ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ L3 ALEXANDERTHEGREAT 2017

Στον διεθνή αγώνα L3 ALEXANDERTHEGREAT 2017 αφιερωμένο στον Μιχάλη Γκανά (που διοργάνωσε η Μακεδονική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής την 28-5-2017), έλαβαν μέρος τρεις αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας. Ο αγώνας διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο σκοπευτήριο Πεντάλοφου της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετοχές των αθλητών ανήλθαν στις 70 περίπου.Στην 4η θέση κατατάχθηκε ο Ηλίας Μούλελης και προπονητής της Λέσχης με ποσοστό 91,62%, ακολούθησε στην 5η θέση ο ταλαντούχος Θανάσης Παλιογιάννης με ποσοστό 88,49%, αποδεικνύοντας ότι τα επόμενα χρόνια θα φιγουράρει μόνο στις κορυφές της Σκοποβολής και στην 6η θέση ο Σταύρος Μούτσιος με ποσοστό 80,76%, με σταθερή απόδοση χωρίς λάθη, ο οποίος με το χαρακτηριστικό του στυλ παιχνιδιού του κατάφερε να ξεπεράσει έμπειρους και δυνατούς αθλητές. Πρώτος ήταν ο επί σειρά ετών Πανελληνιονίκης Σκλάβης Αλέξανδρος (ποσοστό 100%) της Καβάλας, αθλητής ο οποίος κατατάσσεται στους 25 καλύτερους του κόσμου.
Η απόδοση των αθλητών της ΣΑΛΦ χαρακτηρίζεται ως εξέχουσα και αντανακλά την αλλαγή στο επίπεδο των αθλητών της.Η τεχνική και τακτική προετοιμασία των σκοπευτών από τον προπονητή της Λέσχης Ηλία Μούλελη αποδίδει καρπούς στο ελάχιστο διάστημα του ενός έτους. Σε σνδυασμό με τη δουλειά που γίνεται από όλους τους αθλητές για την εξασφάλιση των συνθηκών προπόνησης, η πορεία του συλλόγου δεν μπορεί παρά να είναι μόνο ανοδική.Ηεπόμενη συμμετοχή των αθλητών της ΣΑΛΦ θα είναι στον αγώνα Κυπέλου Ελλάδος L3 που διοργανώνει ο ΣΟ Κοζάνης στο σκοπευτήριο της Νικόπολης στις 3 και 4 Ιουνίου 2017.Το ΔΣ συγχαίρει αθλητές και προπονητή για τα αποτελέσματα τους.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Σταύρος Στάιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)