ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Εκδήλωση παρουσίασης των προτάσεων Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνησης στις πόλεις μας, από την Ομάδα των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φλώρινας στο πλαίσιο της δράσης Free Mobility διοργανώνεται στην Φλώρινα .
Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 και ώρα 12.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Φλώρινας (Νέο Πάρκο), μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φλώρινας θα παρουσιάσουν προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνησης στην πόλη μας, στο πλαίσιο της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2014-15 και της Εκστρατείας FREE MOBILITY, που υλοποιεί ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς. Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση Φλώρινας (ΕΚΑΤΟ) συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση με εκπροσώπους στην επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων των μαθητών. Καλούμε όλους του πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την πολύ σημαντική προσπάθεια των παιδιών αλλά και να συμμετέχουν στο διάλογο για την ανάδειξη και αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων στην πόλη μας.

Για την ΕΚΑΤΟ Φλώρινας
Ο Πρόεδρος Στεργίου Κων/νος
Ο Αντιπρόεδρος Φιλιππίδης Κων/νος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)