ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ"

Με λύπη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο αναπτυξιακών συνεδρίων ανά περιφέρεια, στη Δυτική Μακεδονία. Ένα συνέδριο ταφόπλακα για την Π.Ε. Φλώρινας και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα. Καμιά λέξη για τα μείζονα θέματα της Π.Ε. Φλώρινας όπως:
Η αντιμετώπιση ανεργίας.
Οι οδικοί άξονες Φλώρινας – Αμυνταίου – Πτολεμαΐδας και Φλώρινας – Πρεσπών.
Η Τηλεθέρμανση Φλώρινας και Μελίτης.
Η επιστροφή του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών ή η δημιουργία νέου τμήματος.
Οι μονάδες ΔΕΗ, ΑΗΣ Μελίτης Ι και ΑΗΣ Μελίτης ΙΙ – ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα. Ορυχεία Βεύης και Κλειδιού. Εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, εργαζόμενοι στην περιοχή Ορυχείων και οι άνεργοι των περιοχών αυτών.
Η μετεγκατάσταση Αχλάδας, Αναργύρων, Βαλτονέρων και τα προβλήματα των Κοινοτήτων στην περιοχή.
Η αποκατάσταση των εδαφών στα ανενεργά ορυχεία της Π.Ε. Φλώρινας και η απόδοσή τους στις τοπικές κοινωνίες.
Το αρδευτικό δίκτυο και αναδασμοί στην Π.Ε. Φλώρινας.
Το Διαμετακομιστικό Κέντρο Εμπορίου που μετακόμισε αιφνιδίως στην Καστοριά.
Η σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας με το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Αντ’ αυτών ο κύριος Τσίπρας προθυμοποιήθηκε να μας βοηθήσει – συμβουλεύσει να μοιράσουμε τους πόρους μας (αναπτυξιακό πόρο ΔΕΗ, ΕΣΠΑ περιφέρειας κτλ). Αλήθεια τι αναπτυξιακό συνέδριο είναι αυτό όταν δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση με φορείς και πολίτες; Πού είναι οι προτάσεις τους; Δεν υπάρχουν πουθενά γιατί δεν ρωτήθηκαν. Κι αυτό είναι το μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα.Κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν από την προστατευτική γυάλα τον Πρωθυπουργό και να επενδύσουν τις εξαγγελίες “φούσκες” με το μανδύα του αναπτυξιακού συνεδρίου. Δυστυχώς ούτε στις εξαγγελίες φούσκες δεν υπήρχε η Φλώρινα.Σοβαρές πλέον ευθύνες φέρουν οι κ.κ Σέλτσας Κωνσταντίνος, Πέρκα Θεοπίστη, Καρυπίδης Θόδωρος, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και ο τοπικός ΑΝΕΛ. Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι φορέων της Π.Ε. Φλώρινας και όλοι οι πολίτες να πάρουν θέση.
Επιβάλλεται από όλους άμεση ηχηρή αντίδραση. GO BACK MISTER TSIPRA.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤIA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)