ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα δύο εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας πραγματοποιήθηκανμε μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 02 Ιανουαρίου 2016 και την Κυριακή 03 Ιανουαρίου 2016.Συγκεκριμένα έλαβε χώραστη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας η δραματοποιημένη παρουσίαση του παραμυθιού «Το αηδόνι με τις δύο πατρίδες» από τη συγγραφέα κα Δόξα Κωτσαλίδου με τη συμβολή της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και το τμήμα εκμάθησης λύρας του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.
Επίσης, και στο Ξύλινο Χωριό μικροί και μεγάλοι παραβρέθηκανστη γιορτή ζαχαρωτών, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάθε είδους ζαχαρωτών.Παράλληλα το «Το τρενάκι της φωτιάς» συνεχίζει τις διαδρομές του στον ιστορικό τόπο της πόλης, καθημερινά έως και τις 05 Ιανουαρίου 2016, από τις 10:00 έως 14:00 και από 16:00 έως και 21:00.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:
Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2016
20:00-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο)
Θεατρική παράσταση «Ελέφας» του Κ. Μποσταντζόγλου από τον Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ.
Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2016
20:00-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) Θεατρική παράσταση «Ελέφας» του Κ. Μποσταντζόγλου από τον Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ.
Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2016
20:00-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) Θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» των Ρέππα-Παπαθανασίου από τον Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)