ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΩ

Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΤΗΡΙΖΩ διοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαίου η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του πειραματικού δημοτικού σχολείου Φλώρινας.
Ολόκληρο το πρόγραμμα:
18:30 Προσέλευση.
18:40 Έναρξη, χαιρετισμοί.
18:50-19:10 Παρουσίαση Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Διημέρευση Ημερήσια Φροντίδα στην ΕΣΒΕ Ελένη Στυλιανού, Πρόεδρος Δ.Σ. της Ε.Σ.Β.Ε.
19:10- 19:30 Λειτουργία των ΣΥΔ «ΕΡΑΤΩ» , «ΚΑΛΥΨΩ» και «ΘΕΟΔΩΡΑ», ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα. Θεόδωρος Ράκος, Κοινωνικός Λειτουργός –Υποδιευθυντής της Ε.Σ.Β.Ε.
19:30-19:45 Προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία. Χριστίνα Αλβανού , Διευθύντρια της Ε.Σ.Β.Ε.
19:45-20:00 Δημιουργία και παρουσίαση Διαδικτυακού Ιστοτόπου του Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας» Αγνή Σιδηροπούλου , Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Περιφεριακής Ενότητας Φλώρινας.
20:00 -20:30 Ερωτήσεις, συζήτηση



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)