ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΕΠΑΤΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΦΛΩΡΙΝΑ-ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ"

Αγαπητοί Συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι,
Η δύναμη μιας πόλης είναι η δύναμη των ανθρώπων της. Και σε μια εποχή δύσκολη, που η δυσπιστία κυριαρχεί και η αμφιβολία γεννά δισταγμούς, η συμμετοχή στα δημόσια πράγματα είναι κάτι περισσότερο από υποχρέωση. Είναι καθήκον. Έχοντας επίγνωση της μεγάλης ευθύνης των καθηκόντων που συνοδεύουν αυτή τη θέση πήρα την απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Αδέσμευτο Δημοτικό Συνδυασμό «ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλειος Γιαννάκης. Συμπορευόμαστε στην κοινή προσπάθεια για μία πόλη σύγχρονη, οικονομικά εύρωστη, φιλόξενη, ασφαλή, που διεκδικεί και κερδίζει το ρόλο της. Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε την πόλη ζωντανή και το Δήμο κοντά στους ανθρώπους του μέσα από μία προσπάθεια που θα ξεπερνά τις κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και θα επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος των δημοτών, το οποίο δεσμεύομαι να στηρίξω προσωπικά με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Στόχος μας είναι ένας Δήμος που θα δρα με αξιοκρατία και διαφάνεια. Ένας Δήμος που θα τα καταφέρνει με όπλο τη συνέπεια και τις κοινωνικές ευαισθησίες. Ένας Δήμος σύγχρονος, που θα συμβαδίζει με την τεχνολογική εξέλιξη της εποχής μας και θα την αξιοποιεί για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά των ανθρώπων του. Ένας Δήμος κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένας Δήμος που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει διάφορα προγράμματα για την ανάπτυξη και την τόνωση της περιοχής μας.
Θέλουμε να δούμε το Δήμο Φλώρινας ζωντανό, με ίσες ευκαιρίες για όλους, που θα προσελκύει αντί να «διώχνει» τους συνομήλικους μου, οι οποίοι αναγκάζονται να φεύγουν για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον αλλού.
Ζητώ την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό του Βασίλη Γιαννάκη, γιατί μας γνωρίζετε και ξέρετε ότι είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Γιατί γνωρίζετε ότι θα εργαστούμε για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας, ενώνοντας δυνάμεις και κάνοντας πράξεις.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Ρεπάτσης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φλώρινας
Με τον Αδέσμευτο Συνδυασμό

«ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)