Ανεπιθύμητο χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας- Για ακροδεξιές πρακτικές κάνει λόγω ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

«Ανεπιθύμητο» στον Νομό Φλώρινας «Persona non grata» χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του στην Φλώρινα για τις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2017». Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης «ο κ. Τσίπρας έδωσε εξετάσεις προ ολίγων εβδομάδων και απέτυχε. Στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας, ένα συνέδριο - φιέστα, όχι μόνο δε δεσμεύτηκε σε κάτι αλλά δεν έκανε ούτε απλές ανακοινώσεις για τα μείζονα θέματα του Νομού Φλώρινας. Τίποτα για την κατασκευή του κάθετου άξονα Φλώρινα –Πτολεμαΐδα, τίποτα για το Πανεπιστήμιο Φλώρινας (επιστροφή του Τμ. Βαλκανικών Σπουδών ή δημιουργία καινούριου Τμήματος), τίποτα για τα θέματα ενέργειας». Για πολιτικό ατόπημα έκανε λόγω από την πλευρά του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κώστας Σέλτσας υπογραμμίζοντας ότι «σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα κανείς δεν μπορεί να απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κινείται ελεύθερα». Σημείωσε τέλος πως τέτοιες απαγορεύσεις παραπέμπουν σε ακροδεξιές πρακτικές του παρελθόντος, τις οποίες ο λαός έχει καταδικάσει.

Πηγή:www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)