32 ΚΙΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

Για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας, σήμερα πρωινές ώρες, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 42χρονος Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματο Ασφάλειας Φλώρινας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας και του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας.
Από τους αστυνομικούς οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό και ιδιοκτήτη τον 38χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -31- συσκευασμένα δέματα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους -31- κιλών και -882- γραμμαρίων. Σε επόμενο αστυνομικό έλεγχο σε περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός συνεργός του 38χρονου, οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό του.
Από τους αστυνομικούς εκτός από την κάνναβη κατασχέθηκαν και 2 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)