Αγροτικών Συλλόγων, Κτηνοτροφικών και Αγροτικών Συνεταιρισμών περιοχής Αμυνταίου και Φλώρινας, καλεί όλους τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες να είναι παρόντες στη διαμαρτυρία της περιφερειακής διοίκησης Κοζάνης, σήμερα  Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 έτσι ώστε να κατατεθεί το διεκδικητικό μας πλαίσιο στον άξονα «ΑΓΡΟΤΗΣ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ».

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Δύο 33χρονους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν  σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν στην Φλώρινα από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου  με  Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων εκ Φλωρίνης Εφέδρων Αξιωματικών στη διάρκεια του έπους του ΄40, στο μνημείο των Εφέδρων Αξιωματικών στην πλατεία Εφέδρων Αξ/κών & Ανθ/στών στις 5:00 το απόγευμα και στις 7:00 μ.μ. με Εκδήλωση στην αίθουσα θεάτρου του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λεωφόρο Μακεδονομάχων.

Ο Χάρης Κοντοσφύρης και ο Γιώργος Τσακίρης σας προσκαλούν στην συνεργατική τους έκθεση στην CASK gallery της Λάρισας, "Σκυλιά, Αδέσποτων και Οικόσιτων…"

Εικόνα
Ο Γιώργος Τσακίρης, εικαστικός- Αναπληρωτής καθηγητής στην Καλών τεχνών Θεσσαλονίκης και ο Χάρης Κοντοσφύρης εικαστικός από την Καλών τεχνών Φλώρινας σας προσκαλούν στην συνεργατική τους έκθεση στην CASK gallery της Λάρισας Η έκθεση στηρίζει την διεκδίκηση της υποψηφιότητας της πόλης της Λάρισας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης "Σκυλιά, Αδέσποτων και Οικόσιτων…"

ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 60ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000€)  έπεισαν να καταβάλει 60 χρονη από Κοζάνη δυο άγνωστα άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα, με την αιτιολογία ότι η κόρη της έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Εικόνα Αρχείου Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνέλαβαν 44χρονο ημεδαπό σε παραλίμνια περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) επιδείνωση θα παρουσιάσει  ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες, τους ενισχυμένους ανέμους αλλά και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 εως 7 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Αρμόδια Αντιπεριφέρεια Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 2205/13-10-2015) για την κατανομή του προυπολογισμού για την χρηματοδοτική περίοδο 2015-2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομή, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους και για την Σύσταση Επιτροπής Ενστάσεων για το παραπάνω πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό και τη συστηματοποίηση των πολιτιστικών/καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να προβάλλουν την εικόνα της με βάση τα ιδιαίτερα ποιοτικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά της, εκπονείται «Σχέδιο Συμμετοχής Π.Δ.Μ. σε πολιτιστικές/καλλιτεχνικές εκδηλώσεις» και τίθεται προς διαβούλευση.

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εικόνα
Σε άμεσες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε στο Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Πτολεμαΐδα προχώρησαν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης, αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το θέμα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ 121 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Δ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά τη στελέχωση, βάσει των διατάξεων του άρθρου 51 του Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74/Α/26-3-2014), Δήμων της χώρας καθώς και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εικόνα
Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 αντιπροσωπεία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε)  και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος(Π.Ο.Ε) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Γιώργο Παρχαρίδη, τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε  και Αντιπρόεδρο της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Χρήστο-Δημήτριο Τοπαλίδη, τον Βουλευτή,Γ.Γ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε και μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε  Γιάννη Αντωνιάδη,  τον Πρόεδρο του Σ.Πο.Σ Νότιας Ελλάδος και Νήσων και μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Γιώργο Βαρυθυμιάδη  επισκέφθηκε την Βουλή των Ελλήνων όπου και πραγματοποίησε επαφές με βουλευτές όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων επί θεμάτων που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Φλώρινας και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00, στο Δημαρχείο Φλώρινας, θα προβούν σε παράδοση προς χρήση: · Πυροσβεστικού ατομικού εξοπλισμού σε εθελοντική οργάνωση (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας) για τη στελέχωση του πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου Φλώρινας στο πλαίσιο ενίσχυσης εθελοντικών δράσεων σε επίπεδο ΟΤΑ Α' βαθμού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΦ ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΤΟ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟ

Εικόνα
Ένα μικρό γουρουνάκι και σπόρους από λαχανικά θα χαρίσει το Τμήμα Ζωικής και Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Φλώρινας στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου έτσι ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν το δικό τους κήπο και να ασχοληθούν με το μεγάλωμα του γουρουνιού που ίσως τους βοηθήσει στη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος καθηγητής Φωκίων Παπαθανασίου.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: "Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ"

Εικόνα
Σημαντικά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Δήμος Πρεσπών όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πασχαλίδης. Όπως είπε ο κ. Πασχαλίδης δεν έχουν έρθει τα οφειλόμενα από το ΕΠΕΣΔΑ ούτε από τη ΣΑΤΑ με αποτέλεσμα ο Δήμος να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ακόμα και με την πληρωμή του προσωπικού.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Θεματική Ημερίδα Εργασίας για την εξειδίκευση των δράσεων του κλάδου της γούνας με τη διαδικασία της επιχειρηματικής ανακάλυψης, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο DEDIS στην Καστοριά  με ώρα έναρξης 9 π.μ., παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξανδρου Χαρίτση. Την ημερίδα εργασίας διοργανώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ), στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης  Κοιν. Αλληλεγγύης κ. Γ. Κατρούγκαλο με θέμα Συγκρότηση Επιτροπών Κρίσεως εργατικών ατυχημάτων απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Εικόνα
Αγώνας μεταξύ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10/2015, ώρα 12.00 στο 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Κ. ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκαν η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φλώρινας, κα Τραϊανοπούλου Μαρία και εκπαιδευτικοί του συλλόγου διδασκόντων.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Μία πρωτότυπη δράση βρήκε το μουσικό συγκρότημα Burger Project και τα παιδιά των Πρεσπών να δημιουργούν μουσική στη φύση. Εξοπλίστηκαν με μουσικά όργανα και συσκευές ηχογράφησης και όλοι μαζί ξεχύθηκαν σε μερικά από τα πιο όμορφα μονοπάτια με σκοπό να γράψουν μουσική αντλώντας έμπνευση από τα στοιχεία της φύσης.

ΤΣΑΙ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Σ. " ΑΜΥΝΤΑΣ"

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και το Τμήμα  Χορωδίας σας προσκαλούν στο Τσάι Πάρτυ που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Κυριακή στην Λέσχη Αξιωματικών.

ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς 48 και 47 χρονών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας  .

ΣΥΛΛΗΨΗ 41 ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Έναν 41χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων συνέλαβαν σε περιοχή του Σκλήθρου Φλώρινας αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου. 

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Τό Κέντρο Νεότητας της Ἱ. Μητροπόλεως στά πλαίσια τῶν ἐνδιαφερόντων του γιά τήν Νεότητα διοργανώνει τό παιχνίδι τοῦ Κρυμμένος Θησαυρού, μέσα στήν πόλη τῆς Φλώρινας.