ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Με γεμάτες τις βαλίτσες από εμπειρίες επέστρεψαν στη Φλώρινα οι τέσσερις μικροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ από το Στρασβούργο. Στην πανέμορφη αυτή γαλλική πόλη η Φωτιάδου, η Άμπα και τα αδέρφια Ελσάμι πήραν μέρος στο μεγάλο πρωτάθλημα Eurochamp’s που διοργάνωσε η γαλλική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τα τέσσερα παιδιά από τη Φλώρινα μαζί με την Αθηναία Παπαδημητρίου Μαλαματένια ήταν τα μόνα παιδιά από την Ελλάδα που αγωνίστηκαν μαζί με τα 400 παιδιά από όλη την Ευρώπη.
Το τριήμερο 26-28/8/16 έδωσαν πολλούς αγώνες σημειώνοντας νίκες και ήττες. Και οι τέσσερις δεν μπόρεσαν να μπουν στο κυρίως ταμπλό και ολοκλήρωσαν την πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία με παιχνίδια «παρηγοριάς». Οι Γάλλοι διοργανωτές ανακοίνωσαν την κατάταξη στο λεγόμενο consolation. Στην κατηγορία των παγκορασίδων 12 ετών η Χρυσή Φωτιάδου υπολογίστηκε στην 9η θέση. Στην κατηγορία των παμπαίδων, που έχουν γεννηθεί από το 2005 και μετά, ο Ιωσήφ αναφέρεται στην 49ηθέση του consolation και ο Ζαχαρίας στην 81η. Τέλος στα κορίτσια από 11 χρονών και κάτω η Δέσποινα Άμπα υπολογίστηκε στη 49η θέση στην κατάταξη του «παρηγοριάς». Η Παπαδημητρίου έχοντας καλύτερα αποτελέσματα κατέλαβε τελικά την 22η θέση αγωνιζόμενη στο κυρίως ταμπλό.
Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς που συνόδευαν αυτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)