ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ο Δήμος Φλώρινας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας διοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) θα ανέβει η μουσική-θεατρική παράσταση «ΣΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΤΟ ΦΩΣ», με την ηθοποιό και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη και τον διεθνώς βραβευμένο κιθαρίστα Μιχάλη Σουρβίνο. Πρόκειται για μια παράσταση με μια κιθάρα και μια γυναίκα, στην οποία η μουσική, η ποίηση, τα τραγούδια και οι θεατρικοί μονόλογοι θα δημιουργήσουν μια μαγική βραδιά υπό το φως των κεριών.Επίσης, τη Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο «SHIRLEY VALENTINE» από την Εταιρία Πολιτισμού ΤΕΧΝΟΠΙΑ. Η πρωταγωνίστρια είναι μια γυναίκα η οποία καλείται να λύσει τα δικά της ερωτήματα που την απασχολούν και να βρει τον τρόπο να δώσει τη δική της επανάσταση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)