ΣΤΙΣ 15-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ 15ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Όπως είναι ήδη γνωστό, στις 15 και 16 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το 15ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας, τον ΣΕΓΑΣ και τη Διεθνή Ομοσπονδία.Το Βαλκανικό αυτό αθλητικό γεγονός αναμένεται να έχει πολλές και διακεκριμένες συμμετοχές από τις βαλκανικές χώρες και η δημοσιότητα που θα λάβει θα βοηθήσει στην προβολή της Π.Ε. Φλώρινας και θα συμβάλλει στην προώθηση του τουρισμού.
Επειδή πιστεύουμε στις συμμετοχικές διαδικασίες, προσκαλούμε τους πολίτες:
- Να συμμετάσχουν στον λαϊκό δρόμο που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων (16/04/2016 και ώρα 15:00) μπροστά από το ΔΑΚ δηλώνοντας συμμετοχή στα ΚΕΠ της Π.Ε. Φλώρινας (ισόγειο διοικητηρίου).- Επίσης καλούμε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή σαν εθελοντές συνοδοί των αποστολών που θα συμμετέχουν στους αγώνες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή γνώση της Αγγλικής ή βαλκανικών γλωσσών. Δηλώσεις συμμετοχής στον 2ο όροφο της Π.Ε. Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)