ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Σε ένα ακόμα ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα πήραν μέρος οι ΣΑΡΙΣΕΣ. Το Σαββατοκύριακο 10-11/11/2018 δεκαπέντε παιδιά των ακαδημιών μας αγωνίστηκαν στη Βέροια σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα που συγκέντρωσε 188 παιδιά από όλη την Ελλάδα. Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήρθε το μετάλλιο, όμως η επίδοση των αθλητών της Φλώρινας ήταν πολύ καλή και οι θέσεις των παιδιών σημαντικές. Ιδιαίτερα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα περισσότερα παιδιά μας είναι ηλικιακά τα μικρότερα στις κατηγορίες τους και αυτό κάνει την προσπάθειά τους δυσκολότερη. 

Πιο ψηλά από όλους έφτασε ο Κων/νος Σωτηρίου (6ος) στην κατηγορία των παμπαίδων και η Γεωργία Σπανού (8η) στις παγκορασίδες.
Αναλυτικά τα παιδιά που αγωνίστηκαν και οι θέσεις που κατέλαβαν έχουν ως εξής:
Παμπαίδες (60): Σωτηρίου Κ. (6ος), Ελσάμι Ζ. (14ος), Ουλιάρης Στ. (15ος), Σαμπαλής Χ. (26ος)
Παγκορασίδες (26): Σπανού Γ. (8η), Μάλο Αλ. (13η), Χρυσοστομίδου Ει. (18η), Χρυσοστομίδου Ν. (21η), Γκέσσα Δ. (23η), Σινιάκη Ελ. (26η).
Παίδες (47): Μούσιας Σ. (13ος), Ελσάμι Ι. (18ος), Σφέτκος Ν. (24ος).
Κορασίδες (16): Άμπα Δ. (12η)
Νεάνιδες (11): Γενεράλη Μ. (10η)
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το πάθος τους.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σειρά έχουν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Η Γυναικεία ομάδα θα παίξει στην Αθήνα τρία παιχνίδια για την Α1 και η Αντρική ομάδα θα παίξει στη Θεσσαλονίκη δύο παιχνίδια για τη Β΄ Εθνική.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)