Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ

Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι υπεύθυνοι των ομάδων χάντμπολ Ελλάδος και Ισραήλ ενόψει των αγώνων ανάμεσα στις γυναικείες εθνικές ομάδες χάντμπολ, Ελλάδος και Ισραήλ. Οι αγώνες διεξάγονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 (25-27/11). Στη συνέντευξη τύπου τον λόγο έλαβαν:
το μέλος της ΟΧΕ και πρόεδρος του Φιλώτας Πας, Ιωάννης Στρατάκης: «Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Ισραήλ, που προετοιμάζονται εντατικά για τους προκριματικούς αγώνες του παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017.

Η Εθνική ομάδα των γυναικών, αδιαμφισβήτητα έχει βρει ένα φιλόξενο σπίτι εδώ στο Αμύνταιο, με το Δήμο να τηρεί στο ακέραιο το μνημόνιο συνεργασίας, που έχει υπογράψει με την ΟΧΕ». Ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κων/νος Θεοδωρίδης: «καλωσορίζω τις αποστολές των δύο ομάδων, εδώ στο Αμύνταιο. Ο Δήμος οφείλει πέρα των όποιων διήμερών συμφωνιών με την ΟΧΕ, να στηρίζει το χάντμπολ, καθώς το Αμύνταιο είναι η γενέτειρα του.Ευελπιστώ, η εθνική μας ομάδα , μέσα από αυτήν την προετοιμασία, να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και σε αγωνιστικό επίπεδο».

Η ομοσπονδιακή τεχνικός του Ισραήλ Τόμι Σεντίκ: «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της περιοχής για τη ζεστή φιλοξενία τους, είναι αλήθεια ότι οι δύο Εθνικές ομάδες έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας, οι οποίοι ευελπιστούμε να διευρυνθούν και σε επίπεδο ηλικιακών κατηγοριών.»Η αρχηγός του Ισραήλ Ορ Τούρκεμαν : «Ευχαριστούμε το Αμύνταιο για τη φιλοξενία, είμαι σίγουρη ότι τα δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι στην Ελλάδα, θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στις επίσημες υποχρεώσεις μας, απέναντι σε Ιταλία και Πορτογαλία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδος Μενέλαος Δανήλος: «Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Αμυνταίου και την Π.Ε. Φλώρινας , που έχουν αγκαλιάσει την Εθνικά ομάδα γυναικών.Οι αθλήτριες έχουν επιδείξει διάθεση και σθένος σ ΄αυτή τη νέα αρχή, γι’ αυτό και θέλουμε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στις απαιτητικές αναμετρήσεις που μας περιμένουν στη Σλοβακία (25-27/11), για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος. ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ευάγγελος Ακριτίδης: «είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε την Εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών στο Αμύνταιο.Οι αθλήτριες μας , αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής και ένας ακόμα στόχος μέσα από τη συνεργασία (Δήμου –ΟΧΕ) είναι να ωθήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό.Εύχομαι, να γίνει καλά παιχνίδια, τα οποία θα συνοδευτούν από επιτυχίες για το εθνικό μας συγκρότημα»Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδος Αλέξανδρος Ταρινίδης: «οι αγώνες –σήμερα και αύριο κόντρα στο Ισραήλ , θα αποτελέσουν ένα δείγμα της φιλοσοφίας και των στοιχείων που θέλουμε να περάσουμε σ΄ αυτή την ομάδα, τα οποία θα επιδιώξουμε να αναδείξουμε και στις επίσημες υποχρεώσεις.
Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητριών».
Ο τεχνικός συντονιστής της Εθνικής ομάδας, Χρήστος Τζουβάρας: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες , κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται η Εθνική μας ομάδα.
Είναι όλα έτοιμα, για την σημερινή και αυριανή φιλική αναμέτρηση απέναντι στο αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ, πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια, τα οποία ο κόσμος της περιοχής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά.»
Η αρχηγός της Ελλάδος Φραγκούλα Παπανικολάου: «Εκ μέρους και των συναθλητριών μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αμύνταιο, για τη φιλοξενία.
Έχουμε δουλέψει αρκετά τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και σε φυσική κατάσταση, ως εκ τούτου θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις επίσημες μας υποχρεώσεις στην Σλοβακία, όπου περιμένουμε να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)