ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ 4 ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 48ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

48χρονος Έλληνας συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα τεσσάρων (4) μη νόμιμων αλλοδαπών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
 Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, από αστυνομικούς της ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, εντοπίστηκε σε μεθοριακό σημείο περιοχής της Φλώρινας, Ε.Δ.Χ. όχημα με οδηγό τον 48χρονο, από το οποίο αποβιβάστηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, ηλικίας 33, 35, 36 και 37 ετών, ενώ ακολούθως ακινητοποιήθηκε το Ε.Δ.Χ. όχημα και συνελήφθη ο 48χρονος οδηγός του.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε εντός του οχήματος μία (1) συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TEAZER), ενώ από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 48χρονος οδηγός, μετέφερε προςτο εξωτερικό της χώρας, τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, διευκολύνοντας έτσι την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το  1 Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο,  1 συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TEAZER) και  το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)