ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας ανακοινώνει πως ξεκινά τη λειτουργία των παρακάτω Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» 2017:
Άσκηση και Ενήλικες (Ορθοσωμική γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, αεροβική γυμναστική, Zumba, Pilates, Yoga).
Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία (Κ.Η.Φ.Η.-ΚΑΠΗ).
Άθληση για παιδιά ηλικίας 6-12 (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ).
Στο Αθλητικό πρόγραμμα της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες (ενήλικες και παιδιά) ανεξαρτήτως ηλικίας.
Τα αθλητικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται σε Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρου (ΔΑΚ) του Δήμου Φλώρινας.
Για την εγγραφή σε κάποιο από τα τμήματα αθλητισμού, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που διατίθεται από τους Γυμναστές, Γυμνάστριες των τμημάτων και το γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας που βρίσκεται στο Πρώην Στρατόπεδο Τάγαρη (Παλαιό Πυροβολικό), επίσης μπορείτε να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας www.kediflo.gr (πρόγραμμα Άθληση για Όλους).
Η υποβολή της αίτησης πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από φωτογραφία και ιατρική βεβαίωση και κατατίθεται στο Γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας, Πρώην Στρατόπεδο Τάγαρη (Παλαιό Πυροβολικό).
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στα ανωτέρω προγράμματα, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2385044555 (κ. Αγγελίδης Δημήτριος) υπάλληλο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας ή με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας Νικόλαο Ευαγγέλου (κιν. 6972330929).
Αφού κατατεθούν τα δικαιολογητικά και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες εγγραφούν στο πρόγραμμα άθλησης που έχουν επιλέξει, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας εκδίδει αντίστοιχη κάρτα μέλους, που θα αποδεικνύει κάθε φορά την δυνατότητα συμμετοχής.
Το συνολικό κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι πέντε (5) ευρώ και καταβάλλεται εφάπαξ με την εγγραφή του ωφελούμενου. Απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής συμμετοχής οι ωφελούμενοι που εντάσσονται στην κατηγορία των ΑμεΑ, της 3ης ηλικίας και των ανέργων.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Νικόλαος Ευαγγέλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)