ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Φλώρινα αγαπάει την επιτραπέζια αντισφαίριση και αυτό το απέδειξε την Τετάρτη 6/4/2016, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ανταποκρινόμενες στο παγκόσμια κάλεσμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ITTF) διοργάνωσαν στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας εκδηλώσεις για μαθητές Νηπιαγωγείου-Δημοτικού και Γυμνασίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι στα τραπέζια με τη βοήθεια αθλητών του συλλόγου, έκθεση ζωγραφικής με θέμα το πινγκ-πονγκ, μουσική και ελεύθερο παιχνίδι.
Η ανταπόκριση των σχολείων στο κάλεσμα των ΣΑΡΙΣΩΝ ήταν πολύ μεγάλη. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι περισσότερα από 400 παιδιά όλων των ηλικιών παρευρέθηκαν στο χώρο και πήραν μέρος στις δραστηριότητες. Η επιτραπέζια αντισφαίριση τείνει να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα στη Φλώρινα και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου που γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή. Τα παιδιά αγαπούν το πινγκ πονγκ. Αυτό φαίνεται μέσα από τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό που δείχνουν όταν βρίσκονται στο τραπέζι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση του χώρου, τα σχολεία της πόλης για τη συμμετοχή, τους αθλητές και προπονητές της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, ιδιαίτερα την εικαστικό κ. Άννα Γαζέα για την επιμέλεια της έκθεσης ζωγραφικής.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)