Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας επισκέφθηκε κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας του ΟΑΕΔ, αποτελούμενο από την κα. Ταραζή Όλγα και Οικονόμου Σπυρίδων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επαφή με τους εργοδότες που απασχολούν μαθητές της Σχολής ΟΑΕΔ για να δουν από κοντά το εργασιακό καθεστώς και τις υποδομές ώστε οι μαθητές να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη πρακτική εκπαίδευση. Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας παρουσίασε την καλή συνεργασία που έχει διαχρονικά το Επιμελητήριο με την Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ. Πιστεύουμε ότι παρόμοιες επαφές και συναντήσεις ενδυναμώνουν τις σχέσεις φορέων ώστε οι απόφοιτοι των Σχολών του ΟΑΕΔ να έχουν όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού της αγοράς.
Τέλος, το Επιμελητήριό μας συμμετέχει με προτάσεις στη διαπραγμάτευση δημιουργίας νέων τμημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.