ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ 8 ΟΧΗΜΑΤΑ 30 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ- 2 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Συνεχίζεται και μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς που είχε ξεσπάσει από χθες σε δασική περιοχή του χωριού Βροντερού του Δήμου Πρεσπών. Στην φωτιά και σήμερα επιχειρούν 8 οχήματα με 30 άτομα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας, Κοζάνης και Καστοριάς.
Χθες μεγάλη βοήθεια στη κατάσβεση της φωτιάς και στη μη επέκταση της ήταν και η ρίψη νερού από τα δύο αεροσκάφη της πυροσβεστικής που έσπευσαν στην περιοχή.
Η φωτιά είναι έρπουσα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας, και καίει δασική έκταση στα ορεινά του Βροντερού. Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Κύριο μέλημα των πυροσβεστών που δίνουν μάχη με τις φλόγες είναι να μην επεκταθεί η φωτιά και πλησιάσει τόσο οικείες στο ορεινό χωριό και τις κτηνοτροφικές μονάδες που υπάρχουν στη γύρω περιοχή όσο και γειτονικές τοπικές κοινότητες.

Στη κατάσβεση παρόν είναι και ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας Αριστείδης Μαυρόπουλος και ο υποδιοικητής Πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας Τραιανός Δούγκας.

Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)