ΓΙΝΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας σας προσκαλεί για δεύτερη χρονιά να γίνεται μέλος της ομάδας Αγγελιοφόρων του μηνύματος ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Για τον σκοπό αυτό πρόκειται να υλοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ. εργαστήριο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την έμφυλη βία. Στόχος του Εργαστηρίου είναι μέσα από βιωματικές ασκήσεις και ανταλλαγή σκέψεων, ιδεών και προκαταλήψεων οι συμμετέχουσες / συμμετέχοντες να αποκτήσουν πληροφορίες για την έμφυλη βία, τις μορφές που μπορεί να έχει, την εμφάνιση της καθώς και πώς μπορούμε να αντιδράσουμε απέναντι σε αυτή.
Επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας των Αγγελιοφόρων στη δράση ενημέρωσηςτης ευρύτερης κοινωνίας (streetwork) που θα πραγματοποιηθεί από τα Στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Φλώρινας την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ., ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.
Υπεύθυνοι: Αγγελική Ταλιοπούλου, Ψυχολόγος& Ματθαίος Καργάκης, Κοινωνιολόγος
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2385024081 ή με e-mail: symv.kentro.flo@gmail.com Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)