ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Φλώρινας το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017.
Οι εκλεγέντες για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι:
-Από το Εμπορικό τμήμα εκλέγονται επτά οι: Σιάτσκας Γρηγόρης με 39 ψήφους, Πραπαβέσης Μιχάλης με 33, Καρακόλης Χαράλαμπος με 31, Παπαδοπούλου Αθηνά με 31, Χάτζιος Θωμάς με 31, Μουρατίδου Βερόνικα με 28, Πάνος Απόστολος 24.-Από το Μεταποιητικό τμήμα εκλέγονται έξη οι: Καραμήτσος Αναστάσιος με 60 ψήφους, Δάφκος Εμμανουήλ με 30, Δαϊρετζής Παντελής με 25, Χατζηαθανασίου Ιωάννα με 25, Αξιώτης Κωνσταντίνος με 24. Την έκτη θέση καταλαμβάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού Σάββας Σαπαλίδης.
-Από το Tουριστικό τμήμα εκλέγεται ένας, ο Μαλεγανέας Νικόλαος με 3 ψήφους.
-Από το τμήμα Υπηρεσιών εκλέγονται επτά οι : Γαζέας Ιωάννης με 68 ψήφους, Απιδόπουλος Λάζαρος με 42, Λιάκου Μαρία με 38, Τσίγλης Κωνσταντίνος με 31, Σαββίδης Λάζαρος με 27, Ξανθόπουλος Παναγιώτης με 21, Μούκα Παρασκευή με 17.
-Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. θα γίνει εντός δέκα πέντε (15) ημερών.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Σάββας Σαπαλίδης, επεσήμανε ότι η ανανεωμένη διοίκηση θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε με την απελθούσα, με ενότητα συνέπεια και προσήλωση στις αρχές και το πρόγραμμα του συνδυασμού. Στόχος και πάλι είναι η στήριξη των συναδέλφων στην καθημερινότητα τους, η δημιουργία κατάλληλου επενδυτικού περιβάλλοντος, η εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Ο κ. Σαπαλίδης πρόκειται να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα εκλεγέντα μέλη του ΔΣ από την περιοχή του Αμυνταίου, προκειμένου οι συνάδελφοι μας από εκεί να έχουν ισότιμη αντιμετώπιση.
Φλώρινα, 11-12-2017
Για το Επιμελητήριο Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)