ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

Το νέο Καταστατικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των Μελών του, στις 2 Δεκεμβρίου 2018, με ευρεία πλειοψηφία, έλαβε σήμερα την επικύρωσή του από την αρμόδια Δικαστική Αρχή. Με τον τρόπο αυτό ξεκινά άμεσα πανελλαδική εκστρατεία για την εγγραφή νέων μελών. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον μεγαλύτερο Ανθρωπιστικό Οργανισμό της χώρας μας, που ανοίγει πλέον δυναμικά τις πύλες του σε όλους.
Η Διοίκηση, τα Μέλη, οι Εθελοντές και οι Εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούν όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν μέλη και έτσι να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. στη νέα εποχή.
Αίτηση Εγγραφής Μέλους
Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Ε.Ε.Σ. από https://goo.gl/rhB6zg
1. Συμπληρώστε την Αίτηση με τα στοιχεία σας.
2. Υπογράψτε την Αίτηση.
3. Υποβάλετε την Αίτηση στο Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας (Διοικητήριο Φλώρινας, ημιώοροφος, τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 9 έως 12:00 μμ)
Μαζί με την Αίτηση καταβάλετε το εφάπαξ ποσό της εγγραφής των 10 ευρώ (οι πιστοποιημένοι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. εξαιρούνται της καταβολής του εφάπαξ ποσού) και το ποσό των 10 ευρώ της ετήσιας συνδρομής για το 2019.
4. Μπορείτε να υποβάλετε τη συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Αίτηση, σκαναρισμένη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας (redcross.flo@gmail.com), συνοδευόμενη από το αποδεικτικό της τράπεζας για την καταβολή.
Παρακαλούμε θερμά, όταν πραγματοποιείτε την κατάθεση στην Τράπεζα, να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας, όπως επίσης και το όνομα πατρός και μητρός, για την ορθή ταυτοποίηση των στοιχείων σας και την αποφυγή προβλημάτων εξαιτίας συνωνυμιών.
Τραπεζικός Λογαριασμός - EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.
Αριθμός Λογαριασμού 0026.0240.33.0201122949
IBAN GR8802602400000330201122949
Περισσότερες πληροφορίες:
κ. Ειρήνη Γρατσία 6934384540 (τηλ. ΕΕΣ 2385350596)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)