Επιτυχίες για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών ΄΄Ο ΑΜΥΝΤΑΣ΄΄, στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδος.

Με σημαντικές διακρίσεις και άριστες εντυπώσεις επέστρεψε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών ΄΄Ο ΑΜΥΝΤΑΣ από το κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθη στις 25 Οκτωβρίου στην πόλη της Αριδαίας.
Στις κατηγορίες ηλικιακές και μη,  συμμετείχαν 29 σύλλογοι με περισσότερους από 500 αθλητές, οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο.
Οι αθλητές του προπονητή Σάββα Στεφανίδη, εξαργύρωσαν την καλή τους απόδοση στους αγώνες Κata και Kumite, με την κατάκτηση συνολικά 9 μεταλλίων, εκ των οποίων 2 χρυσά, 2 αργυρά και 5 Χάλκινα.
Οι αθλητές που διακρίθηκαν στην κατηγορία Καφέ και Μαύρων Ζωνών είναι:


ΣΛΙΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  - 1η θέση  Kata - 3η θέση  Kumite

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ  - 1η θέση Kumite

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  - 2η  θέση kumite

ΚΑΚΔΗΣ ΗΛΙΑΣ  - 2η θέση Kumite- 3η θέση  Kata

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-  3η θέση Kata

ΜΠΟΥΙΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - 3η θέση Kumite - 3η Kata

ο προπονητής της Ακαδημίας Καράτε ΄΄ Ο Αμύντας ΄΄, Σάββας Στεφανίδης, δήλωσε: «Οφείλω να συγχαρώ τους αθλητές μου, για την καλή εικόνα που παρουσίασαν τόσο στον αγωνιστικό  χώρο, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η προσπάθεια μας δεν σταματάει εδώ, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου την αγωνιστική εξέλιξη των τμημάτων και την υλοποίηση των στόχων μας. Ευχαριστούμε τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών και το έργο Ακαδημίας».


ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ '' Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ''
-ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1989- ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ¨ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΄΄
ΤΗΛ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977126639

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)