Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Τελικά αποκαλύπτεται πως το άρθρο 76 του νόμου 4485/2017του κ. Γαβρόγλου αποτελεί φωτογραφική διάταξη για την «εξυπηρέτηση» της κας Σοφίας Αυγητίδου, συζύγου του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργου Αγγελόπουλου και εκλεκτού του υπουργού. Η κα Αυγητίδου, η οποία υπηρετεί ως καθηγήτρια στο τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, μπορεί πλέον κάνοντας χρήση της εν λόγω διάταξης να μετακινηθεί σε ΑΕΙ στον τόπο μόνιμης διαμονής της. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διάταξη,η οποία καταργεί προηγούμενη του νόμου 4009/2011, επιτρέπεται σε καθηγητές που έχουν μόνο 15 χρόνια προϋπηρεσίας σε περιφερειακά ΑΕΙ να μετακινηθούν στα κεντρικά ΑΕΙ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η σύζυγος του Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας κ. Αγγελόπουλου «εντελώς συμπτωματικά» είναι η ευνοημένη της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης.«Αιδώς Αργείοι»!

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε πλέον. Βάζετε βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας όλων των περιφερειακών πανεπιστημίων για να εξυπηρετήσετε δυο τρία δικά σας πρόσωπα. Ο λαός της Φλώρινας θα αντιδράσει δυναμικά σε όλους αυτούς που βρήκαν δουλειά σε πανεπιστήμια της επαρχίας και τώρα θέλουν να γίνουν "πρωτευουσιάνοι", αλλά και στους πολιτικούς τους προστάτες. Ενημερώνουμε τον Πρύτανη και το Πρυτανικό Συμβούλιο μη διανοηθούν να επιτρέψουν τη μεταφορά πίστωσης. Θα γίνουν συνυπεύθυνοι και συνένοχοι. Προσωπικά, θα καταφύγω στη δικαιοσύνη εναντίον τους ονομαστικά. Επιβάλλεται άμεσα ο υπουργός να πάρει πίσω τη σκανδαλώδη ρύθμιση. Το θέμα δεν θα περάσει έτσι. Θα ακολουθήσουν δυναμικές αντιδράσεις.
Γιάννης Αντωνιάδης
Βουλευτής Φλώρινας-ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.