ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Φλώρινα με τα χρυσά παιδιά της πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά στον αθλητισμό της χώρας μας, ανεβάζοντας ακόμα ψηλότερα την πόλη μας στην αθλητική οικογένεια της χώρας. Οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος και ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας επιλέχθηκαν να στελεχώσουν τη 12μελή Εθνική ομάδα, μετά τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Κυπέλλου 2018, στο οποίο κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν. Ως Δήμαρχος και ως συμπολίτης των αθλητών αυτών αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος, γιατί τιμούν τον τόπο μας με τις επιδόσεις τους, αποτέλεσμα μακράς και επίπονης προσπάθειας, παράδειγμα για όλους μας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Σφίγγω το χέρι στον καθένα ξεχωριστά, τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ για τις διακρίσεις που μας χάρισαν, τους εύχομαι να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες. Σας διαβεβαιώνω πως με όλες μου τις προσωπικές δυνάμεις, αλλά και μέσα από τις θεσμικές μου αρμοδιότητες, θα συμπαρασταθώ ουσιαστικά και ηθικά στους αγώνες και στις προσπάθειές σας!
Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας για το πλήθος των επιτυχιών των αθλητών της που αποδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο περίτρανα την αξιόλογη δουλειά τους, καθώς και στις οικογένειες των αθλητών που στέκονται δίπλα τους και τους βοήθησαν στην επιτυχή πορεία τους.
Συνεχίστε δυναμικά κι ελπιδοφόρα!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)