ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, τα Θρασίμια και... οι νεοταξίτες του Χάους

"Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία". Τζων Λοκ, 1632-1704, Άγγλος φιλόσοφος
Ειλικρινά στις ημέρες αναταραχής και παραζάλης που διανύουμε, όπου τα "ηθικά" και τα "εθνικά", αίφνης έγιναν «ρατσιστική καταπίεση», αντικαταστάθηκαν από νεομοντερνίστικες απόψεις, ως απόρροια της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης», των λαών χωρίς σύνορα, χωρίς έθνος. Το "ΘΡΑΣΟΣ" …περισσεύει. Η προσπάθεια επιβολής - η εφαρμογή μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων, με διαφορετική προσέγγιση των μέχρι τώρα σταθερών ενός ολόκληρου Λαού, ενός λαού που αντιλαμβάνεται ότι το να μιλάς για Πατρίδα σε κατατάσσει από ρατσιστή έως και νοσταλγό ολοκληρωτικών καθεστώτων και θέσεων, τούτες τις ημέρες, χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και πάνω από όλα συμμετοχή με παρουσία στην λήψη Αποφάσεων για το Μέλλον. Η επιβολή από την Ε.Ε. της ικανοποίησης μόνιμης ή μερικής στέγασης - σίτισης, των λαθροοικονομικοπολιτικοπολεμικών μεταναστών, που κατά εκατομμύρια έχουν εισβάλει και κατοικούν στην χώρα μας, χωρίς καμία δυνατότητα ελέγχου προέλευσης, πιθανής εγκληματικής πρότερης δραστηριότητας ή πρόβλεψη αποφυγής "μελλοντικής" παραβατικότητας, με τα γνωστά σε όλους μας μέχρι τώρα αποτελέσματα, είναι ένα θέμα το οποίο οφείλουμε να εξετάσουμε, όπως και τις απόψεις όλων των κομμάτων για αυτούς.
Ο άναρχος, μα και με Θρασύτητα επιτακτικός, από την παρούσα κυβέρνηση, βίαιος "εποικισμός" της Ελλάδας από "λαθροεισβολείς - εποίκους", χωρίς καν να ρωτηθούν οι τοπικές κοινωνίες, δημιουργεί μείζον θέμα ευνομίας όπως και Δημοκρατίας για τους ίδιους τους κατοίκους, που ξαφνικά βλέπουν δίπλα τους, να έρχονται ορδές νεαρών (στην πλειοψηφία τους) εποικιστών και για δικαιολογία…. άντε και καμιά οικογένεια το πολύ άντε και για στάχτη στα μάτια και κάποιο δυστυχισμένο παιδί.
Όλα αυτά υπό την Υψηλή προστασία της Ε.Ε., των διαφόρων Μ.Κ.Ο., των κατεξοχήν εκφραστών της παγκοσμιοποίησης, στο όνομα της οποίας "παίζονται" εκατομμύρια από νέους σύγχρονους "δουλέμπορους", που θρασύτατα, με "κεκαλυμμένη ευαισθησία", επιδιώκουν την αλλαγή των κοινωνικοπολιτικών δομών ολόκληρων κοινωνιών, πόλεων - κρατών και την μετατροπή τους σε νέα "χαλιφάτα", ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν τον τελικό έλεγχο των κοινωνιών αυτών. Σας προκαλώ να θυμηθείτε πόσο αντιδρούσαμε -κάποιοι ακόμα συνεχίζουμε να αντιδρούμε- στον εποικισμό των κατεχομένων στην Κύπρο, ή τον καταδιωκτικό "πόλεμο" που έχει κηρυχθεί και συνεχίζεται στα αδέλφια μας στην Βόρειο Ήπειρο. Μου προξενεί πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι τώρα που το ίδιο γίνεται στο σπίτι μας, κάποιοι το βρίσκουν φυσιολογικό.
Είναι μια νέα Θρασύτατη Μπίζνα και ευκαιρία "πλουτισμού" για κάποιους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που σκεπτόμενοι στυγνά με καθαρά οικονομικά κριτήρια, ιδιαίτερα στους "χαλεπούς" καιρούς που ζούμε, παραβλέποντας την πιθανή μελλοντική ζημιά που θα υποστεί η κοινωνία και η χώρα, να δηλώνουν "εθελοντές" - "παραχωρητές" των χώρων "φιλοξενίας" (εποικισμού λέω εγώ) για ανθρώπους που η πλειοψηφία των κατοίκων δεν θέλει να έχει δίπλα του…
Είναι επίσης εμφανές ότι οι "αντιδρώντες" αυτής της πρακτικής νεοεποικισμού της χώρας και έντεχνης μετατροπής της σε "αποικία άλλων"… αυτόματα κατηγοριοποιούνται και κατηγορούνται από τους "εραστές" της παγκοσμιοφιλελεαριστεροσκεπτικιστικής ιδεοληψίας ως ρατσιστές, ξενοφοβικούς, και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος νοσηρός νους που θέλει να πετύχει τον σκοπό του.

Όχι, λεβέντες της σπέκουλας, συνοδοιπόροι του Ρουβίκωνα, του Πετσίτη και του Καρανίκα, δεν έχετε το δικαίωμα να υβρίζετε αυτούς που άνοιξαν την αγκαλιά και τα σπίτια τους στα παιδιά της πρώην Γιουγκοσλαβίας, στους ομογενείς και μη από την Β. Ήπειρο, ή την Αλβανία που ήρθαν και βρήκαν σπίτια και δουλειά, δημιούργησαν οικογένειες, στους ομογενείς και μη από την Ρωσία και όπου αλλού. Έχετε μεγάλο θράσος να θέλετε να επιβάλετε την ¨δικιά¨ σας άποψη και κοσμοθεωρία περί "διαλυμένου κράτους" -Χάος- μετά την έλευσή σας.

Από υπερασπιστές και ζηλωτές της Δημοκρατίας, μεταλλαχτήκατε και εξελιχθήκατε σε Θρασύτατους στυγνούς Διώκτες του Λαού, υπερασπιστές των Χημικών Καταστολών και της Βίας της εξουσίας. Επιλέξατε να είστε Απέναντι στον Λαό, που αντέδρασε σε μία επαίσχυντη συμφωνία (Πρεσπών) και βλέπετε τις συνέπειες... κάθε ημέρα.

Φοβάμαι όμως ότι τα "νέα" σχέδιά σας για την περιοχή μας, θα φέρουν νέες αντιπαραθέσεις και δεινά, θα ανοίξουν και άλλους ασκούς του Αιόλου και όχι μόνο... Μπορεί στο παρελθόν να είχατε "συμπαραστάτες" του "έργου" σας στην Κοζάνη, στα Γρεβενά και στο Αμύνταιο, αλλά .... οι Φλωρινιώτες θα αντιδράσουν, εάν πάτε να εποικίσετε την Πόλη Μας, όπως λένε οι πληροφορίες και οι φήμες … σε τρία μάλιστα ξενοδοχεία???

Καλό θα είναι και οι "υποψήφιοι φιλόξενοι επιχειρηματίες" να ξανασκεφτούν τις συνέπειες και τα δεινά που θα φέρουν στον τόπο, οι πιθανές επενδυτικές ...επιλογές τους.

Θα μας βρείτε απέναντι και σε αυτήν την προσπάθεια της δημογραφικής αλλοίωσης, σε κάθε ξενόφερτο ¨επιχειρησιακό¨ σας σχέδιο.

Το Χάος και η αναρχία που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα, οι εικόνες ντροπής και αίσχους που είδαμε στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους (κλοπές-μαχαιρώματα-καταλήψεις κ.ά.... )

https://www.voria.gr/article/episodia-metaxi-allodapon-stin-platia-aristotelous-video



Δεν θα επιτρέψουμε να το φέρετε στο κέντρο της Φλώρινας!

Το Θράσος σας θα εξαφανιστεί όπως και εσείς!

Να θυμάστε: Τα χειρότερα έρχονται για εσάς!



Πέτρος Γ. Γώγος

Υ.Γ. Μακάρι οι "φήμες" να μην είναι η αλήθεια...μακάρι να διαψευστώ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)