ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Ενημέρωση για τη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Θεόφιλος Ζυμπίδης.Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνάντησης, ο κ. Ζυμπίδης τόνισε ότι αντικείμενο ήταν η κατάθεση ενιαίου προγράμματος τουριστικής προβολής, με στόχο να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα για την περιοχή μας και όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κατατέθηκαν προτάσεις για τον κλάδο της γούνας, τον θρησκευτικό, ιαματικό, και περιπατητικό τουρισμό, αλλά και τη γαστρονομία. Επίσης, ο κ. Ζυμπίδης αναφέρθηκε στην προβολή του κλάδου της γούνας, στα εμπορικά καραβάνια που πρέπει να προχωρήσουν, αλλά και στο θρησκευτικό τουρισμό, στο πλαίσιο και του έτους Ελλάδας-Ρωσίας.
Το τρίπτυχο «τουρισμός, πολιτισμός και επιχειρηματικότητα, είναι το βασικό τρίπτυχο, ώστε να έχουμε θετικά αποτέλεσμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζυμπίδης, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει ετοιμότητα στο σχεδιασμό στους συγκεκριμένους άξονες, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, του οποίου στελέχη θα βρεθούν στη Δυτική Μακεδονία το προσεχές διάστημα για την εκπόνηση του master plan.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)