Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μέσα σε θερμή οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε η σεμνή εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στις 9/1/2018. Οι Εθελοντές και οι Εθελόντριες επιμελήθηκαν τα χρειώδη για την εκδήλωση (στολισμό αίθουσας, χειροποίητα κεράσματα, δώρο για το φλουρί κα.) και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Ο π. Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, εκπροσωπώντας τον Σεβ. Μητροπολίτη, ευλόγησε τη βασιλόπιτα και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους εθελοντές και τα μέλη του Δ.Σ. του Τμήματος. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο κ. Γεώργιος Αντωνιάδης ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής, ενώ ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Δημήτριος Ρίζος τόνισε την ανάγκη εγρήγορσης των μελών και εθελοντών του Τμήματος για τη φροντίδα του συνανθρώπου μας καθώς και για τις πιθανές εξελίξεις στο ζήτημα των εκλογών του ΕΕΣ.
Τυχερή του φλουριού ήταν Εθελόντρια της περιοχής Αμυνταίου η οποία έλαβε αντιπροσωπευτικό δώρο, προσφορά γνωστού γιατρού της Φλώρινας.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και ο συντονισμός των Εθελοντών για τη συνέχιση της προσφοράς και της δράσης τους σε διάφορους τομείς και κυρίως στο Γηροκομείο Φλώρινας, όπου με απαράμιλλη προθυμία φροντίζουν την ατομική υγιεινή και τα λουτρά των ηλικιωμένων όποτε ζητηθεί από το Ίδρυμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.