ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΑΚΥΛΙΝΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΥΗΣΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΙΤΣΟΥ.

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Βεύης συγχαίρουν θερμά τη μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου Πέτρου Ακυλίναγια τον τιμητικό έπαινο που απέσπασε στον Πανελλήνιο Μαθητικό και Φοιτητικό Διαγωνισμό σκίτσου με τίτλο « Ο πλανήτης του άλλουπλανήτης όλων μας ». Η Ακυλίνα με το ιδιαίτερο εικαστικό ταλέντο της και τη φαντασία της, καθώς και με την ενθάρρυνση και την παιδαγωγική εποπτεία της φιλολόγου Τσουκαλά Αιμιλίας, κατάφερε να αποσπάσει έναν τιμητικό έπαινοσε ένα διαγωνισμό με παραπάνω από 390 συμμετοχές μαθητών από 130 σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας. Σου ευχόμαστε όλοι ολόψυχα συνεχείς διακρίσεις σε κάθε επίπεδο και πάντα να αξιοποιείς δημιουργικά όλα τα ιδιαίτερα ταλέντα σου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)