ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΘΕΜΑ: Μεταφορά ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Φλώρινας λόγω αργίας .
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Έχοντας υπόψη:
1) Το Ν. 4497/2017 Άσκηση Εμπορικών Δραστηριοτήτων και άλλες διατάξεις
2) Το Ν.3852/2010 [ΦΕΚ.87/7-6-2010 τεύχος Α΄]«Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» άρθρο 94 παρ.6 υπό παρ. 32 σύμφωνα με τον οποίο η έκδοση αποφάσεων για ίδρυση, μετακίνηση, διάλυση και καθορισμό του τρόπου της εν γένει λειτουργίας λαϊκών αγορών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία έχει μεταβιβαστεί στους Δήμους.
3) Το γεγονός ότι η αργία της εορτής Κοίμησης της Θεοτόκου συμπίπτει με την ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της Φλώρινας.
4) Το πρακτικό 1/2018 της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Π.Ε Φλώρινας με θέμα «Μεταφορά λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Φλώρινας, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου»
Τις ανάγκες της αγοράς.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Φλώρινας της Τετάρτης 15 Αυγούστου 2018 λόγω αργίας θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 σύμφωνα το ανωτέρω 4 σχετικό.
Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
1. Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας
2. Τμήμα Τροχαίας
3. Γραφείο Δημάρχου
- Ο ΑΝΤΙΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Σ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)