ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, συγχαίρουν τους μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείουΖήδρο Γεώργιο, Καράντζα Κωνσταντίνα, Σταυρίδη Δημήτριο, Σταυρίδου Άννα και Τράικο Θωμά, καθώς και τον δάσκαλό τους Αρβανιτάκη Γιάννη, καθηγητή πληροφορικής, για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Ο Γαλαξίας μας». Στην τελική φάση του διαγωνισμό συμμετείχαν 50 ομάδες από όλη την Ελλάδα που είχαν προκριθεί από την προκριματική φάση (350 συμμετοχές). Για άλλη μια φορά μας έκαναν πολύ περήφανους εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο και την πόλη μας σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίεςμαςπροςτην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ιδιαίτερα προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο Στέφανο και τον περιφερειακό σύμβουλο Γέρου Κωνσταντίνο για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο linkτου σχολείου μας :
http://ppf.edu.gr/activities/symmetohi-toy-sholeioy-mas-ston-teliko-toy-panellinioy-diagonismoy-ekpaideytikis
Ο Διευθυντής του σχολείου
Σεχίδης Κωνσταντίνος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)