ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδηπραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 17 Νοέμβριου2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δύοθέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία εκτός αυτής.
Τα θέματα της εκτόςημερήσιας διάταξης είναι:
- «Έκδοση Ψηφίσματος Συμπαράστασης για τους Πληγέντες Θεομηνίας», με εισηγητή τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Σερίδη Πέτρο.
- «Έγκριση ή μη εκτός έδρας μετακίνησης αιρετών για συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που θα διεξαχθεί στον Βόλο της Π.Ε. Μαγνησίας από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Λουκά Δημήτριο.
- «Ακύρωση της Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου 212/17-08-2017 και λήψη νέας απόφασης για την έγκριση νέας διενέργειας εργασίας με τίτλο ¨Εργασίες αποχιονισμού- αντιμετώπισης παγετού Δήμου Φλώρινας 2017-201 ¨ », με εισηγήτρια την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών Δήμου Φλώρινας, κ. Γερομιχαλού Μελπομένη.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
- «Εκμίσθωση αγρών στην Τοπική Κοινότητα Μεσονησίου του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμο Φλώρινας.
- «Επιχορήγηση του Αθλητικού Συλλόγου ¨ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ¨ Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)