ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ &ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ 2015

Το Σαββατοκύριακο 21 & 22/11/2015 στο “σπίτι των πολεμικών τεχνών” στα Α. Λιόσια Αττικής διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών. Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας ήταν και πάλι παρών με τον πρωταθλητή του Σιώκη Λουκά, ο οποίος αγωνίστηκε το Σάββατο 21/11 και κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση και κρεμώντας στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο. Τον Λουκά συνόδευε ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος.

Κορομπίλης Γεώργιος (sensei):Συγχαρητήρια στον Λουκά για την επιτυχία του αυτή η οποία οφείλεται στην υπομονή και στην επιμονή του καθώς και στην σκληρή του δουλειά στο dojo του Συλλόγου. Είναι παιδί που δουλεύει χωρίς να παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από το πρόγραμμά του γι’ αυτό είναι και τρία συνεχόμενα χρόνια Πρωταθλητής. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και εγώ από την μεριά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τον βλέπω ψηλά και να τον καμαρώνω.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος):Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Λουκά και να τον ευχαριστήσω για τις χαρές που μας δίνει, συγχαρητήρια στον sensei του Συλλόγου για την ακούραστη καθημερινή προσπάθεια και προσφορά του στους Πρωταθλητές του Συλλόγου, όμως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι γονείς που στηρίζουν και ακολουθούν τα ΘΕΛΩ του παιδιού. Δεν είναι τυχαίο πως ο Λουκάς είναι τρία συνεχόμενα χρόνια Πρωταθλητής. Πήγε στην Αθήνα να υπερασπιστεί τον τίτλο του και τα κατάφερε στο ακέραιο. Είναι ένα από τα πολλά και συνεχόμενα καλά αποτελέσματα που φέρνουν οι αθλητές του Συλλόγου μας και διαφημίζουν την Πόλη μας, το Σύλλογο και τον εαυτό τους στο Πανελλήνιο και όχι ΜΟΝΟ. Εμείς σαν Δ.Σ του Συλλόγου θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε τα παιδιά μας να έχουν όλα τα εφόδια για την συνέχειά τους. Και πάλι τους ευχαριστούμε πολύ.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ